Kişiye göre değişir.. Ama seveyim derken herseyime de karışmasın yani abartmadan. Fazla ilgi göstersin kimse bunuda bulamaz.. Ama sonradan olursa ya 1 çıkar var ya da değerini sonradan anladı.. Baştan yaparsa belki 1 Çok sevdiği için belki 1 çıkar için olabilir.. ama onunla zaman geçiremedikce anlayaman. Belki de gerçekten sevdiği için..
Herşeyin kararlısı makbul zor zamanlarda aşırı ilgili olması insanı mutlu eder. Sevginin fazlasını sıkıcı olarak karşılarsan karşındakinin o heyacanını da yitirirsin ne güzel şeydir oysa sevmek ayak uydur. :))
Fazla aşırı ilgi merak uyandırır ve sıkar. Bir yere gidiyorsun nereye, napıyosun sürekli böyle sorularla beni meşgul ederse hatta en yakınlarımdan bile daha fazla ilgi gösterirse bu iyi bir şey ama bir yerden sonra sıkıyor.
Ani duygu degisimlerinin altinda hep bir neden ararim ancak senin de dedigin gibi bastan beri gelen bir durum ayni tonda devam ederse sogumama izin bile vermeden evinin erkegi cocuklarinin babasi yapar beni
Bu kkadinlari anlamiyorum ya ilgi gostersen az der Gostemesen aldatiyormusun asiri ilgilensen sogurlar abi bu nedir ya bunlarda ne istedigini bilmiyorlar hani bir laf varya 9 kere sev onuncu olayim gercekten sev sonuncu olayim iste o.. misal
Soğur ben sevgilime çok ilgi gösteriyorum onun mutlu olması için elimden geleni yapıyorum bazen bana dediği şey ben soğuyorum senden diyor arada gelip gidiyor böyle
Seninde dediğin gibi, ilk başlarda öyleyse yapısı gereği ilginin fazla olduğunu düşünürüm. Ama o ilişki ne kadar ayakta kalır bilemicem, fazla ilgi beraberinde nefrette getirebiliyor.
Kesinlikle soğutmaz, ama annem gibi davranmaması lazım bu ilgide
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Soğumam, ama; "bana bu kadar bağlanma kadın! Sen bana bağlandıkça ben sana daha daha daha fazla aşık oluyorum. Eğer birgün benden gidersen, ölürüm." derim.
Tam tersi simsıkı bağlar ruh ile beden misali.. aslı ile kerem misali... ferhat ile şirin misali.. mem ile zin misali... toprak ile su misali.. veselam
Yani ne anlamda olduğu birden fazla olunca kuşkulanır insan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kapanmada amac dikkat cekmemek karşı cinsi cezbetmemek. Ama makyaj yapınca amacından sapiyorsun. Demem o ki tesetturluysen makyaj yapmayacaksin. Makyaj yapacaksan tesettüre girmeyeceksin.
Haklısın ama kapalı kızlar da nihayetinde kız ve özenti olabiliyor, beğenilmek her kızın içinde olan bişey, bu çağda kimse günahsız değil onu da biliyoruz, makyaj yüzünden kapalılar in bu kadar üstüne gidilmesi bana saçma geliyor, herkesin günahı kendine.
En İyi Cevaplar