Üniversite 1 im izmirdeyim şu an lisede sevgilim falan olmadı şimdiye kadar birkaç kızı beğendim ama kızlarla konuşamıyorum ( tüm sınıf kapalı erkekler kızlarla konuşmuyor 12 erkek 30 kız var kızların ya liseden sevgilisi var ya da bizim attığımız Instagram isteklerini kabul etmiyorlar) konuştuğum kizlarlada not bahanesiyle konuştum sonra konuşmaktan vazgeçtim Kızlarla konuşmak istiyorum fakat abaza görürler diye ya da farklı nedenlerden vazgeçiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin moralim sık gibi
Güncellemeler
+1 yıl
İnsta üzerinden mi yoksa yüzyüze mi yüzyüze konuşamıyorum ya
Bu soruların asla doğru bir cevabı yok, her insan farklıdır. Her kızın sevdiği şeyler de farklı o yüzden sadece kendin ol. Ben de çok fazla sevgilisi olan biri değilim en son benden hoşlanan kız arkadaş grubumuzdaydı. Arkadaş edin, arkadaş ortamında sevgili yapmak daha kolay. Tabi ki kızı sevmeyebilirsin, benden hoşlanan kız çok sessizdi zaten bende fazla konuşkan biri değildim o yüzden kibarca reddettim.
O kız ile sevgililik gibi yakın bir bağa girene kadar bu konuları açmamalısın yakın bir bağ kurduktan sonra sizin aranızda ki samimiyete kalmış bu konuları konuşup konuşmamak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu soruların asla doğru bir cevabı yok, her insan farklıdır. Her kızın sevdiği şeyler de farklı o yüzden sadece kendin ol. Ben de çok fazla sevgilisi olan biri değilim en son benden hoşlanan kız arkadaş grubumuzdaydı. Arkadaş edin, arkadaş ortamında sevgili yapmak daha kolay. Tabi ki kızı sevmeyebilirsin, benden hoşlanan kız çok sessizdi zaten bende fazla konuşkan biri değildim o yüzden kibarca reddettim.
Anladım ağa eyw tavsiye için
Rica ederim.
İyi geceler ben uyuyorum yarın kafama takılan bir iki şey sorarım belki problem olmazsa senin için
Sıkıntı yok istediğin gibi sorabilirsin.
Abaza gibi davranırsan Abaza gibi görünürsün zaten bir kızı etkilemek o kadar zor değil emin ol
çoğu erkek abaza turkiyede
Kıza istek attım Instagram'dan kabul etmemiş ayrıca abaza görünmemek için ne yapmam lazim
Birde etkileme yöntemi soyle
etkileme yöntemi yok katdesim rahat ol yeter ve kendine yatırım yap
Abaza görünmemek için kendi azgınlığını kendine saklıcaksın
Karşında ki kişiyi zorlamayacaksın
O tür sorular sormayacaksın konusunu açmıyacaksın
O kız ile sevgililik gibi yakın bir bağa girene kadar bu konuları açmamalısın yakın bir bağ kurduktan sonra sizin aranızda ki samimiyete kalmış bu konuları konuşup konuşmamak
çoğu kız sevgili olmuyor flört ediyor
Karşındaki kişiyi tanıyabilirsin bir konu açıldığında o konuya özel espri yapabilirsin karşındaki kişiye iltifat etmeyi unutma
Sevgili olmak için zaten ilk önce flört olman lazım
sevgili olmadan ilişkiye girenler var
İltifat edince direk abaza gibi olurum ama
Flört olmak için ne yapicam
İlk önce o kızın hikayesine falan yanıt ver ilgisini çek
Sonra konu aç ve konuşmaya başla
Sonra illaki yakınlaşma olucak arada o zaman iltifat ediceksin
İş yavaş yavaş flörtlük dönemine giricek
Oradan da sevgili olursunuz
SG flortlihi dostum paran yoksa bı boka yaramaz
Ceren daha Bakirim ben
Bakir olabilirsin