Sevdiğim kıza Açıldım nasıl davranmalıyım artık?

arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır arkadaşız ama ben yaklaşık 2,5 yıldır onu seviyordum. O da bunu en başından beri biliyordu yani tahmin ediyordu. tanışmadan 1-2 kere yazışmaya filan çalıştım ama olmadı beceremedim (hiç kimseyle flört etmedim bu zamana kadar bilmiyorum) tam cesaretimi toplayıp kıza yazacakken de flörtten bir tık öte ilişkisi olduğunu öğrendim. (eski sevgilisi) neyse kız şans eseri bizim okula geldi ister istemez yakın oldum. zaten okul başlayınca da sevgili yaptı o flörtünden. Kızla cidden yakın arkadaştım. hep yazışır fotolaşırdık snapten yani yakındık ama ben asla onunla flört edemedim. Bana hep flörtlerini filan anlatırdı beğendiği erkekleri filan bende geçiştirmek için hep iyiymiş filan derdim ama içten içe giderdim... (sevgilisinden ayrıldığı zaman anlatırdı 1 yıl filan çıktılar ) çok çabaladım çok çırpındım belki olur diye ama olmadı bende en sonunda artık açıldım her şeyi en baştan anlattım. kız biz senle olmayız biliyorum beni sevdiğini ama cidden olmaz dedi. Arkadaş kalamam gibi artık ya da kalsak da eskisi gibi asla yakın olamayız... Pazartesi okul var ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum. Hep kendimi suçluyorum ve bunu durduramıyorum. Arkadaşlığımızı ben mahvettiğim için olmadığı için... Tipim filan da bence kötü değil bilmiyorum. Sanırsam kız ben hariç herkesi beğeniyor :) olsun
Sevdiğim kıza Açıldım nasıl davranmalıyım artık?