Sevgilim cok iyi birisi banada cok deger veriyor ailesine bile durmadan beni anlatiyo herzaman yanimda olmaya calisiyo ama yakisikli degil ama ben seviyorum beni sahiplenmesini herseyini evlilik istiyor artik ama arkadaslarim aynaya bak yanindakine bak diyolar benimle dalga geciyolar ayrilcami desem yikilir kafam darma dumn yardim
Cevabın nedir?
+1 yılonu seviyorum diyosun... ama baskalarinin tipi hakkinda soylediklerine takiliyorsun.. asik oldugunu eminmisin? ciddi soruyorum.. ask cunku yakisikliliga bakmaz, mesela benim begendigim birini arkadasim begenmeyebilir, guzellik gorecelidir..
hem zaten, birine asik oldugun zaman, onun herseyi sana guzel gelir, belki biraz kiloludur, belki kepce kulakli, belki disleri carpik, ama sen bunlari gormezsin ki. yani gorsen de takmazsin, cunku onun yaninda olmak senin icin en onemli seydir..
onu gormeden, sesini duymadan yapamazsin, arkadaslarin begenmese, dalga gecse bile, senin onlara gulup BEN BU ADAMA SIRILSIKLAM ASIGIM, SIZIN DUSUNCENIZ UMRUMDA DEGIL dersin...
Acikcasi aynaya bak yanindakine bak diyen benim arkadasim olsaydi, herhalde o kisiyle mesafe koyardim, boyle dar dusunceli insanlara hic tahammul edemiyorum..
Bir kizin ve bir erkegin dis gorunuslerine bakip yorum yapan cok gereksiz insan var.. Yok kiz cirkinmis, yok erkegin boyu kisaymis, cok bu kiz bu erkege fazla guzelmis... Kimse senin ve onun aranizdaki aski bilemez, duygularinizi bilemez.. Onun icin boyle yorum yapanlara cok kiziyorum..
Senin kendine sorman gereken sey, sen bu adama asikmisin, herseyini kabul edip, ben bu adam seviyorum, kimse umrumda degil diyebilirmisin, yoksa sadece seni sahiplendigi icin mi hosuna gidiyor bu ilgi..
Onun seni sevdigi kadar sen onu seviyormusun?43 Yorumla- +1 yıl
haha ben de dedim kendime, cok uzun yazdin diye ama dayanamadim iste.. saol :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyle soyleyim sana. bazen bir insanin kalbi ne kadar guzel de olsa onu sevemeyiz. bu bir suc deyildir. kalbin ishi iwte. Allah kalpleri birlestrimediyse elden ne gelir. ama kabul gorduyun birini airf etrafindakilar dedi diye ayrilirsan yalnis yaparsin. yakisikli insanin problemi de cok olur. her daim ona guzel gorunme cabasi altinda oluyorsun. ilk once size oyle diyem arkadaslarinin cok zayif kisilikleri olmasini bilmelisin. hayat baskalarinin dusunceleriyle kuruluyor cogu kez ama yalniz yasaniliyor o kader. yani onlari umursasan ve ya umursamasanda kaderini yalniznyasiycaksin. O yuzden kimseye aldiris etme ve kalbinin gozuyle bak.
10 Yorumla
Ben yakışıklıyım, üstelik çokta karizmayım. Gel bana bebeğim o zaman. seni bir darma duman edeyim de yakışılılık neymiş anlarsın amk. Sonra da neden hep işe yaramaz, değer bilmez erkekler bize denk gelir dersiniz, zırlarsınız. Maalesef bu böyle işte; deveye diken insana s*ken yararmış. Az kadir kıymet bil işt, ne istiyon daha. Yakışıklı olunca bir b*k mu oluyo sanki. Bu devirde şeyimi sallasam yakışıklıya ya da güzele çarpıyor, mesele o değil mesele gerçek seveni bulmak, değer vereni, sadık olanı, mert, dürüs ve iyi olanı bulmak. Akıllı ol, alırlar aklını yoksa o yakışıklılar tatlım.
