Bana geldi seni seviyorum dedi baştan sorun değildi olurum dedi seni hayatımda isityoum derdi... umut verdi şimdi aylar geçti seni alabilmem için inaam gerek inandığıma oluyorum imkansız atıyor beni üzgünüm... arkadaş diyor bana âdeta
Sarırdım. Benden sakladı hiçe inandığını oysaki zamana ihtiyacı var sanıyordum ağlıyorum hastalandım
Sarırdım. Benden sakladı hiçe inandığını oysaki zamana ihtiyacı var sanıyordum ağlıyorum hastalandım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
biri için hastalanmak yanlış aslında zamanını öldürüyorsun resmen
Ama duygularım incilidi rüyalarımda bile kabus gibi
biliyorum az çok nasıl bir şey olduğunu ama bitirmen daha doğru olur
Niyeki ben ama üzgünüm bunu beklemedim
Beni seviyor du her şey Bukadar mi önemsiz.. için kanıyor... Hiç nedir ki ya ve ben neden neden
Adeta arkadaş olalım oluruz tek dedi
Sanki Bukadar kolay çözüldü... çözülecek ve cehennemw gitmesini istemiyor.. dum hic
işte her şey senin istediğin gibi olmayabiliyor.
:(
bunda üzülecek bir şey yok emin olabilirsin sadece biraz zaman alacak bunun geçmesi ama tavsiyem zamanın gidiyor bende yaşadım ondan biliyorum
Bu ülkede hiç kimse gerçek müslüman değil bunu unutma.
Yanlız başıma ölmek istemiyorum ki ama çok sevdim oda beni... sandım nasıl yapar bunu
Adeta pes etmek
Sen, annen, baban, dayıların deden babaannen anaannen dahil bu ülkede hiç kimse gerçek müslüman değil.
? Dedem annem namaz kılar annem kuran okur
Ne dediğini anladım üzgünüm sadece bunu beklemedim ben pes etmeyen değer veren biriyim
Gerçek müslümanlar kuranda yazan herşeyi harfi harfine uygulayan bu insanlar;
![Müslüman olmayan erkek?]()
Sadece namaz kılmakla, kuran okumakla ve kurban kesmekle müslüman olunmuyor, deden ve annen eminim ne okuduğunu anlamadan okuyorlardır kuranı.
Senin derdin ne öldürmek günah
Ama. senin karına malına ülkene cullanan Israel ve ciiler o azap edenlere hak mı vereyim
Çinliler
Kuran'ı açıp okumadığın bes belli, bakara suresi 191. ayeti söyle bana.
kuran.diyanet.gov.tr/.../191-192-ayet-tefsiri
İyi günler bay.. savaş açtılar günaydın müslümanlara karşı onca azap gördüler kobukdukar taş aldılar tabi sen kası kendini oturduğun yerde
''Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Harâm civarında onlar sizinle savaşmadıkça siz de orada onlarla savaşmayın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün. İşte kâfirlerin cezası böyledir!''
İslamı kafana göre modifiye edemezsin, kutsal kitabını aç oku bence.
Sorun nedir? Sorun yoksa bu bi iç dökmemidir
Bana geldi aylar aylar önce bir yıl olacaktı.. seni seviyorum dedi ama ben senle hiç evlenmem dedim ben müslüman kadınım ozaman sorudan değildi
.. umut verdi şimdi aylar sonra dedi ki ben hiçe inanıyorum... söylediğimi söyledim inamamdim birşeye nasıl zorlarım imkansız bu... ağlıyorum
boş ver ağlama diyeceğim de. boş ver dememle bir şey değişmeyecek. Ama geçecektir. Allah daha hayırlı birisini karşına çıkarar
Beter ol 😂😂😂
Kader..