Sürekli konuşmak tek başına flört sayılmaz flört olup olmadığı niyet ve duygusal içerikle ilgilidir. Sadece arkadaşça sohbet, paylaşım ve destek içeriyorsa bu flört değil, yoğun arkadaşlıktır ama eğer iltifatlar, özel ilgi, duygusal yakınlık veya romantik ima varsa işte burada flört sinyalleri vardır. Yani sabah, öğle, akşam iletişim halinde olmak flört anlamına gelmez.
Her gün günaydın ile başlayan ve iyi geceler ile biten konuşmalar flörtöz olmasa bile mutlaka o yöne doğru eğilim gösterir çünkü arkadaşınızla her gün belki de konuşmuyoruzdur belki de ama o kişi ile her gün ehh yani bir flörtlük düşünülebilir
Bence öyledir yani ben kendim için konuşursam hoşlanmadığım biriyle sabah akşam konuşmam tabi ki selam veririm hal hatır sorarım ama fazlası flört oluyor bana göre. ama kimsenin günahını almayayım belki tek arkadaşıdır ya da havadan sudan falan konuşuyordur
Sabah, öğle, akşam, ikindi, yatsı sürekli iletişim hali söz konusu ise benim gözümde kesinlikle flört anlamına gelir. Hiç kimse normal arkadaşı ile 7/24 konuşmaz : ))
UykuHuzurr0o şimdi dürüst olalım… Sabah “günaydın”, gece “iyi geceler” rutini varsa, gün içinde sürekli yazışma, minik kıskançlıklar, tatlı imalar filan dönüyorsa bu biraz flört kokar bence 😏💬✨ Sadece “arkadaşça” iletişimde o heyecan, o merak pek olmuyor. Ama niyet çok önemli, kalbin pıt pıt ediyorsa olay net bence 💘 Sen konuşurken içinde küçük bir kıpırtı oluyor mu, asıl soru bu? 😄
Tabiki birbirimizi her yönüyle tanımaya çalışıyoruz birbirimize alışıp bu kız olur durumu oluşuna söz nişan gibi aşamaya gireriz o konuşmalar on çalışma olur