Her ınsanın kafasında bır fızıkı yapı ve yuz guzellıgı saklı kalır her ınsan kendı ıcınde bu iliskı ve sevgıyı hıssetırmeden de yasayabılır. onemlı olan bunu platonık duygudan dısarıya atmak en guzelı
Ben bekarım ama daha önce evli biriyle sevgili oldum sonra ayrıldık araya zaman falan girdi sonra ben barışmak istediğimi söyledim kendisi asla olmaz sonu yok önüne bak kendine yuva kur gibisinden konuştu. Bende tamam arkadaş kalalım ama yeterki konuşalım dedim hayır falan dedi biraz geçince beni arkadaş olarak gördü yani kalmak istedi ama bizim konuşmamız hiç öyle arkadaş falan değil görsen sevgili dersin herşeyi rahat konuşuruz ve devamlı konuşuyoruz zaten kavgalarımız devamlı oluyor daha dün gece sinirlendim kızdım ona ya öyle dedim madem beni istemiyorsun sevmiyorsun niye gitmiyorsun git dedim bende önüme bakayım dedim bana dedi ki benim sevgi anlayışımla senin aynı değil dedi ve biraz konuşunca bana gelmeden ben yazmayı kestim ne o sildi ne ben silebildim merak ediyorum gerçekten daha önce sorduğumda bana hislerin var mı evet demişti ama çözemiyorum bu adam beni sevdiği için mı gidemiyor yoksa amacı nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her ınsanın kafasında bır fızıkı yapı ve yuz guzellıgı saklı kalır her ınsan kendı ıcınde bu iliskı ve sevgıyı hıssetırmeden de yasayabılır.
onemlı olan bunu platonık duygudan dısarıya atmak en guzelı
175-178 boyunda olsun..
Nasıl bi soru bu
nasıll anladığına bakar..
Vala başka bi konu hakkında soru sormak istiyorum fikrinizi merak ediyorum sorabilir miyim?
lütfen
Öncelikle evli mısın ona göre?
ewet ewliyim
Tamam şimdi şöyle bi sıkıntım var
dm den yazablirsin
Ben bekarım ama daha önce evli biriyle sevgili oldum sonra ayrıldık araya zaman falan girdi sonra ben barışmak istediğimi söyledim kendisi asla olmaz sonu yok önüne bak kendine yuva kur gibisinden konuştu. Bende tamam arkadaş kalalım ama yeterki konuşalım dedim hayır falan dedi biraz geçince beni arkadaş olarak gördü yani kalmak istedi ama bizim konuşmamız hiç öyle arkadaş falan değil görsen sevgili dersin herşeyi rahat konuşuruz ve devamlı konuşuyoruz zaten kavgalarımız devamlı oluyor daha dün gece sinirlendim kızdım ona ya öyle dedim madem beni istemiyorsun sevmiyorsun niye gitmiyorsun git dedim bende önüme bakayım dedim bana dedi ki benim sevgi anlayışımla senin aynı değil dedi ve biraz konuşunca bana gelmeden ben yazmayı kestim ne o sildi ne ben silebildim merak ediyorum gerçekten daha önce sorduğumda bana hislerin var mı evet demişti ama çözemiyorum bu adam beni sevdiği için mı gidemiyor yoksa amacı nedir?
yaşlar nsll
27 32
yaşlar uyumlu aslında..
seni tam anlamalı diyorum..
cinsellik oldu mu
Daha geçen gün telefondan sexting yaptık
uff dekii..
ne kadar sana hasret içindedir ki
Soruma cevap alamadım?
Beni sevdiği alıştığı için mı gitmiyor da gururundan mı diyemiyor? Yoksa neden git dememe rağmen duruyor
yane san jarşı dürüst olmalı
seni sahiplenmeli
bıraka muyorrr
Pardon ne diyosunuz? Sorumla verdiğiniz cevap ne alaka
bırakacak gibi olsa, bırakıp gider
ama senle gidecek yolu yok
çünkü ewli dirrrrr..
kötü bir şey yazmadım
ama anlamayı seçmiyorsun
Peki neden bırakıp gitmiyor? Yazmadı da bu gün zaten
müsait değildir diyorum
ayrıca, zateni bırakmaya niyetli değill
Yazmaması müsait degil diye adam çalışıyor gün içinde tej kelime bile yazmadı kızgın olduğumu bildiği halde
Tamam bende diyorum ki bırakmıyor ya neden bırakmıyor sevdiği için mı? Alıştığı için mı? Ya da başka bi neden de dolayı olabilir mi diyorum
basen boyle olabiliyor
gece sexting olmuşsa
adamın dizleri tutmaz oluyor..
seni en az eşinden daha çok
beğeniyor.. bu net tirr
Ben de diyorum ki git dememe rağmen niye gitmiyor?
yaaa günnnn gelirrrr yapışacak sana
Allah aşkına okuman yok mu ben ne soruyorum sen ne diyorsun neyse ya iyi geceler size.
saşak kızzzz bırakmayacak diyorum sana
yapıimak budur buuu mal kafanı..
yabancı