Aşk İlişkileri Çok Sevdiğin Kişi İçin Hapis Yatar mıydın? wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilin Veya Eşiniz Birini Öldürdü Sonra Eşiniz Size Benim Yerime Yatarmısın Dese Ne yapardınız? Güncellemeler+1 yıl Çok Sevdiğin Kişi İçin Hapis Yatar mıydın? Çok Sevdiğin Kişi İçin Hapis Yatar mıydın? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben içerde yatayım o dışarıda gününü gün etsin..Keriz miyim ben😃 0 3 Yorumla wrogue +1 yıl Zor bir karar dimi Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Yoo çok basitti sjs Yorumla wrogue +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
BAŞAKIRIM Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hayır saçma soru 0 4 Yorumla wrogue +1 yıl İşinize gelmediği için saçma soru oluyo Yorumla BAŞAKIRIM +1 yıl Kafanda neler kuruyosun bilmem ama sınırla kendini Yorumla wrogue +1 yıl Bana yorum yazmak zorunda değilsin teşekkür ederim Yorumla BAŞAKIRIM +1 yıl Rica Yorumla
Periiii112 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yatmam banane 0 3 Yorumla wrogue +1 yıl Kocan olsa Yatarmısın Yorumla Periiii112 +1 yıl Babamın oğlu olsa yatmam Yorumla wrogue +1 yıl Benimde canım mı sıkılıyo bu nasıl bir soru ya🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben içerde yatayım o dışarıda gününü gün etsin..
Keriz miyim ben😃
Zor bir karar dimi
Yoo çok basitti sjs
Teşekkür ederim
Hayır saçma soru
İşinize gelmediği için saçma soru oluyo
Kafanda neler kuruyosun bilmem ama sınırla kendini
Bana yorum yazmak zorunda değilsin teşekkür ederim
Rica
Yatmam banane
Kocan olsa Yatarmısın
Babamın oğlu olsa yatmam