Sevgilim nie böyle?

İyi biridir sessiz sakin beni üzmek istemez aslinda hicbirzaman uzaktan yurutuyoruz suanlik ama beni hic aramiyor ben ariyorum hep telefonla konusmayi sevmiyormus konustumuzdada kendini ifade edemiyor biraz ve akışkan konusamiyor fazla bende benle konusmak istemiyor gibi hissediyorum biraz daha canli konus dedimde konusmami begenmiyorsun o yuzden de aramak istemiyorum diyor ama beni oncede hic aramiyordu kendini ifade etme sorunu var mesajlasirken daha rahat ama ben uzuluyorum boyle yanimda dil zaten en azindan beni arasa ilgilense diyorum aliyorum dedimde bile aramadi 1 haftadir aramiz kotu hataliyim biliyorum diyo son aylar sonrunlari vardi daha beter oldu durum ben bisi anlatsam yanlis anliyor en detayina kadar anlatmak zorunda kaliyorum gene anlamiyor bazen bu iliski bu yolla yurumez dedim kendini duzetsin die kendimi yanliz hissetrimi falan soledim aylrilmak istedimi dusunuyor ayrilmak istemiyorum ama bolede olsun istemiyorum sinava kadar idare edicem sinavdan sonra detaylica dusunurum baska napabilirim sizce
Sevgilim nie böyle?