Sevgilim Bakire Değil?

Arkadaşlar Selam 25 yaşındayım bundan 2 ay önce biriyle tanıştım kendisi 21 yaşında geçen sene ailevi problemlerinden dolayı maddi manevi bunalıp sosyal medya platformu üzerinden bir herifle tanışmış 5 ay gibi bir süre konuşmuşlar. Herif 26 yaşında bir çocuğu var ve sevgilimin ailesi istememiş sonuç olarak kız kaçmış bu herife. Tabi ailesi aramaya başlamış polise gitmişler herifin tecavüzden tacizden bir çok dosyası varmış ailesi öğrenince kızlarının peşine düşmüş bu süreç zarfında imam nikahına kadar dokunmamış herif. kızın ailesi ulaşmış çocuğun anasına babasına bunu duyan çocuk o gece zorla birlikte olmuş.. Kızda bunun ne bok olduğunu görünce baba evine geri dönmüş şimdi bu anlattıklarım çok can acıtıcı hem benim için hem sevgilim için. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz benimde bugüne kadar sayısını hatırlamadığım cinsel beraberliğim oldu. şimdi bu soruyu niye soruyorum ben çok büyük konuştum arkadaşlar kimseyi seçemem diye Allah belamı verdi köpek gibi aşığım köpek gibi. Biz doğuluyuz ailem kesinlikle kabul etmez evlenmemizi biliyorum. Sizce ne yapmalıyım çok çaresizim kuzenim takıl gönder diyo bu nasıl bir zihniyettir lütfen cevap verin teşekkür ederim şimdiden
Sevgilim Bakire Değil?