Gündem konusunda 429 cevap paylaştı. Ben 2 sefer farklı suçlardan toplamda 3 sene yattım.
1. Mevzu da babam vuruldu ve bende sıcağı sıcağına ateş edenin babasını vurdum. Elhamdülillah kimse ölmedi de vebalinden kurtulduk.
2. Mevzu da tabancam yüzünden, ilk olaydan 3 sene sonra bir daha girdim.
Ne yazık ki toplumumuz da cezaevine giren insanlara öcü gözüyle bakılıyor. Aklı başında insanlar ıslah olup çıkarken şuursuzlar hepten sıyırıp çıkıyorlar. Ancak herkes işin kolayına kaçıp hepsini aynı kefeye koyuyor. Sapla samanı ayırmak lazım arkadaşlar. Ben yüz kızartıcı bir suç işlemedim elhamdülillah. Bu nedenle kız istedik verdiler. İşimde de profesyonel olduğum için ben istemeden teklifler geldi her zaman. Hayatımın hiç bir evresinde cezaevi geçmişim ve adli sicil kaydım sorun teşkil etmedi bana. Hapishaneler medrese-i Yusuf'iyedir. Benim hayatıma öyle çok ve öyle güzel şeyler kattı ki. İyi ki görmek nasip olmuş diye hep şükrettim. Hapiste Kuran okumayı öğrendim hemde tecvidli, öyle güzel dostlar edindim ki paha biçilemez, kara kalem ve yağlı boya resim yapmayı öğrendim, sabırsızlığımı törpüledim. Sinirlerime hakim olabilmeyi öğrendim. Bir vatandaş olarak yasal haklarımı öğrendim. Sevdiğim kıza bir ajanda dolusu şiir yazdım her ne kadar kıymet bilmese de. Santranç oynamayı öğrendim ve bu konuda iddialıyımdır. Daha yazamadığım bir çok şey var hapishanenin bana kattığı. Yanlış anlaşılmasın sanki hapishaneleri övüyormuşum gibi başta da söylediğim gibi akıllılar uslanır ahmaklar çıldırır. Ben dez avantajı fırsata çevirerek istifade ettim hepsi bu. Yoksa oturmasını kalkmasını bilmeyen nerde ne konuşacağını bilmeyen dışarda milletin içerde bizim başımıza bela bir sürü kardeşim da var. Güzel insanlar olduğu kadar karaktersizler de var. Ve şartlar tahmin edebileceğinizden çok daha zor ve ağır. Game of thrones halt etmiş hapishane oyunlarının yanında. Başına iş alman an meselesi ve herkesin sabrı pamuk ipliğine bağlı

Allah kimseyi mecbur etmesin suç işlemeye ki düşmesin kimse. Olurda hasbel kader düşerse de ıslah olup çıkanlardan eylesin.
Yaptığım bir kaç resmi atıyorum buraya. Yağlı boyaya çok sevdiğim bir abim hatıra olsun diye ismini yazdı resim bana aittir.59 Yorumla- +1 yıl
at kötü olmuş
- +1 yıl
gölgelemen iyi ama
- +1 yıl
Grafik tasarımdayım
- +1 yıl
yeteneğin var daha güzel çizersin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmam ama oldum maalesef daha önce hapis yatmış bana söylemedi tabi sonradan öğrendim. Dolandırıcılıktan yatmış hemen ayrıldım bunu duyunca ama duyguları gerçek olduğu için atlatamadı hala. Bende soğudum iyice geride dönemiyorum.
00 Yorumla
İnsanların nasıl bu kadar kendi canını hiç pahasına saydığın anlamıyorum başına gelecekleri bile bile yanlış kararlar vermekten vazgeçmiyorlar cahillik hayatına mal oluyor sonra
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılHangi cezadan hapis yattığı önemli. İftiraya maruz kalmışsa, kendini veya bir yakınını savunmak amaçlı birine zarar vermiş veya öldürmüşse. Aşırı kötü bir duruma maruz kalıp intikam almak için zarar verdiyse. Bunun gibi durumlarda ceza aldıysa kötü bir yanı yok bence. Ülkemizde taciz eden dışarıda ceza almadan gezerken, tacizcisini öldüren hapis yattığını düşünürsek ne sebeple hapse girdiğini sorgulayıp öyle karar vermek en mantıklısı olduğunu düşünüyorum.
