Aldatan sevgili?

Buraya içimdekileri dökmek için geldim. Uzaklarda yaşayan bir adamı sevdim ben güneş gibi bakan gözleriyle içimi eriten, kirpiklerinde gizli mısraları sadece bana açtığını düşündüğüm bir adamı. Aramızdaki 508 kilometreye rağmen köpek gibi sevdim, her gece yolu yolum olsun diye dua ederek sevdim, her hatasında önce kızdım sonra onu içimde affedip ben özür diledim. Ev arkadaşı en yakın arkadaşımdı o tanıştırdı bizi konuşmaya başladıktan 2 hafta sonra yanıma geldi rüya gibiydi her şey sevdim. gerçekten çok sevdim. 2 ay sonra ayrıldı ilk defa bir erkek için deli gibi ağladım, hastalandım, hastane köşelerinde süründüm sonra o bana döndü resmen onun varlığıyla güçlendim şu an 8. ayımız ve beni aldattığını öğrendim ve gerçekten yıkıldım. ulan içim yandı be. her şeyi yapsaydı da bunu yapmasaydı. sonsuz güvendiğim adam beni aldatmış, özelimizi ortaya dökmüş, beni yıkmak için elinden ne geliyorsa yapmış. ben bunları dün gece en yakın arkadaşım dediğim insandan öğrendim. her şeyi bile bile 8 ay boyunca susmuş. ben artık kime güvenebilirim? ulan çocuk bana hala oynuyor be o kadar imada bulunuyorum istifini bozmuyor bile. Tebrikler sevgilim gururumu, güvenimi, sevgimi, mutluluğumu, her şeyimi aldın ve şimdi hadi ordan olup gidiyorsun. Ne git demeye gücüm var ne kal demeye... Hakkımı helal etmiyorum sana ne yaşattıysan aynısını yaşa. sevmek neymiş öğren, sevilmemek neymiş öğren, kullanılmak neymiş öğren. Ben o zaman da seni çok seveceğim ama daha fazla hayatımı arkadaşım edemeyeceğim. En başta adam dediğim için herkesten özür dilerim iyi akşamlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim onun için yapmadığım şey kalmadı ama o hep gitmekle tehdit etti beni. O orda darda kalmasın diye okuldan arta kalan zamanlarda iş buldum, harçlıklarımı harcamadım elimde ne var ne yok ona gönderdim, herkese onu savundum, mesafeler engel değil dedim, o beni bekler bana ihanet etmez dedim, her şeyden önemlisi ilkim oldu ben bu adamı nasıl unuturum be
Aldatan sevgili?