30 Yorumla
Bu kızların yaptığı ama herzaman yaptığı çok büyük bir yanlış. Kim hayatı boyunca güzel ve yakışıklı kalmış ki? Kızlar nedense iç değil hep geçici olan dış güzelliğe bakıyorlar. Sonra akşam haberlerinde kocası karısını bıçaklıyor veya vuruyor. İç güzellik hiçbirzaman değişmez. Onları boşver, gerçek arkadaş olasalardı seni desteklerlerdi ayrıl demezlerdi.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen sen ol gerçekten birbirinizi seviyorsanız kendinizden eminseniz yüz güzelliği pekte önemli değil cnm. Güzellik için seviyorsan ayrıl ama gerçekten seviyorsanız asla birisinin sözüyle pişman olacak şeyler yapmayın sen kendi içinden gelenle hareket et sadece..
00 Yorumla Arkadaslarin bunu soyleme cesareti bulabiliyorsa birincisi ne kadar sevdigini onlara gosterememissin ya da zaten o kdar da sevmiyorsun ikincisi onlarin sozunden etkilenebiliyorsan boyle bisi icin zaten yeterince sevmiyorsun demektir sonuc olarak bariz bir sekilde cocugun seni sahiplenmesi sevmesi senin hosuna gitmis senin cocugu sevdigin falan yok o yuzden sonra yıkacağına şu an yık daha az acıtır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede ayrıl onun gibi birini hak etmiyorsun. Senin arkadaşlarının kalbi kirlenmiş önce ona baksana. Zaten seven insanın gözüne sevdiği dünyalar güzeli/yakışıklısı gelir. Başkalarınıda duymazsın tepkini koyarsın ortaya. Sen en başından hata yapmışsın
11 Yorumla- +1 yıl
evet arkadaslarinin kalbi cirkin, cok dogru :(( hala arkadaslarim diyor ya, ben ona sasiyorum
nice kalbi boktan olan nur yüzlü erkekler insanlar var.. eğer dış görünüş için öyle yapcaksan bence yaşlanmadan öldür kendini.. Allah korusun bir kaza geçirir tanınmaz hale gelir o yakışıklı dediğin kişi.. iyi düşün, dış görünüş için öyle bir hataya düşme..
10 Yorumlayakışıklı yüz güzelliği enfazla 5 yıl dayanır sonra göz alışır fakat sen eğerm bir ömür onla yaşacaksan herşeyi paylaşacaksan ve ona göre en iyisini kendin için yapmalısın yüz güzelliği 5 yıl sonra alışırsın göz alıştıktan sonra biter paraya gelirsen nekadar zengin olursan ol bigün tipe vurur herşey yine biter onun için en iyi karar hayırlısıyla adım atmaktır umarım sizde bu acıdan bakar ve kendi kararlarınızı gözden gecirir bir amaça ulaşırsınız
10 YorumlaGuzel kardesim millete bakma sen bir dunyada guzelik baki deyil sonucta ninemde cok guzel kadinmis ama simdi bak guzel kardesim kalbi guzel olsun yeter yuz guzeligi cabuk biter simdi yakisikli birini bul evlen hergun seni dovuyo iciyo eee bu yakisiklu ben bunun kahrini cekeyim olurmu sence bacim iyi dudun ki dusunmen bile hata bubu
00 Yorumla
+1 yılSen en doğru kişiyi bulduğundan eminim o erkek nadirdir şunuda soyliyim şimdi onu terk ettin? hangisi sağlam sence bunu soyle çıkıcak seni sarhoş edicek bir gece sonra terk edip kaybolacak bence bu şansını denemelisin sana değer veriyor peki de evlenincede aynımı olacaksın bu soruda evet gülerek veya sevinerek veriyorsa o doğru kişi millet ne derse desin bırak onları kendi vicdanına bak derim ;) iyi günler..
