Gelse bile bir şey değişmez. Düzen çok değişti. Ben eski kafalı bir adam olduğum için hala tek eşliyim. O yüzden benim kafa rahat. Ben teklif ederim yine :D
Bitmesi iyi oldu ya en azından şimdi biz neyiz sorusu kalktı Eğer arada elektrik varsa bir şekilde oluyor zaten yoksa olmuyor önceden geriliyordu millet ne diyeceğiz ne zaman söylicez filan diye yıl olmuş 2022 zaten yakında sevgililik sadık olmak filan diye de bir şey kalmaz herkes her şeyle her şeyi yaşıyor haliyle bile gidip evlilik yapan var
Çıkma teklifi var diye kimsede aldatmadı diyemez. Aldatacak olan kişi her türlü yapar. Yeter ki canı gönülden bunu istesin. Çıkma teklifi gelsede gelmesede yapacak olan kişiler yapıyor. Eskiden çıkma teklifi almak güzeldi şimdi biz neyizler aldı yerini. Buda ilginç ve berbat bir şey.
"Benimle çıkar mısın? "diye soru soracaksa biri sormasın. Dalga geçesim geliyor." "Nereye çıkıyoruz?" diyesim geliyor.😂😂 Bazen ne olduğumu bilmediğim ilişki türünü, ben seviyorum. Bunu tanışma süreci olarak görüyorum. Direkt "Sevgilim olur musun?" sorusu bana abes geliyor. Önce tanınmalı. Yani bu belirsiz olunan süreç bu yüzden güzel.
he ya bi flört mlört diye bi saçmalık çıkardı bazı gevşekler her bku yiyolar ama sevgili değiliz oldu canım başka, arkadaş koskoca uğruna şiirler yazılan savaşlar çıkan aşkı oyuncak yaptınız an*sını s*tayım günü birlik eğlenmelerinizle.
ergenler için gelsin de yetişkin bir insnaın BİZ NEYİZ diye ortalarda gezinmesi acınası. insan biriyle bir şeyler yaşadığında ne olduğunu hala bilemiyorsa hiç bulaşmasın aşk meşk işlerine
Devirinede yeni nesilinede 😂 bu devirde omu kaldı bumu kaldı diyip karaktersizliği meşrulaştırmak sadakat kelimesini unutturmak dünyanın sonunu getirecek.