Aşk İlişkileri Kimler sevgilileriyle veya eşleriyle güreşiyor kim yeniyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güreşmek derken şakasına güreş Güncellemeler+1 yıl Güncel Kimler sevgilileriyle veya eşleriyle güreşiyor kim yeniyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Biz boks maçı yapıyoz sol kroşe yedim, dişim düştü mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oda ıyiymiş 😂😂 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. 150 kiloyu yıkarım knk. kiloluyada bayılırım bu arada 🥳 0 0 Yorumla
1Proko Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Guresenleri şu an burada bulamazsın önemli isleri var şu an 😄 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İlk güreşte aşk 😂❤️ 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Sizdemi Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Yapmışlığımız var Yorumla sytnnpbc +1 yıl Oyle bir film vardi sanki Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl @sytnnpbc evet Yorumla sytnnpbc +1 yıl Kim yeniyor du Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Kız yenecekti ama erkek kızı ısırdı o yendi Yorumla sytnnpbc +1 yıl Aa tam tersi olmasin nasil filmmis o oyle :) Yorumla sytnnpbc +1 yıl @ahusiderinn00 kim yeniyordu derken kim ile yapti isen onu sormustum ya 😅 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Kız terminatör gibi kanka izle görürsün Yorumla sytnnpbc +1 yıl Link atsaniza bi var ise Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl @sytnnpbc hee pardon sevgilim yendi hiç bilerek yenilim şu kıza da gönlü olsun yok zafer zaferdir diyo Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Ben de kas çalışcam artık Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Ytye yaz ilk güreşte aşk çıkar fransız yapımı bi film Yorumla sytnnpbc +1 yıl Sen nerden buldun bu filmi ya :) Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Hiç hatırlamıyorum 😅 Yorumla sytnnpbc +1 yıl Bakicam bi ara :) Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Peki iyi geceler 🙂 Yorumla sytnnpbc +1 yıl Oha hakkaten isirarak kurtuluyor Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ben güreşip yeniyorum çünkü şakacıktan yeniliyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla StarryAqua +1 yıl Ben 70 o 85 falandır Yorumla Soran +1 yıl Sende baya güçlüsündur zayıf sayılmazsın Yorumla StarryAqua +1 yıl Ya güçlüyüm de spor yapmıyorum bi süredir. Yorumla Soran +1 yıl Hiç zorlandığı oluyormu eşinin Yorumla StarryAqua +1 yıl Gerçekten mi zorlanıyor yoksa şakadan mı anlayamıyorum pek:D Yorumla Soran +1 yıl Gerçek olsada bilerek yenildim derler genelde Yorumla
ScarlendWolf Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Kaybeden de bulaşık mı yıkıyor :D :D 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Istesem bütün işi ona yaptırrım 😂😂 Yorumla ScarlendWolf +1 yıl O derece yani :D Yorumla Soran +1 yıl Evet üstüne oturup yalvardıyorum 😂😂 Yorumla ScarlendWolf +1 yıl hahahaha senden korkulur ya :D Yorumla ScarlendWolf +1 yıl Çok şanslı eşin desene :D Yorumla Soran +1 yıl Devamlı dayak yiyor Yorumla ScarlendWolf +1 yıl Ödül ne peki :D kaybeden ne yapıyor kazanan ne alıyor Yorumla Soran +1 yıl Devamlı ben yeniyorum zaten bazen hediye aldırmıyorum Yorumla ScarlendWolf +1 yıl :D :D Mesaj atsana bir şey soracağım sorun olmaz ise Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben genelde dayak yiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kimle güreşiyorsun Yorumla sadmom10 +1 yıl Eşimle Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla sadmom10 +1 yıl Çok fark Yorumla Soran +1 yıl Omu fazla Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl ben ciddi yapıyorum bazen o kazanıyor. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla noname21gibi +1 yıl ben 78 o 61 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yeniliyon Yorumla noname21gibi +1 yıl dana gibi. ben sert kız severim. Yorumla Soran +1 yıl 61 kilo kız senden zayıf Yorumla noname21gibi +1 yıl sporcu. böyle vurdum mu ses geliyor. dayanıyor bana Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yeniyor seni Yorumla noname21gibi +1 yıl ji jitsu ile Yorumla
Savass_ Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Ben genelde üstte bitiriyorrum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bazen omu bitiriyor Yorumla Savass_ +1 yıl Evet bazen de o Yorumla Soran +1 yıl Güreşmi yapıyorsunuz Yorumla Savass_ +1 yıl Evet. Detayları bilmek istersen mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Savass_ +1 yıl Bize mi katılıcaksın Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl bi kizin bi erkegi gureste yenme ihtimali yok 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Gayet eğlenceli demekki güzel bir ilişkin var 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güreşecek kimsem yok yastık var tekme atıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl peki gercek güreş? 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Gerçektede ben yeniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vücut farki mi var aranizda Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç kilosunuz peki Yorumla Soran +1 yıl 122 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana güç mü yeter 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boy kaç Yorumla Soran +1 yıl 183 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen de baya irisin yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne zamandir evlisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Burdayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gzljden cjksam geljr mjsjn sayfa cok uzun olmaya basladi donuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bekliyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi geceler naber nasılsın? Yorumla Soran +1 yıl Iyiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gzliden cjksam geljr mjsjn? Yorumla Soran +1 yıl Çık bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Hadi canım şakasına mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddisinimi yapıyorsun Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Eşim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kaç kilosunuz kim yeniyor Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Eşim Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl Ben güreşiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kimle kim yeniyor Yorumla selim451 +1 yıl genelde ben yeniyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla selim451 +1 yıl ben 73 partnerim 120 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl yeniyor seni Yorumla
mantasticman Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl sizde kim kazanıyo :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben yeniyorum Yorumla mantasticman +1 yıl nasıl oluyo anlatırmısın bana ;) Yorumla Soran +1 yıl Üstüne oturup yalvardıyorum Yorumla mantasticman +1 yıl özele yazarmısın Yorumla Soran +1 yıl Siz güreşiyormusunuz Yorumla mantasticman +1 yıl yaz anlatayım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eski sevgilimle guresirdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kim yeniyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yenerdim😊 ustunu soyardim sirt ustu devirirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep sampiyondum😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Biz boks maçı yapıyoz sol kroşe yedim, dişim düştü mk
Oda ıyiymiş 😂😂
150 kiloyu yıkarım knk. kiloluyada bayılırım bu arada 🥳
Guresenleri şu an burada bulamazsın önemli isleri var şu an 😄
İlk güreşte aşk 😂❤️
Sizdemi
Yapmışlığımız var
Oyle bir film vardi sanki
@sytnnpbc evet
Kim yeniyor du
Kız yenecekti ama erkek kızı ısırdı o yendi
Aa tam tersi olmasin nasil filmmis o oyle :)
@ahusiderinn00 kim yeniyordu derken kim ile yapti isen onu sormustum ya 😅
Kız terminatör gibi kanka izle görürsün
Link atsaniza bi var ise
@sytnnpbc hee pardon sevgilim yendi hiç bilerek yenilim şu kıza da gönlü olsun yok zafer zaferdir diyo
Ben de kas çalışcam artık
Ytye yaz ilk güreşte aşk çıkar fransız yapımı bi film
Sen nerden buldun bu filmi ya :)
Hiç hatırlamıyorum 😅
Bakicam bi ara :)
Peki iyi geceler 🙂
Oha hakkaten isirarak kurtuluyor
Ben güreşip yeniyorum çünkü şakacıktan yeniliyor
Kaç kilosunuz ikiniz
Ben 70 o 85 falandır
Sende baya güçlüsündur zayıf sayılmazsın
Ya güçlüyüm de spor yapmıyorum bi süredir.
Hiç zorlandığı oluyormu eşinin
Gerçekten mi zorlanıyor yoksa şakadan mı anlayamıyorum pek:D
Gerçek olsada bilerek yenildim derler genelde
Kaybeden de bulaşık mı yıkıyor :D :D
Istesem bütün işi ona yaptırrım 😂😂
O derece yani :D
Evet üstüne oturup yalvardıyorum 😂😂
hahahaha senden korkulur ya :D
Çok şanslı eşin desene :D
Devamlı dayak yiyor
Ödül ne peki :D kaybeden ne yapıyor kazanan ne alıyor
Devamlı ben yeniyorum zaten bazen hediye aldırmıyorum