Herkese merhaba,
Biraz fazla sık konuşmak, mesajlaşmak ve gün içinde müsait oldukça iletişimde olmak isteyen sevgili sizi soğutur mu?
tensel temas açısından böyle bir yaklaşımım yok, iletişim olarak sürekli konuşmak ve iletişim kurmak istiyorum..
Biraz fazla sık konuşmak, mesajlaşmak ve gün içinde müsait oldukça iletişimde olmak isteyen sevgili sizi soğutur mu?
tensel temas açısından böyle bir yaklaşımım yok, iletişim olarak sürekli konuşmak ve iletişim kurmak istiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dozu önemli çok fazla ariyorsa sürekli mesaj atiyorsa bir yerden sonra darlaniyorum ben
Dozu ne olmalı sizce? Ne kadarda bir yazılmalı?
Yani gün içinde 2 3 kere aramak ve yatmadan önce isteniyorsa msjlaşmak olabilir (o gün buluşulduysa bulusma sonrasi çok fazla arama yapmaya gerek yok bence 1 kere yeter o gün )
Anladım.. teşekkür ederim yorumunuz için. ☺️
Rıca ederim
Aslında hayır diye düşünüyordum ama son 1 aydır fikrim değişti
Evet insana nefes aldırmali
Tensel temas yoksa neden sevgilisiniz ki?
Evlenelim mi tanımadan direkt? Belirli sınırlar içinde tanıyoruz işte birbirimizi
Yok abicim ne evlenmesi. Bi erkekle aynı evde bi yaşa çnce. Ne bilim tatile gidin. Adam sçtktan sonra bokunu temizliyo mu, çorabını makinaya atıyo mu, sinirlenince ortalığı kırıp döküyor mu, bi tecrübe et. 30unda evlenirsin çok istersen
25 yaşındayım zaten ama benim değerlerime ters aynı evde yaşamak vs. Tercih etmeyeceğim bir şey.
Ortaçağ değerleri "değer" falan değil, kadına vurulmuş toplumsal pranga. Zar atıyorsunuz, tutmayınca, sonra 2. Yıl boşanıyorsunuz.
O zaman anlarsınız anyayı konyayı
Tercihim de bu yönde. Siz öyle yapın, sizin evlatlarınız öyle yapsın.. ben tercih etmiyorum..
kadın için değil, erkek için de geçerli aynı zamanda.. tek taraflı olsa haklısınız ama tek taraflı olan bir durum yok ki ortada. Hem soru ile alakasız...
İyi de tercih niye yapar insan, sonuçlarının olumlu olacağına inandığı için. Senin tercihinin sonucu riskli. Ömğr boyu başta iyi tanıyamadığın bir hödükle beraber yaşamak ister misin?
Bazen insanlar aynı evde senelerce yaşadığı eşini de tanıyamıyor. Aynı evde doğup büyüdüğü kardeşini de tanıyamıyor.
Tanımak ve geçinmek/anlaşmak farklı olgular. Tanıdıktan sonra anlaşamayıp ayrılmak başka bir mevzu, daha iyi tanımak için aynı evde kalmak ayrı mevzu.. aynı evde kalacaksam ve o noktaya gelmiş ise zaten evlenirim. Anlaşamazsam da boşanırım. Boşanmak için evlenmez kimse ama dünyanın da sonu değil.
Yav neyse, hiç dinci-gerici laf ebeliği çekemeyecem ufff.
Tamam evlen hart diye
Dinci gerici evet; hart diye evlenip senesine de zart diye doğuracağım en az 5-6 düşünüyorum 😂😂😂
Ayhhh 😂😅
Abi sen neden öyle dedin ki şimdi 😂 müslümanım diye neden gerici oldum ben 😅
Dini hayatının merkezine koyup, ona göre eylem ve söylemini belirlemek gericiliktir. Ortaçağdır. Karanlıktır.
Hoşuma gider aksine.
Hoşuma gider
Cok ise evet
Soğurum sevmiyorum ilgiyi
Soğumam.