Kıza açıldım fakat ne yapmalıyım?

Kendisi çok utangaç ve masum bir kız ve asosyal. Bunları göz önunde bulundurarak okuyup yorumlarsanız sevinirim . 1.5 -2 aydır neredeyse her gün konuşuyoruz. Okulda ve otobüs durağında hep ona bakıyomuyum diye kontrol ediyor ve ben arkamı dönduğümde hep beni kesiyormuş (arkadaşlarım dedi bunu ve çok kez yaşandı bu olay). Bunların dışında ben yazıyordum hep instagramdan konuşuyorduk. Ben artık bir adım atmanın vakti geldi dedim konuşali 2 hafta falan olduğu vakit telefon numarasını istedim ve vermedi. Baya bir üzüldüm açıkcası 1-2 hafta konuşmadık sonra dayanamayıp yazdım. Konuşmaya başladığımızda dahada samimi olmuş gibiydik fakat yine yüz yüze konuşamıyorduk. Ne zaman baksam ona kıpkırmızı oluyor veya görmüyormus gibi yapıyordu. Bu süre zarfında artık benden hep ilgi bekliyor gibiydi. Ben mesaj atmadığımda o atıyordu, fotoğraf ve videolar yolluyordu. Ben de kimi zaman ilgi gösteriyor kimi zamansa gösteremiyordum ve içim içimi yiyordu hep acaba yüzsüzlük yapıp bir adım daha denemelimiyim diye. bir adım daha atmaya çalıştım çıkışta takılalım mı uygun musun dedim ve arkadaşlarıyla planı olduğunu söyledi. İyice moralim bozuldu. Yine kendisi mesaj ve benzeri şeyler atıyordu bana. Ama artık dayanamadım böyle hiç bir sonuca varmadan beklemektense bişeyler yapıp hepten bitmesi daha iyidir dedim ve kıza açıldım. Peki benden nasıl hoşlandın diye sordu söyledim vs vs fakat artık bitti diyordum. Sonra tekrar mesajlar atmaya devam etti hatta eskisinden daha çok konuşuyor daha uzun uzun cevaplar veriyor. Daha çok fotoğraflar atıyor ve benimle ilgili yorumlar yapmaya başladı. Fakat son 2 haftadır biraz soğumuş gibiydim yine de anlatamacağım kadar çok seviyorum fakat kısa kısa cevaplar vermeye başladım ve her zaman mesaj atan kız bu soğukluktan sonra mesaj atmamaya başladı 1 haftadır konuşmuyoruz. Mesaj atmalı mıyım? Sizce ne düşünüyor? beni arkadaşı olarak mı görüyor? Neden okulda karşılaştığımızda pas vermiyor konuşma fırsatı yararmama izin vermiyor?
Kıza açıldım fakat ne yapmalıyım?