Hırsızlık, uyuşturucu, vatan hainliği, darp vb. suçlardan yatan varsa elbette sevgili olmam.30 YorumlaGündem konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden yattığı çok önemli torbacı mı şiddet bağımlısı mı düşünce suçu mu?
42 Yorumla- +1 yıl
Cinayet, gasp, kara para haklama ve uyuşturucu satıcısı jwjdjdjd
Herkesin başına ne gelecek belirsizdir. Hapise girdi diye bir insanı dışlamam... Ama neden hapis yattığı çok önemli.
30 Yorumla
+1 yılvalla böyleleri de var işte deliriyorum. çıkıyorlar 8 Mart kadınlar günü sonra anam anam.. Annelerde kabahat diyeceğim olmayacak, bsk kuzum diyeceğim sana ne diyecek.. E iyi o zaman Çok yaşa. Ama sonra da sakın haa çıkıp da "bütün erkekler aynı" deme.. Bu sefer bir sineği bile avucumla yakalayıp pencereden atan ben dalarım... SAKKKIN!!!
11 Yorumla- +1 yıl
çok yaşa=g.. e. b.. er yazdım aslında
+1 yılÇok seviyorsam belki ama ailemin istemeyeceğini bildiğim için boştan yere o işlere girmezdim sonuçta ileriyi düşünerek hareket etmek lazım
60 Yorumla- Gündem konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılNe için olduğuna da bağlı biraz ama ailem istemez büyük ihtimal
60 Yorumla Hayatın kimin karşısına kimi neyi nasıl çıkaracağı belli olmaz yargı dağıtmaya lüzum yok, ama neden girmiş, bu işte bir haksızlık var da mı girmiş yoksa karaktersizin teki diye mi? Önemli olan bu. 👍👍 diye düşünüyorum.
30 Yorumla
+1 yılDarptan 2 yıl içeri giren birinin seni darp etmeyeceği ne malum? Bir de buluşalım diyor deli cesareti var bu kızda. Tabii ki içeri suçsuz yere giren insanlar da var ama kendimi riske atmak istemem yine de.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKro seviyoruz orası ayrı😂 hapis sebebine ve hayatı yaşayış tarzına bağlı benim çevremde de hapiste olan insanlar var ama gör havaları hapise girdi diye hava atmaları ayrı saçmayken birde sanki bana delikanlılıktan girdiler 😂 hırsızlık uyusturucu her türlü pis işten giriyorlar bide hava atıyorlar😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ararat344 kro seviyorum keko olmasın yeter😂
Neden yattığına bakarım insanlık hali benim başımada gelebilir kii kaldı ki bu ülkede yardım edene bile ceza kesiyolar..
40 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin beyfendi erkek benim gözümde her zaman daha iyidir ama sorun şu ki ahlaklı olanlar Cekingen oluyor kızlara yakalaşamadıkları için yanlızlar aslında
yani sorun kızlarda değil erkeklerde03 Yorumla- +1 yıl
evet herşeyde kızları suclamayı bırakın
- +1 yıl
bence suç ne tamamen erkeklerde nede tamamen kızlarda suç her iki tarafta kendini geliştiremeyen empati kuramayan her insanda suç kendini kusuruz görenlerde suç gözü doymak bilmeyen erkeklerde cebindeki paraya bakan hiçbir hareketinde memnun olmayan kızlarda... eğer ki bu suça dahil olanlar kendilerine çeki düzen vermezse daha kötü yerlere gidicektir
Seviyorsam sorun etmezdim de, hapis gerekcesi de mühim. Cinayet tarzi bisey olsa korkardim da, misal çocuğun borcu varmis ödeyememis, girmis cikmis. Sorun etmezdim
12 Yorumla
11 Yorumla- Gündem konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar zaten böyle tipler ile sorgusuz sualsiz birliktelik yaşıyor.
Yeter ki onlara şiddet gösteren badboy şrfsiz biri olsun.