00 YorumlaSirf tip mi her sey ya birakin gozunuzu seviyim herif seni seviyo cok deger veriyo belli ki temiz bir cocuk ailesine bile anlatmis ya bunlari okusa yikilir varya yazik.. Kim ne derse desin onlar elizabet devam sen sevgilini sev herseyiyle kabullen guzelim
00 YorumlaSeviyorum deme sen sadece onun bu sana olan ilgisine alismissin bu sizin iliskiniz aliskanlik olmus. Emin ol sevsen o gozunde en yakisikli gorunurdu. Iliskini degerlendirmelisin..
21 Yorumla- +1 yıl
çok haklı
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. zaten herşey burada başlıyor... insanlar birinin yüreğine bakacağına şekline bakıyorlar... güzel vücutlara bakmaktan güzel yürekleri göremiyoruz gerçekten... sen görmüşsün buna eminsen sakın etraftakileri dinleme
04 Yorumla- +1 yıl
helal, artik hersey dis gorunus olmus, yureginin guzelliklerini kesfetmek isteyen insan sayisi cok az artik
- +1 yıl
ben cok konustum insanlarla bu konuyu, kimisi tabi ici onemli diyor ama yalan soyluyor, kimisi de resmen icini napalim diyor, bana fizik lazim.. mesela benim bir arkadasim vardi, iki de birde bana sevgilisinin yakislikli bulup bulmadigimi sordu, dedim tamam benim tipim degil ama yakismissiniz dedim, ama surekli sordu, bende dedim, neden soruyorsun diye.. yani benim onu yakislikli bulup bulmam senin icin onemli olmamali, sen ona asiksan dedim..
bir insani tanimak, yuregini bakmak, zaman ister.. eh o zaman da bu devirde kalmadi, herkes aceleye getiriyor maalesef, sonra da ayriliklar :(( - +1 yıl
aynen öyle çok doğru söylüyorsun geçrektn ben bu haytta yanımda hep gerçekten benm için hayırlı olacak birini istedim rabbim illaki çıkarack tabiki onu... ben biriyle gerçektn anlaşıyorsam onun yanında mutlu hissedyrsam ona bakınca mutlu oluyrsam baskalarının fikrinin ne önemi var ya da çirkin ya da güzel olması zaten onada katılmyrm benm anlasabildiğim mutlu olabildiğim her insan benm gözümde güzeldir... zaten çoğu güzel ilişki sıkı arkadaşlklardan çıkar onunda nedeni ona başta yakısıklı güzel diye bakmyrsn arkadas oldğn için ama tanıdıkça sana gerçektn güzel ve çekici gelir aslnda onu değil sana olan davranslarnı onun tavrını beğeniyorsundr durum bundan ibaret keşke herkes böyle düşünebilsede mutluluğu yakalamak kolay olsa
Oyle bir hata yapma ya tiple ne alakasi var bu islerin emin ol ayrilirsan cok pisman olursun cok sanslisin boyle bir sevgilin var. O dalga gecenler emin ol kucuk beyinli olduklarindan kimseye gore yon verme hayatina
00 Yorumla
+1 yılBundan on yirmi yıl sonra güzelliğinden eser kalmayacak kibir, kendini beğenmişlik dünyadaki en kötü şeylerden birisi aklını başına topla. Adam bunu farkederse çok üzülür bedelini ödeyemezsin.
00 Yorumla
+1 yılbunu arkadsn diyene kadr faketmednmi demek araya fitne sokmasın hem güzellik görecelidr değişr. belliki sende baka yönünü sevmişn cıkmısın. aldırış etme derim unutma ki gönül kimi severse güzel odur
00 YorumlaSen onu sevmiyorsun. Kusura bakma. Sevmiyorum deme yalan söylemiş olursun. Eğer sevsen sana gayet hoş yakışıklı birisi olarak gelirdi. Arkadaslarinn sözlerine de aldırış etmezdin. Sevmiyorsun onu. Boşuna çocuğu üzme
11 Yorumla- +1 yıl
ben de oyle hissettim maalesef..
