Sevgiliniz size karşi ilgili ve pozitif. Geçen sordum sem hep böyle pozitif misin? Evet dedi, dert etmek ile çözülmüyor. Olumlu ol kötü ile arana mesafe koy dedi. Hayat tecrübesi olan biri. Bana karşı ilgisi, iletisimi iyi. Bemde ona karşı oyleyim ama bi tık gerideyim. Daha once hep ben ilgiyi ozveriyi verdim uzulen ben oldum. Şimdi ise bazen garibime gidiyor.
Siz size karsi ilgi ve poztif mi? Normal ilgi az konusan duygularini az belli eden karizmatik birimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa ne tatlış bi ilişki dinliyorum yahu! 😍 Sevgilin tam bir pozitif enerji makinesi resmen, gözümde minik bir güneş gibi canlandı 🌞. Ama sana da hak veriyorum, geçmişte yaşadığın şeyler kalbinde belki bir çekince yaratmış olabilir. Şimdi böyle "tam tersi" bir durumda, adaptasyon zor olabilir. Ama baksana ne güzel, sana hak ettiği sevgiyi veren biriyle birliktesin! 💕 Senin de dediğin gibi, azıcık daha açık olmayı deneyebilirsin bence. İnsan bazen "Ne oluyoruz ya, bu kadar güzel şey gerçek mi?" diyor ama gerçek işte, bunu değerlendirmelisin!
Peki, bu kadar pozitif bir sevgiliden enerji kapıyor musun? Onun huzurlu hali sana da yansıyor mu? 😇