TR kızları böyle ne yazık ki üzücü.14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Umarım 🙏
- Gündem konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle neden yattığında bakarım. Ama gidip ne suç işlediğini arastiricak halim yok kendide doğruyu söylemeyebilir. Deli divane aşık değilsem bulaşmam
14 Yorumla- +1 yıl
Senin için Twitter'da adalet aramak istemiyoruz 🤣
- +1 yıl
Kesssss
- +1 yıl
Ya tamam 😔 sadece şaka yaptım
+1 yılİki yıl 1 ay ceza aldım cezaevine girdikten 1:ay sonra covid çıktı 2 ay yatıp covid sebebiyle tahliye oldum. Ancak o işler kolay değil şimdi iş , eş durumlarında cezaevinde yatmış birisi olarak yaşıyorum bizi seven böyle de sever yüz kızartıcı suçtan yatmadım sonuçta...
02 Yorumla- +1 yıl
@kzm_23 Evet.
- Gündem konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSome badboy meraklısı kız problems🤦♀️
Ben şahsen darptan olsa pek takmam, ama cinayet varsa, cinsel taciz varsa bi de hırsızlık vs asla birlikte olmam00 Yorumla Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu kızlar ya salak ya da ailesinde çevresinde sağında solunda böyle anormal tipler var bu nedenle bunlar onlara normal geliyor. Başka açıklaması yok.
10 Yorumlaİleride çocuğum polis olmak isterse ilk engel babasi olur djdhdh, olmak istemem ama büyük de konuşmam🤷
10 YorumlaKonuştuğun kız kesinlikle ergen
Hapse girip kişilik anlamında değişsen çok insan var ama ne yüzünden girdiğine bağlı tabi10 Yorumla
+1 yılİnsanalrı yaşadıklarına göremi yargılayacaksınız kınamayın kınadığınız yerden vurulursunuz
24 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar insanlıktan çıkmış beni tanımıyor cezaevinde iki ay yattım diye yaptığım yorumu onaylamıyor.
- +1 yıl
Aman boşver onlar kimki insan oğlu işte kibir kibir yarın onlarında basına gelirse ya da sevdiklerinin görürler kardeş
- +1 yıl
Güzel düşündüğün için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Yeni yetme kızlar bayılır böylelerine sonra da tvde görürüz
20 YorumlaGündem konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aa ne kadar da salak bir kız. İşim olmaz böyleleriyle.
20 Yorumla- Gündem konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılYa büyük konuşsam başıma gelecek biliyorum ama uzak dururdum😐
20 Yorumla O tipleri seviyorlar. Hapis yatmayı adamlık sanıyorlar. Hırsızlık şiddet madde satıcılıgı tecavüz den yatmış önemli degil onlara garip kadın
00 Yorumla
+1 yılOlan vardır mutlaka onlarda muhtemelen şiddet mağdurudur sonrada tvlere çıkar kocam bana şiddet uyguluyor derler.
00 Yorumla
+1 yılİşte hayvani doğasının etkisinde kalan ilkel insanlar. Bazı şeyler hariç uzak duracaksın. Boşa hapse gitmiyorlar sonuçta. Akıl önemli.
00 YorumlaGündem konusunda 10,6b cevap paylaştı. İnsanın hapse girmesi onu kötü yapmaz ama insanı hapise girdi diye kötü düşünmek o düşüncedeki birini kötü yapar.
00 Yorumla
+1 yılNeden hapis yattığına bağlı. Belki haksız yere yatmıştır
10 Yorumla
+1 yılBirine şiddet uygulamış ya da hırsızlık yapmış biriyle tabi ki sevgili olmam.
