Müslüman olmayan biriyle olur mu?

Biri var çok iyi anlaştığım ve aramızda yavaş yavaş bişeyler oluyor sevmek gibi. Fakat ben kız olarak Ailem buna karşı müslüman değil ve örf adet kültür farklılıklarından dolayı bi arada derede gibiyim. Babam bu konuyu sürekli kafasında kurduğu için annem de beni darlıyor konuşma diye fakat yalan söylemek durumunda kalıyorum. O çocuğu sevmek istiyorum çünkü. onun da bana yaklaşımı şu yaşıma kadar görmediğim bi yaklaşım bunu istesemde anlatabileceğimi sanmıyorum. Sadece kendime dert edindim bu imkansızlığı. Ben günaha girmiyorum değil mi çünkü psikoloji olarak değil de bazen cidden kendime son vermeyi düşünür oldum. Olur mu onunla olmaz mı bilmiyorum bunu kimse bilemez Allahtan başka. Sadece dua ediyorum bu çıkmazdan kurtulmak için. Aşırı fazla üstüme geliniyor artık suçlu gibi hissediyorum. Bu zaman da ya ailemin istediği gibi biriyle olursam da başıma tersi gelirse naparım.. Keşke diniyle ve diğer şeyleriyle yargılamaktansa İnsan mı diye baksalar nasıl davrandıklarına, kalplerine bakıp düşünebilseler. Artık çok yoruldum

Müslüman olmayan biriyle olur mu?