Böyle bir durumda ne yapardınız? Onunla devam mı ederdiniz? Yoksa onu terk mi ederdiniz?
Hadi bakalım pamul eller klavyeye, tuşlara :)

Suçuna bağlı. Şimdi trafik kazasında suçu yok kullandığı araçtan yoldan vs nedeni ile ölüme sebep olan bir iftiraya uğrayan veya gençliğinin verdiği hevesle kimseye zararı olmadan (mesela aslında tavuk kesmeyecek biri ama hava olsun diye ruhsatsız silah taşıyan, evine giren ailesinden bir bayana saldıran birini kendisi ailesini korumak için öldüren yaralayan gibi sebeplerden hapis yatanla evlenilir. Çünkü bu sebeplerden yatan kader mahkumudur. Aslında elinde olmayan sebepten hapis yatıyor. Ama zevkine öldüren bebelere uyuşturucu satan tecavüz gasp vs gibi suçları olanlara evlenilmez.
Hangi suçtan yattigina bagli, kiz yuz kizartici suc işlememişse ben onun cezaevi dovmelerini bilene yerim, bir de guzel kiz olmali 😎😎😁😁
Hangi suçdan yattığına bağlı. Uzun süre yatmış olanların karakteri çok değişiyor genelde, daha olgunlaşıyorlar ama çok zor ioluyor onları anlamak. Hem sosyal olmak istiyorlar, hemde kalabalıktan çok sıkılıyorlar, aynı zamanda çok içinekapanık olabiliyorlar bu nedenle.
Hayır sevgili olmazdım :/ büyük konuşmayayım yinede 🙊
Cevap
31Cevap
Hapis?
Ya oda insan sonucta ne suc isledigini bilmemiz gerekir.
Sonucta herkes dort dortluk birisi degil hayatin bizlere sundugu belli seyler ve herkesin ustesinden gelecegi seyler yoktur.
O adam ne yasasi ne etti bir sor bir ögren ve bic karar ver.
Sevdikten sonra pek önemli değil. Muhim olan pişmanlık. Konuyla alakasiz olacak ama bir dönem Bayhan vardı hatirlayanlar vardir. Efendi birisi pişmanlık yaşadığı belliydi. Deniz seki sırf onu hapse girdiği için ağır bir biçimde eleştirmişti. Şimdi ise deniz seki hapiste yatıyor. Diyeceğim şu ki kınadığını yaşamadan ölmezsin.
işlediği suça bağlı. suçu taciz, tecavuz, hırsızlık değilse neden olmasın
Hapis yatan insan da "insan" ayrım yapmak hoş değil, hatta akıllanmışsa diğer insanlara göre daha olgun ve anlayışlı olur, önemli olan hatalarından ders alıp almadığı.
Saygılar
Boyle sacma ayrim mi olurmus. Ne icin yattigina bagli sapik falansa olmam tabii gecerli sebeplerle suc islediyese veya siyasiyse olurum
Suça bağlı birazda cinayet hırsızlık gibi şeylerse insan güvenemez ki ama uyuşturucu gibi şeyler kullanıyorsa bir şey demem ya da dolandırıcılık yaptıysa
Neden yattığı çok önemli ve ne kadar yattığı :). Cinayet, gasp, hırsızlık vs gibi işlerden hüküm aldıysa kesinlikle işim olmaz :D anlaşamayız yani. Ama kader kurbanı olayı var birde işte onlardansa sorun yok :D
Aklıma bayhan hapiste yattı diye tonlarca laf edip hapiste çürümeye yüz tutmuş Deniz Seki geldi. İlahi Adalet.
ablam öyle biri ile evli ama bana göre hayatının hatasını yaptı ha hayatmı evet hayat ne göstereceği belli olmaz
Bunlar gibiyse olurum :P
aynasızları severim fakat aynasız zehirleyen hatun tam bir afet :D onu asla bırakmazdım :D
insanın başına bu hayatta her şey gelebilir. Ne için yattığına bağlı?
Siyasi suç veya basit bilişim suçu gibi bir şeyse sorun yok ama onun dışında hayır.
Nedenine bağlı. Trafik ihlali yüzünden birini yanlışlıkla öldürmüşse belki olabilir.
O işlediği suça bağlı hayatta kimin be olacağı ne belli belki birgün bizde o duruma düşebiliriz o yüzden gerçekten aşıksam asla bırakmam onunla sonuna kadar giderim.
hapis yatacak şekilde suç işlemiş insanların pekte akıllı olduklarını düşünmüyorum onlar için kader mahkumu denilmeside beni çok düşündürüyor bir insanın içinde bulunduğu durumu anlayamaması çok tuhaf
pardon şunu demek istemiştim :D bir insanın içinde bulunduğu durumu anlayamayıp suç işlemesi çok tuhaf.
Buyuk konusmak istemiyorum sonra hepsi basimda patliyor ama olmam
Devam etmem yanlış yapan bir daha yapıyo avukatım biliyorum
borçtansa devam ederim, hırsızsa, yaralama vs ise devam etmem
Hapis yatmış adam insan deyilmi yüz kızartıcı bir suçtan yatmamışsa neden evlenil mesin nefret ediyorum bu görüşlerden panpa ya
Bende uzun yıllar ceza yattım olurum tabi neden olmayım suçun ayrımı var tabi erkekler icin
Hapis yatmış biri sevdiğim çocuk :)
İnan ne olduğunu unuttum bile, çok şükür taciz tecavüz hırsızlık falan değil :) sorucam bak unutmuşum ya
olur tabi niye olmasın insanın başına iş glir ama ne suçtan yattı bu önemli
Hayir olmam, Sen olur musun?
suçuna göre bir katille sevgili olunmaz yani :)
Hapse girmesine sebep olan şey ne onu bilmek lazım
ne için hapis yattığına bağlı...
Neden hapis yattığına bağlı.
Hapis yatmasının sebebine bağlı
hapis yatma nedenine bağlı
Olurdum. Kimin ne olacağı belli degil
Ailem çok katı vermez beni ona :/
Su anda yatiyor zaten
Allah kurtarsın
Yattigi hapis sebebine bagli
yaptığı suçlara bağlı.
Evet