Aşk İlişkileri Kimler eşiyle veya sevgilisiyle güreş tutuyor? Mavigül0000 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kim yeniyor siz mi omu Güncellemeler+1 yıl Güncelke Kimler eşiyle veya sevgilisiyle güreş tutuyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Hep yeniliyorum yaa sürekli sürekli yeniyor yani kedi gibi bir orada bir burada derken bakıyorum üstümde 😂😜 0 2 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Kralkarga +1 yıl Ben 85 o 50 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fiziksel üstünlük diye bir şey var , erkek yenilmiş gibi yapar en fazla 1 4 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Ben 2 katıyım kocamın Yorumla kimleraldı +1 yıl Spor geçmişin varsa yenme ihtimalin var ama en sıska erkek bile bir kadından güçlü, kas bu. İstisnalar elbet vardır Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Ondan 40 kilo fazlayım 10 cm de uzunum üstüne oturup yalvardıyorum onu Yorumla kimleraldı +1 yıl Tamam, Yorumla
herhangibiri55 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Genellikle kız srkadaslarım minyon oldugu icin onu sekilden sekile sokuyorum 😂😅 ama her guresin sonu mutlu sonla bitiyir djdkdk 0 0 Yorumla
wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Ben tuttup dayak yedim kuzenimden kız hemde,🤣🤣 0 19 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Normal bende kocamı dövüyorum Yorumla wrogue +1 yıl Şaka yapıyorsun nasıl dövüyorsun ki🤣🤣🤣 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl 2 katıyım onun Yorumla wrogue +1 yıl Kilolumusun Yorumla wrogue +1 yıl Yenge benide dovermisin Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Seni niye döveyim 😂😂 Yorumla wrogue +1 yıl Kadından dayak yemek hoşuma gidiyo birazda komik oluyo keşke benim eşim karate judo olsaydı her akşam maç yapardık 🤣🤣🤣 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kuzenin nasıl yendi Yorumla wrogue +1 yıl Kuzenim karateye gitti 5 yıl biz evde tartıştık bunun kafaya terlik fırlattım sonra beni yakalayınca ağzıma s*tı Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Bende çok yendim abim Le erkek kuzeninimi😂😂 Yorumla wrogue +1 yıl Yenge tutulcak yeride yokki bacakların arasından tutmak istedim orasına geldi elim sonra tokat attı Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Bende altıma alıp abim Le kuzenime abla dedirtiyordum 😂😂 Yorumla wrogue +1 yıl Helal olsun🤣🤣🤣 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Çok zayıflardı ben iriydim onlardan 😂😂 Yorumla wrogue +1 yıl Kaç kilosun yenge Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kocam 70 ben 122 kiloyum 183 boyum var Yorumla wrogue +1 yıl Yenge diğer konularda nasıl yapıyorsunuz yaa Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Eziyorum devamlı Yorumla Mavigül0000 +1 yıl 122 kiloyum şimdi 183 boyum var Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hayırdır sen de mi güreşmek istiyorsun? 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırkpınar pehlivanı mısınız olum ne güreşi 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Aha geldi bizim pehlivan yine :D 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Başka kadınlarla güreşiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl o beni yeniyor.. pilimi bitiriyor :) 0 6 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Nasıl yeniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biliyor zayıf yanımı.. Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Irimi senden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet, 90 kg.. Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 80 Yorumla
