Sevdiğim kız beni arkadası olarak görüyor ne yapmam lazim?

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar biraz uzun olabilir ama anlatacağım yardımlarını bekliyorum lütfen
arkadaslar simdi 6. Sinifa gidiyordum okul başlarında sınıfa yeni bir kız geldi ismi zeynep görur görmez aşık oldum resmen ama oyle böyle değil her neyse ben bunla konusmaya basladim tanistik falan ama hep mesaj ile konustuk uuz yuze hayatta konusamiyorduk utaniyordum neyse ona söyledim onu sevdigimi kabul etmedi ben seni arkadas olarak görüyorum dedi ama biz kızla o kadar samimiyizki birbirimizle konusmadan yapamiyoruz cidden özlüyoruz o zamanlarda oyleydi Şu an 11. Sinifa geçtik hala oyle neyse biz bu kızla hep konusuyoruz samimi oldugumuz icin kiza ne dediysem ne kadsr yalvardiysam kabul etmedi ama ben haric birsuru erkekle çıktı yinede katlandım biz bu kizla küstük falan nedenini hatirlamiyoruz ama her baristigimizda eskisinden daha iyi oluuoruz hic kusmemis gibi sanki herneyse Şu an hala seviyorum vallahi billahi çok seviyorum kendimi ickiye vuracağım artık hep onunla beraber olmak istiyorum onsuz olmuyor
ben Şu an kızla eskisi gibi değilim yani utangacligimi yendim Şu an yani bu aralar bulusuyoruz falan beraber hep gülüyoruz mutluyuz ama sevdiğimi bilmiyor ve anlıyor galiba bana kardesim falan demeye basladi ve hatta benden ona kardeşim dememi istiyor ve demeyincede trip atiyor arkadaslar ben bu kiza bir turlu kendimi kabul ettiremedim napmam lazim gercekten cok aşırı samimiyiz ama arkadasi olarak goruyor yardimci olun.
he birde biz bu kizla yeni baristik yine küsmüştük geçen sene bunun sevgilisi olmus kotu seyler yaşamışlar falan sevgilisi bu kizi dovmus mahkemelik olmuslar Şu an hic bir şekilde ilişki düşünmüyor lütfen yardımcı olun daha oncekilerde sevdigimi mesaj ile soylediydim yuz yuze soylesem bisey değişirmi?
Sevdiğim kız beni arkadası olarak görüyor ne yapmam lazim?