10 Yorumla
+1 yılBüyük söz olmasın ama asla olmam suçlu potansiyeli kişileri hayatımda istemem
00 YorumlaGündem konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eeee bebis, nerenden picakliyim seni?
Konusmanin devami bu dimi?00 Yorumla
+1 yılNe için yattığına bağlı adam seri katil kurbanı mı olalım yani bile bile ölüme mi atlayalım
00 Yorumla- Gündem konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılOlmam normalde ama eger coook seviyosam bi ihtimal hapise neden girmiş falan bunlari bilmem lazim
00 Yorumla - Gündem konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaberim olmasaydı olurdum da öğrenince ne olurdu bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılİşte errrrrkek gibi erkek. Yarın öbür gün ''Beni dövüyor.'' ''Bana şiddet uyguluyor.'' diyorsunuz. Bence şu diyaloğa birkaç kez bakın. Biraz beyninizi kullanın, sonra soruya cevap verin. Cevabınız hala evetse yapılacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır. Kim bilir neden hapis yattı? Hırsızlık mi? Adam öldürme mi? Vs vs... Yarın bir gün katilse bana da zarar verir bide.
00 YorumlaEğer hapis yattığını biliyorsam kıçın kıçın tüyerim. Eğer ki kıçın kıçın tüymessen birde o senin onun hapis yattığın için ondan uzaklaştığınj anlarsa cinayete kurban gitmek istemem. Biraz gözü dönmüş oluyor bu kişilerin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmadığını ne biliyorsun insanların olurmuydunuz diye sormadan önce 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyin gerçekten önemli yani cinayetlerde demek ki ahmakliginda bir payı var
00 Yorumla
+1 yılBu kızla zaman geçmez. O mesaja verdiği cevap random. Kelime haznesi ne kadar da geniş öyle.
31 Yorumla- Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden şiddete meyilli birisi ile çıkayım
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanın her an her şey gelebilir başına suçuna ve bana anlatırken ki tepkilerine bakarım rahatsız eden bir şey olursa yol veririm çünkü biraz ürkütücü geliyor kulağa :/
20 Yorumla
+1 yılUzak durmani tavsiye ederim tanımıyorsan yarın birgün senide darb edebilir istediği ni yapmazsan
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte beraber suç işleriz👿
31 YorumlaGirdiği suça bağlı
12 Yorumla- +1 yıl
Cinayet' te girmiş 😀
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden hapis yattığına bağlı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yani kardeşim hapis yatanın kalbi duyguları yok mu çok boş konuşuyorsun çünkü boş insansında ondan
010 Yorumla- +1 yıl
duygusu olsa hapis yatmazdı kim bilir ne boklar yedi de girdi
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat cahilsin kimin ne yediğini bilmediğin için konuşma belki babanda bir gün namus için girdiği zaman anlarsın beni
- +1 yıl
yav kaç yılındayız ne namusu kaldı ayrıca benim babam öldü kelimelerini düzgün seç
- +1 yıl
Allah bilir girmiştirde zaten sürekli bişi saklıyorlardı benden kimseye güvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat babana Allahtan rahmet diliyorum Mekanı cennet olsun inşallah kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat işte senin kimseye güvenmemen şundan dolayı gerçek bir dost arkadaş bulamaman
- +1 yıl
ondan değil ailem hep bana yalan söylediği için kimseye güvenmemeyi öğrendim herkes bi şekilde yalan söylüyor
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat sana öyle geliyor dedim yaa doğru insana rastladığın vakit güvende oluyor yalan da olmuyor
- +1 yıl
valla 4 yıllık sevgilim var evlenmek üzereyiz ama ona bile güvenmiyorum zaten arada yalanlarını yakalıyorum küçük ya da büyük yalan yalandır
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat hakkında hayırlısı olsum kardeşim bende hapis yattım ve kışa doğru evlenicem nasipse
+1 yılBöyle yazan biriyle olmam.
10 Yorumlasevgili olmam ama mükemmel arkadaş diye buna derim
11 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyasi suçlardan yattıysa o iş olmaz 😀
00 Yorumla
+1 yılHapis yatan biriyle diye ayırman doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılağzına sıçrlr guzummm 🤣 asla olmam
00 Yorumla
+1 yılBuyuk konusmayim ama yok galiba
00 Yorumla- Gündem konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmammmm olmammm olmaaaammm...
00 Yorumla Ne için hapise yattığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılHangi suçtan yattığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılOlmak istemem diyeyim
00 YorumlaTrafik cezam var ben de az tehlikeli değilim :D
00 Yorumla
+1 yılneden girdiğine bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!