Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Insgramdan biri görüşmek istedi yüz yüze. Ben ilkin kabul etmedim. Çünkü sarılmak istediğini söyledi. Neyse görüşmekte ısrar etti. Görüşmeyi kabul ettim. Bizim eve yakın parkta görüştük. Bana sarıldı ilkten. Sanki 40 yıllık tanıdığım gibisin çok tatlısın dedi. Böyle bir güzelliği nasıl kaçırmışlar filan dedi. Elimi tutmaya yılışmaya başladı arkadaşlar. Sınırları aştı. Kötü biri olarak görmedim ama sınırlarımı çok zorladı. Hatta öyle sıkı sarıldı ki oh dedi. Zor kurtuldum zor aldım kendimi. Birdaha görüşmemeyi düşünüyorum arkadaşlar. Neden evlenmedin? Neden sevgilin yok gibi sözler kullandı. Bunları sorma dedim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Keske iyi tanimadan hic buluşmasaydin etraf zaten sapik dolu. Seninde yaşin kucuk degilki macera arayasin.. bidaha görusme derim kadinlarin yaşi biraz daha buyuk olunca daha hemen yataga atilacak dusuncesi olusuyor bazi gerzklerde yapacak birsey yok emin olmadan bidaha bulusma
Macera aramıyorum. Çok ısrar etti. Bende ne olacak gibisinden gittim. Sarıldı bırakmıyor. Zor aldım kendimi.
Başkasıyla kalabalık alanda buluşmayı demeyebilirsin ama bu görüştüğünle bulaşmamanda fayda görüyorum.
Yok zaten görüşmemeyi düşünüyorum. Haftanın 5 günü benimle buluşmak istiyormuş. Bana otururken yakınlaşıyor. Sarıldı zor aldım kendimi. Yılışık kokarcaya benzettim.
Yılışık demeyelim de gece gece yazmayım şimdi. En güzelini yapmışsın. Niyet belli amaç belli olan maçlardan uzak dur. O kadar mı kötü durumdasın hiç mi görüştüğün biri olmadı veya çevren yok bu konuda.
Hayır yok. Yani ben anlaşılmak istiyorum. İlk buluşmada bana dokunsun elimi öpsün diye görüşmek istemiyorum. Bu beni erkeklerden soğutuyor. Şu ana kadar görüştüklerim hep böyle olmuştur. Hep dokunmak.
Anlaşılmak istiyorsan bunu sosyal medya da arayarak zaman kaybediyorsun. Sonuçta buradaki çoğu kesimin amacı baştan belli. Dokunmaları senden fiziksel bişey beklemeleri gayet normal. Asıl bunlara güvenip görüşmeye gitmeye anlam veremiyorum..
Anladım birdaha görüşmem sosyal medyadan biriyle. Sorun biraz da benim heralde.
Sevindim adına. Umarım aradığını bulursun bol şans..
İlk buluşmada şahsen ben utanırım insanlardaki cesarete bak :)
Bana sarıldı zor aldım kendimi. Bir de kolumu sıkıyor. Ellerimi öpüyor. Aynı çizgi filmdeki yılışık kokarca.
Uzak durulması gereken erkek tipi ne yazıkki toplumun çoğunluğu böyle, onlara dayalı sebeplerden ötürü de tüm gözler bize o yapıda biri olarak bakıyor ve görüyor
Yani ben bir de sınırlarım aşılmasını hiç istemem. Neden sevgilin yok? Bu güzelliği kaçırmışlar. Hep yargılayıcı. Dokunmak.
Bu güzelliği kaçırmış lar sözünün altında yatan niyetini ortaya dökmeye yeterli bir sebep yaklaşım biçimi bile baştan başa abazalık göstergesi, eminim ilk mesajı atan ve tanısmakta ısrarcı olanda oydu
Neyse yorum için teşekkürler Sana iyi geceler
İnternette tanışıpta normal bir sevgili ya da evlilik düşünme derim hem cinslerim değilmi abla bütün amaç cinsellik başka bir amaç olama yani
Basaydın tokadi resmen taciz bu istemediğin halde bide engelle bence. Pek iyi birine de benzemiyor
Bence uzak dur görüşme
Ancak öyle sorular sormak hakkıda ama ilk gorusmede
Zamanla olur bunlar İlk buluşmada abartı ve güvensizlik verici davranış. O kaç yaşında
İşin sonunu başından göstermiş
Boş verim görüşmeyin 😃
Yok görüşmeyi düşünmüyorum.
Doğru karar 👍😊
Niyetini çok açık belli etmiş abla, bir daha görüşme sakın. İlk görüşmeden bu kadar yılışıklık nedir ya
Evet çok belli etti Melisa. Birdaha görüşmemeyi düşünüyorum. Neden evlenmedin? Sevgilin neden yok dedi? Sarıldı bana hiç bırakmadı. Kendimi çok zor çektim ellerinden.
Amaci cinsellik o ışığı vermiş. Birdahaki amacı bu olacak. iatoyirsan gidersin
Yok birdaha görüşmeyi düşünmüyorum. Çünkü sarıldı zor aldım kendimi. Ellerimi öpüyor. Aynı yılışık kokarcaya benzettim.
Nerelisin
Kalabalık bir yerde buluşmak en iyisi ilk buluşma için
öyle bi insanla bi daha görüşme bence
Yok görüşmeyi düşünmüyorum. Yılışık kokarcalara benzettim. Kendimi zor aldım kendinden. Sarıldı bırakmıyor. Ellerimi öpüyor. Gerçekten bu olaylar çok sıkıyor beni. Niyetim sınırları aşmamak. Sınırları aşıyorlar.
Kendini fazla sıkmaman gerektiğini düşünüyorum
Uzak kal bence adam sonuca gitmeye karar vermiş
Neden sarılması seni rahatsız etti
istekli bir boğaya denk düşmüşsünüz şermin hanım
Bence de buluşma amacı farklı
Internetten biriyle tanismayinnnn
Yani öyle sarıldı ki zor aldım kendimi. Ne söylersem konuşup yılışıyor.
Yauşak
bundan olmaz valla birak bunu
İlk başta yılışık kokarca vardı ya çizgi film ona benzettim.
Hepsine veriyonmu
Komikmiş😆