Bunaltan sevgili?

Arkadaşlar 2 aylık bir ilişkim var. Kendisine aşık değilim daha çok boşluğumu dolduruyor diyebilirim. Fakat o bana aşık. Kötü bir şey bu yaptığım ama bence neden aşık olamadığıma gelirsek
1- her allahın günü buluşmak istiyor. her iş çıkışıma yarım saat önceden gelip arabada bekliyor. dışarıda plan yapmasak bile alıp eve bırakıyor. illa görecek yani. bugün buluşmayalım desem bozuluyor özlemedin mi diye.
2- gittiğim spor salonuna evine çok uzak olmasına rağmen beraber gidelim diye o da yazıldı. sporda her set arasında yanımda bitiyor. 2 saat kalıyorsak her 3 dk da bir yanıma gelip aklınca sahipleniyor. spor hocamla konuşmaya gitsem gene arkamda yanımda öteberimde. çok bunaldım. sırf sporda bile biraz rahat bırakması için kırmadan nasıl söyleyebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
edit: çocuğu kullanıyormuşum gibi düşünenler olmuş. en başlarda çok hoşlanıyordum hevesliydim buluşmaya. ama bu kadar bunalttığı için soğudum.
Güncellemeler
+1 yıl
edit2: her gün her gün buluşmak istiyor peki hesabımı ödüyor mu? hayır alman usulü yapıyor. peki ben zorunda mıyım buna
Bunaltan sevgili?