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siz önce bir itirafda bulunun.. Bu kişiyi kendinize yakıştıramamışsınız... kendinizi ikna ettiğiniz gün arkadaşlarınızın sözleri uçup gidecek... eğer ikna edemiyorsanız bu kişiyle evlenmeyin ve onunda hayatını karartmayın... çok net..
00 YorumlaOnun yüreğinin güzelliği ile senin kalbinin pisliği aynada görülmediği için zor karar tabi...
30 Yorumla
+1 yılGüzel yüzü değil seven kalbi ara. Arkadaşlarına aldırış asla etme. Böylesine seven bir erkeğe bir daha rastlaman çok zor olacaktır. Kimseyi tipiyle yargılamayın bu hiç hoş birşey değil.
02 Yorumla- +1 yıl
katiliyorum
- +1 yıl
O yüzden ayrılmak yok anlaştık mı? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin tipsiz diye ayrıl, süper yakışıklı seninle sadece yatman isteyen biriyle beraber ol, gerekirse evlen, sen evde otur o dışarda senı aldatsın eve gelsin bide senle aynı yatakta yatsın, nede olsa adam yakışıklı hak ediyor
10 Yorumla
+1 yılsen o çocuğu hak etmiyorsun kızım. Zihniyetini s*keyim senin. o çocuğun karakteri var gelir yanına kıvanç tatlıtuğ gibi biri ama karakteri 0 olur şey gibi kalırsın ortada. Bence tipe göre yargılayarak yanlış hareketlerdesin
00 Yorumlaİyi arkadaşlarını dinle ayrıl sonra yakışıklı birini bul.. Seni de arkadaşlarını da sıralasın.. Arkadaşların ona yavşasın.. Sen var ya o insanı haketmiyorsun bu kafayla.. Arkadaşın gözüken mahlukları dinliyorsun..
01 YorumlaHer şey dış görünüş değil. Sen o kızlara aldırma. Hepsi eğer böyle düşünüyorsa aptaldır. Dış görünüş gelip geçiyor. Önemli olan içi.
00 Yorumla
+1 yılkimsenin lafına bakma hersey dış görünüş değildir eğer seviyosan aşkının arkasında dur bu devırde gercek sevenı zor bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaslarindan ayrıl :) en sevmediğim şeydir başkasının iliskisine karışıp tiple yargılamak. arkadaş cevremin tabiki. benim için önemli olan arkadaşımın mutlu olmasıdır. seninkilerin derdi ne bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılsen hala o yanındakilere arkadaşım mı diyorsun. peki yanındakilerin tipi nasıl.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarının saçını başını yolardım valla. Sen seviyosun onların ne haddine dalag geçip senın mutluluğuna engel olmak.
21 Yorumla- +1 yıl
bende yani, lafimi ezirgemezdim
Yapcak bişi yok artik simdi ayrilirsin hem sen cok uzuluceksin hem dw o uzulecek
Ama ayrilmassan belki de ondan daha iyi bir erkekle evlenme sansini kaciricaksin bende bilemedim ne yapsan? :DD00 Yorumla
+1 yılbenimde şu an ki sevgilim güzel değil ama ben onun kalbini bakireligini sevdim aşk tiple bitmiyor kişilik önemli arkadaşım çok yargılıyor knk o kız sana hiç yakışmıyor hemen ayrıl falan umursamıyorum seviyorum
00 YorumlaEğer adam gibi adamsa gerisi önemli değil yakışıklı olupta karaktersiz olmasından daha iyidir boşver kimseyi dinleme
10 Yorumla
+1 yılBöyle düşünüyorsan seviceğin varsada sevme zaten Gerek yok bence kendini kandirmaya
00 Yorumla
+1 yılSende bir aynaya bak bir de Kivanc Tatlitug a bak... noldu biseye benzetemedin kendini dimi? Sevgi ask boyleyse bence cocuk senden ayrilsin... mantiga bak
00 Yorumla
+1 yılgüzele 40 günde doyulur güzel huya 40 yılda doyulmaz. geçici hepsi 10 yıl sonra yaşşlncan elin yüzün kırışacak. yakışklı ama seni aldatan vs kötü huyu olan birine denk gelirsen napcan
00 YorumlaSeviyorum demissin sen ama bir tekrar gözden geçir sevgini
00 YorumlaInsanlari tipine gore secer ve seversen kaybetmeye mahkumsun
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl zihniyet ya sen onu hak etmiyorsun zaten ayrıl yazık etme çocuğa.
