Aşk İlişkileri Hiç sevgilinizle eşinizle güreşiyormusunuz kim yeniyor? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şakasına Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Hiç sevgilinizle eşinizle güreşiyormusunuz kim yeniyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Evet Güreşiyorduk ve hep ben kaybediyordum o gün bugündür güreşe sıcak bakmıyorum 😂 yenilgiyi hiç sevmem 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Anladım kaç kilosun Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 61 Yorumla Soran +1 yıl O senden iriyse yenmiştir Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen boyu 1.85 ti çok normal yenmesi 😂 benim boyum 1.60 türk standartlarında 😂 Yorumla Soran +1 yıl Az çelimsiz birini bul sende 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bana hep uzun boylular denk geliyor işte 😂 eski eşimde 1.87 fi boyu 😂 şans işte Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok ki, arkadaşlarımla güreşiyordum yerden yere vuruyorlardı. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hangi arkadasım Yorumla Soran +1 yıl Hangi arkadaşın kızmı Yorumla looklonly +1 yıl Yok erkek ya, benim arkadaşlarımın hepsi öküz gibi oluyordu ben yanlarında çocuk kalıyordum. Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güreşmek nedir ya koca insanlar😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O beni ezer ağlarım be 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 60 o 90 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güreşsem ben yenerim ya 65 kiloyum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kimi o kaç kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim 60 kilo falan sanırım Yorumla Soran +1 yıl Belli olmaz deneyin bakalım kazıkların bir diz yersen kendini yerde bulursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güreşte diz vurulmaz ki Yorumla Soran +1 yıl Bu kuralsız güreş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de ona vururum o zaman 😃 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Hep yapıyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim yeniyor Yorumla Mrbrawn +1 yıl Mahsus yeniliyorum arada😂 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Mrbrawn +1 yıl Burdan yazmayayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çoook oda yeniyor bende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir kaç kişiyle guresiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilimle ablamla falan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hanımcılık kazanır 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Omu yeniyor kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yenmisti defalarcaa, ben 90, o 60 tı Yorumla Soran +1 yıl O nasıl yeniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güreşçiydi çünkü kafa kol hareketi bi an da yapardi kazanirdi Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yeniyomusun peki siz kaç kilosunuz Yorumla Soran +1 yıl 110 kiloyum yeniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vayyy vayyyy vayyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Partnerin ne haz duyuyordur bu güreşte evire çevire yeniyosundur sen 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne oturup kalkmayın yalvardiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂, kaç dakika da tuş ediyodun yalvartmak için.😅 Yorumla Soran +1 yıl 2 dakika sürmez 5 dakika sonra yalvarmaya başlar 1 saat ezerim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öfff 😂😂 ne heyecan adrenalinn Yorumla Soran +1 yıl Seninki napiyor sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim yok gitti ama senden asagi kalir tarafi yoktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz diz üstü çomelerek yapardik eli sertti enseme vururdu kizardim hizli vuruyor diye uzatirdim sarma hareketi yapardi bacagima gidiklardim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yüzünemi oturuyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oturudu ama ben deli ederdim onu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Deli ederdim derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 bir sekil de koltuk altini omuzundan tutar yana dusururdum bacaklariyla boynunu kizaklardi, ayni kizaklamayi ben yapardim o deli oluyordu kiziyordu beline tabi cok sikmazdim ama o fena sıkıyordu azcıkda huylanmasi vardı 😛😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnış anlaşılmadım umarım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eski sevgilimle evet 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kim yeniyordu Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yeniodum elimi taytinin icine sokuyodum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 75 o 58 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baska sorun varsa alabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet Güreşiyorduk ve hep ben kaybediyordum o gün bugündür güreşe sıcak bakmıyorum 😂 yenilgiyi hiç sevmem 😂
Anladım kaç kilosun
61
O senden iriyse yenmiştir
Aynen boyu 1.85 ti çok normal yenmesi 😂 benim boyum 1.60 türk standartlarında 😂
Az çelimsiz birini bul sende 😂😂
Bana hep uzun boylular denk geliyor işte 😂 eski eşimde 1.87 fi boyu 😂 şans işte
Yok ki, arkadaşlarımla güreşiyordum yerden yere vuruyorlardı.
Hangi arkadasım
Hangi arkadaşın kızmı
Yok erkek ya, benim arkadaşlarımın hepsi öküz gibi oluyordu ben yanlarında çocuk kalıyordum.
Güreşmek nedir ya koca insanlar😄
O beni ezer ağlarım be
Kaç kilosunuz
Ben 60 o 90
Tamam
Güreşsem ben yenerim ya 65 kiloyum
Kimi o kaç kilo
Sevgilim 60 kilo falan sanırım
Belli olmaz deneyin bakalım kazıkların bir diz yersen kendini yerde bulursun
Güreşte diz vurulmaz ki
Bu kuralsız güreş
Ben de ona vururum o zaman 😃
Hep yapıyoruz
Kim yeniyor
Mahsus yeniliyorum arada😂
Kaç kilosunuz ikiniz
Burdan yazmayayım
Çoook oda yeniyor bende
Kaç kilosunuz ikiniz
Bir kaç kişiyle guresiyorum ya
Sevgilimle ablamla falan
Hanımcılık kazanır
Omu yeniyor kaç kilosunuz ikiniz
O yenmisti defalarcaa, ben 90, o 60 tı
O nasıl yeniyor
Güreşçiydi çünkü kafa kol hareketi bi an da yapardi kazanirdi
Anladım
Sen yeniyomusun peki siz kaç kilosunuz
110 kiloyum yeniyorum
Vayyy vayyyy vayyy
Partnerin ne haz duyuyordur bu güreşte evire çevire yeniyosundur sen 😂😂
Üstüne oturup kalkmayın yalvardiyorum
😂😂, kaç dakika da tuş ediyodun yalvartmak için.😅
2 dakika sürmez 5 dakika sonra yalvarmaya başlar 1 saat ezerim 😂😂
Öfff 😂😂 ne heyecan adrenalinn
Seninki napiyor sana
Benim yok gitti ama senden asagi kalir tarafi yoktu
Biz diz üstü çomelerek yapardik eli sertti enseme vururdu kizardim hizli vuruyor diye uzatirdim sarma hareketi yapardi bacagima gidiklardim 😂😂
Yüzünemi oturuyordu
Oturudu ama ben deli ederdim onu 😂😂
Deli ederdim derken
😂😂 bir sekil de koltuk altini omuzundan tutar yana dusururdum bacaklariyla boynunu kizaklardi, ayni kizaklamayi ben yapardim o deli oluyordu kiziyordu beline tabi cok sikmazdim ama o fena sıkıyordu azcıkda huylanmasi vardı 😛😛
Yalnış anlaşılmadım umarım
Giyinik güreşmem
Eski sevgilimle evet
Kim yeniyordu
Kaç kilosunuz
Ben yeniodum elimi taytinin icine sokuyodum
Ben 75 o 58
Baska sorun varsa alabilirim
Bekarım 😂