Xia_Yun Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yeniyorum 0 22 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Zayıfmı senden Yorumla Xia_Yun +1 yıl Hayır tam tersi 40 kg ye yakın fazla Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Nasıl yeniyorsun Yorumla Xia_Yun +1 yıl Ben sporcuyum bjj, onunda kolları güçsüz Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Anladım 😂😂 Yorumla Xia_Yun +1 yıl Öyle, bilektede gücü yetmiyor Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Bende üstüne oturup yalvardıyorum kocamı çok zevkli oluyor 😂😂 Yorumla Xia_Yun +1 yıl Facesitting e bayılırım Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Bende en son yüzüne oturup cezalandırıyorum Yorumla Xia_Yun +1 yıl Benimde yaptığım şey Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Ben 50 kilo fazlayım ondan 😂😂 Yorumla Xia_Yun +1 yıl Sen bayağı iyisin.. Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Aynen her istediğimi yaptırıyorum ona Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu Yorumla Xia_Yun +1 yıl Kadınlarla yaptın mı hiç Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Yaptım eşimin kardeşiyle 😂😂 Yorumla Xia_Yun +1 yıl O nasılsdı Yorumla Mavigül0000 +1 yıl O 50 kilo anca zaten onuda yalvarttım 😂😂 Yorumla Xia_Yun +1 yıl Seninle Güreşmek güzel olur 😁 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kocamla kız kardeşi kölem gibi bir şey oldu zaten yemekleri kız kardeşine yaptırıyorum 😂😂 Yorumla Xia_Yun +1 yıl , ☺️☺️😊 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Onun yüzüne de oturuyorum 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hep yeniliyorum yaa sürekli sürekli yeniyor yani kedi gibi bir orada bir burada derken bakıyorum üstümde 😂😜
Kaç kilosunuz ikiniz
Ben 85 o 50
Fiziksel üstünlük diye bir şey var , erkek yenilmiş gibi yapar en fazla
Ben 2 katıyım kocamın
Spor geçmişin varsa yenme ihtimalin var ama en sıska erkek bile bir kadından güçlü, kas bu. İstisnalar elbet vardır
Ondan 40 kilo fazlayım 10 cm de uzunum üstüne oturup yalvardıyorum onu
Tamam,
Genellikle kız srkadaslarım minyon oldugu icin onu sekilden sekile sokuyorum 😂😅 ama her guresin sonu mutlu sonla bitiyir djdkdk
Ben tuttup dayak yedim kuzenimden kız hemde,🤣🤣
Normal bende kocamı dövüyorum
Şaka yapıyorsun nasıl dövüyorsun ki🤣🤣🤣
2 katıyım onun
Kilolumusun
Yenge benide dovermisin
Seni niye döveyim 😂😂
Kadından dayak yemek hoşuma gidiyo birazda komik oluyo keşke benim eşim karate judo olsaydı her akşam maç yapardık 🤣🤣🤣
Kuzenin nasıl yendi
Kuzenim karateye gitti 5 yıl biz evde tartıştık bunun kafaya terlik fırlattım sonra beni yakalayınca ağzıma s*tı
Bende çok yendim abim Le erkek kuzeninimi😂😂
Yenge tutulcak yeride yokki bacakların arasından tutmak istedim orasına geldi elim sonra tokat attı
Bende altıma alıp abim Le kuzenime abla dedirtiyordum 😂😂
Helal olsun🤣🤣🤣
Çok zayıflardı ben iriydim onlardan 😂😂
Kaç kilosun yenge
Kocam 70 ben 122 kiloyum 183 boyum var
Yenge diğer konularda nasıl yapıyorsunuz yaa
Eziyorum devamlı
122 kiloyum şimdi 183 boyum var
Hayırdır sen de mi güreşmek istiyorsun?
gel seninle güreşelim 😀
Kırkpınar pehlivanı mısınız olum ne güreşi
Aha geldi bizim pehlivan yine :D
Başka kadınlarla güreşiyorum
o beni yeniyor.. pilimi bitiriyor :)
Nasıl yeniyor
biliyor zayıf yanımı..
Irimi senden
evet, 90 kg..
Sen kaç kilosun
80
Ben bulamadım daha tutcak birini
gures sonu mutlu sonla bıtmelımı
Yeniyorum
Zayıfmı senden
Hayır tam tersi 40 kg ye yakın fazla
Nasıl yeniyorsun
Ben sporcuyum bjj, onunda kolları güçsüz
Anladım 😂😂
Öyle, bilektede gücü yetmiyor
Bende üstüne oturup yalvardıyorum kocamı çok zevkli oluyor 😂😂
Facesitting e bayılırım
Bende en son yüzüne oturup cezalandırıyorum
Benimde yaptığım şey
Ben 50 kilo fazlayım ondan 😂😂
Sen bayağı iyisin..
Aynen her istediğimi yaptırıyorum ona
Yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni memelerimle boğuyorum onu
Kadınlarla yaptın mı hiç
Yaptım eşimin kardeşiyle 😂😂
O nasılsdı
O 50 kilo anca zaten onuda yalvarttım 😂😂
Seninle Güreşmek güzel olur 😁
Kocamla kız kardeşi kölem gibi bir şey oldu zaten yemekleri kız kardeşine yaptırıyorum 😂😂
, ☺️☺️😊
Onun yüzüne de oturuyorum 😂😂