20 Yorumla
+1 yılSen dinleme onlari, kalbini dinle. Hem bir insani guzellestiren karekteridir yakisikliymis degilmis gec bunlari.
00 YorumlaSırf yakışıklı değil diye ayrılmayı düşünecek kadar karaktersizsen çocuğa yazık etme ayrıl.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal sana be toprak...
+1 yılÇocuğu sevmiyorsun vaktinden çalma bari. O ne l*n öyle başkası beğenmedi yallah
00 Yorumla
+1 yılSirf bunun icinmi ayrilacak evlencek olan senmisin onlarmi yarin o arkadaslarin gittiginde ne yapacaksin akkini basina topla bemce
00 Yorumlaçok saçma geldi bana. seviyorum diyorsun arkadaslarının sen güzelsin o çirkin demesine takıyorsun. :)
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlarının lafıyla kafan karışıyorsa hiç bu işe bulaşma kardiş. adamıda yakma bari
00 Yorumlaya yuru gıt bulmuşsun adam gibi birini yakısıklı ıstıyorsun lanet gelsın
10 YorumlaBence arkadaşlarından ayrilmalisin. Seni kiskaniyorlar.
00 YorumlaBencede ayrıl senin kafandaki biri ona yakışmaz hiç değil yol yakınken kurtulur
00 Yorumla
+1 yılSen sevmiyorsun dengesiz arkadaşım seven insan çevresinin ne dediğine bakmaz.
00 YorumlaBiz ne yspalım simdi sorun ne gidip tipini mi değiştirelim
00 Yorumla
+1 yılSevseydin onu bunu dert edip burada konu acmazdin. Soyle cocuga üzülmesin daha fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu saçma sapan şeyleri gördükçe sinir oluyorum, ayrıl abim ayrıl, yakışıklısını bul o sıklemesin seni, adamın hayatı allaşağı et
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Yakışıklılık... biraz dış görünüm yüzünden ve yanındaki salak arkadaşlar yüzünden mi ayrılıcan?
00 Yorumlaİnan bu devirde yakışıklı olup olmaması hiç bişeyi değiştirmez kafanı topla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatrıl. senin gibi güzel kızları ben hakediyorum. davul ble dengi dengine. tabi seni sevecek çünkü sana layık olmadığını o da biliyor. seni elden kaçırmamak için elinden geleni yapıyor çakal :D
00 Yorumlasen bence yakısıklı gordukce kendıkını tıpsız buluyusn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi o arkadaşın yerine koydum öyle okudum ve yıkıldım. Yazıklar olsun demek geldi içimden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana öyle dien insanları hayatından çıkar. onlar senin iyiliğini düşünmüyor.
00 Yorumla
+1 yılneyse o istemiyosan alma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıll*n olm sacmala la
her sey tıp mı :D00 Yorumla Takasa git bir üst modeliyle değiştir.
20 Yorumla
+1 yılAyrıl bncede yazık etme çocuga
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarının a. mına koyiym sana bisey olmasın..
10 Yorumlasen çok güzel o da o kadar mı çirkin bee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. sevmiyorsun demekki sen yazık cocuga ayrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem