Karşı cins ile samimi olmak insanı flörtöz mü yapar?

Ben hiç bir karşı cinsle arkadaş olurken aşk gözü ile bakmadım bakmam da.. ayrıca samimiyetim dostluğumdan gelir benim.. ama genelleme yaparsak Karşı cins ile samimi olmak insanı flörtöz yapmaz. Samimi olmak, karşınızdaki kişiyle yakınlık kurmak, onu tanımak ve onunla bağ kurmak anlamına gelir. Flört etmek ise, karşınızdaki kişiyle romantik bir ilişki kurmak için çaba harcamak anlamına gelir. Karşı cins ile samimi olmak, flört etmek anlamına gelmese de, flörtöz olarak algılanabilir. Bunun nedeni, karşı cins ile samimi olmanın bazı davranışlarla ilişkilendirilmesidir. Örneğin, karşı cinsle göz teması kurmak, gülümsemek, dokunmak, iltifat etmek gibi davranışlar flörtöz olarak algılanabilir. bu davranışlar flört etmek için yapılmıyorsa, sadece samimi olmanın bir yoluysa, flörtöz olarak algılanmamalıdır. Örneğin, karşı cinsle göz teması kurmak, sadece onunla ilgilendiğinizi göstermenin bir yolu olabilir. Gülümsemek, sadece arkadaşça bir davranış olabilir. Dokunmak, sadece yakınlık kurmak için yapılan bir şey olabilir. İltifat etmek, sadece karşınızdaki kişiyi hoşnut etmek için yapılan bir şey olabilir.
Bu algının sorumlusu benim gözümde yine erkekler. Öyle dengesiz, kaba saba, küfürbaz karşısındaki ona sevgiyle yaklaşan az gelişmiş hödük gibi davranan erkekler olduğu için etrafta doğal olarak kibar, tatlı dilli, nezaketli ve centilmen bir edkek görünce ya flörtöz geliyor ya yalancı falan. 😒😂
Kesinlikle
Cevap
20Cevap
Hayır flörtöz yapmaz karşımdaki kişi böyle düşünüyorsa bu onun sorunu her insanın iyi geçindiği gülüp eğlendiği arkadaşları olabilir bu çok normal bence
3. Kişileri takmamak gerekiyor çok fazla ben umursamıyorum
Karşı cinsle zaman geçmeden kurulan aşırı samimiyet kesinlikle flörtözlük belirtisidir. Ancak zamanla kurulan arkadaşlıkta elbette samimiyet kendiliğinden gelecektir. Buradaki samimiyetin niyeti çok önemli
2. Tarifin diyelim o zaman. Birinci zaten olmaz.
Elbette flört dediğimiz olay karşı cinsi yeni tanıma aşamasında sevgililer niyeti ile tanımak samimiyet kurmak sonuçta
Aslında sorudaki amacım dışardan 3. Kişilerin bakış açısıydi. Biriyle samimi görünce hemen sevgili yaftasini yapistirmalari. Teşekkür ederim açıklama için 🙏
Karşı taraf süre analizi yapamaz ve görüşleri de önemsiz zaten rica ederim☺️
Kadınlar yaparsa erkekler hemen öyle zanneder 😅
Karşı cinsle olmasa bile, önüne gelen herkesle samimi olmak zaten saçma geliyor. Hee arada iyi anlaştığı biri olur samimidir o gayet normal.
Alakasız ne yani her karşı cins ile samimi olunca flört mü oluyor bizim hiç arkadaşımız olmayacak mı, evet diyenler ne yaşıyor acaba
Yapar
İki tebessüm ediyorsun adam ondan hoşlandığını sanıp yürümüyor depar atıyor. Gülümsemeye çekinir oldum. Suratsıza çıkacak adımız :))
Başkasının sorunundan dolayı senin kendini değiştirmene ya da kısıtlamana gerek yok ki nasıl istiyorsan sen öyle davran farklı şekilde yorumlamak istiyorsa bu onun sorunu eğer çok rahatsız oluyorsan da bunu ona belirtebilirsin
Süsüdür çok haklısın
Perla biliyor musun bunu ben çok yaşıyordum önceden.
Ben yengeç burcuyum bir çok özelliğini taşıyorum.
Hele de samimi ve merhametli oluşum en belirgin özelliğim.
Tabii ki her önüme gelene samimi değilim ama ne kadar saklasamda belli oluyor bu özelliklerim.
Bu yüzden çoğu kez yanlış anlaşıldığım oluyordu.
Flörtözüm bak bunu inkar edemem ama bu kısmı da herkese karşı değil.
Aklı olan flört ettiğimi de anlar, samimi kişilikten dolayı yakın davrandığımı da anlar.
Ama maalesef erkekler beyni ile düşünmediği için istedikleri gibi yorumlayabiliyor bu duruşumu.
Günün sonunda ortaya çıktığında da dumur oluyorlar orası da ayrı 😀
Velhasıl kelam samimiyet başka flörtöz olmak bambaşka.
Yapma yaaaa, ben de bana karşı samimisin, söylediklerime gülüyorsun diye bu kadın kesin bana aşık falan diyordum. Bu basın açıklaması yıktı geçti şimdi beni , aman Allah'ım boğaz köprüsüne çıkıp kendimi atmaya kalksam Binali Yıldırım beni kurtarır mı acaba ya? Hayır yani bir de geçmezse Niyazi oluruz sonra 😂😂😂
Şaka bir yana da çok haklısın lotus. Ben bu konudakarşı cinsten değil de daha çok burnunu her poka sokan 3. Kişilerden çekiyorum ama. Onlara kalsa herkes benim sevgilim 😂
Elalem teröru resmen ya 😂
Nayır nolamaz 😂
Elalem değil elli alem beni konuşsa artık umurumda değil bunları aşalı çok oldu.
Ben, ben gibi davranırım bu kimseyi ilgilendirmez.
Sen de öyle yap ✌️
Ben burada bu dediklerini günde belki kaç kişiyle yapıyorum yapı gereği samimi , konuşkan ve neşeli olduğum için ama hiçte flörtöz bir kişi değilimdir ve kalbi boş bir insanım zaten , tam tersi tekli ve uzun vadeli ilişki insanıyım dır oyuzden samimi olmak gülmek ya da insanlarla konuşmak flörtöz olduğunu göstermez hee karşındaki insan bundan kendine pay çıkarabilir ama buda onun sorunu benim değil
Dediğim hibi o benim değil onların sorunu ben eğlenmeme bakarım. Beni bilen bilir bilmeyende nasibinde varsa öğrenir
Hiç öyle birşeye gerek duymadım biliyormusun çünkü öyle bir açıklama yapacak kadar bayan ya da erkek kimseyle samimi olmam özelimede hiç kimseyi taşımam yorumlarda konuşup yorumlarda bırakıyorum mesafe herzaman iyidir zaten düşündükleri gibi olmuş olsaydı benim mesaj kutum kapalı olmazdı olaya mantıklı baktığın zaman zaten bunu insanlar kavrayabiliyor
Hayır yapmaz. İnsanların birbirine karşı tatlı dilli, kibar, samimi olması ya da onunla sohbet ediyor olması flörtöz olduğu anlamına gelmez. Aynı anda birden fazla kişiyle flörtleşen kişilere flörtöz denir.
Öyle evet. İlgi manyağı biri olmak istiyor da denebilir. Veya duygusal zekası yüksek derim demek ki erkekler odunsu geliyor o da kızlarla iyi anlaşıyor.
Kızlar detayları unutmadığı için, biraz daha yapma dediğin şeyi yapmadıkları için daha insansı geliyorlar.
Bir kadına bagirirsin orada çeker gider erkek direkt şiddete basvurabilir. O yüzden kadınlar çoğu konuda erkeklerden daha ondedir.
Yani son zamanlarda sıkça kullanılan bu kelimeler bireyleri iyice tedirgin etmeye başladı. Şahsen birine pozitif bir şey söylemeye çekiniyorum artık ki PİC biriyimdir. Hemen flörtöz, spık, date manyağı gibi kelimeler duyacağımdan çekinir oldum. O yüzden hiç bir b*k söylemiyorum :D
Nezaketi de flört olarak algilaniyor... samimiyetin boyutu önemli.. şurda 2 emoji fzla atınca flört ediyorum sanılıyor... hayir arkadaşlar gülmeyi seviyorum sizinle alakasi yok
Evet ve uyardılar beni inci emojierii az kullan 🙄
Çoğunluk hayır, yapmaz demiş. Ama karşı cinsle az biraz samimiyet kursan hemen yakıştırmalar yapılır. Bunlar sevgili gözüyle bakılır.
Özeleştiride @perlamare gibi ol😂
Maalesef ülkede güler yüzlü olmayı yanlış anlayacak insan seviyesi çok fazla, nerden biliyorsun diye sormayın.
Sevgilin varken konuşmak ve fazla samimiyet gereksizdir laçkalaşmış ilişkiler basit biri olduğunu gösterir insanın ve ihanettir. Aldatmak sadece yatak odasında basmak değil, kalben de ruhen de aldatmak vardır.
Yani çoğu kişi yapmaz demiş ama bu kadınlar için belki yapmaz ama erkekler için durum böyle değil erkekler kadınları düşkün olduğu için özellikle kendisine biraz fazla ilgi gösteren kadından beklentiye girebilir.
Aradaki mesafe korunursa elbette yapmaz.
Her gelene kaş göz yapmak ayrı bir şey😀😀
Nasıl bir sınır mesela? Meksika-Amerikan gibi mi yoksa Belçika-Hollanda sınırı gibi mi?
stratejikortak.com/.../Başlıksız-1.jpg
evet yapar aşağıdaki yorumlara bakınca rahatlık don lastiği kıvamına gelmiş memlekette. özellikle her karşı cins ile samimiyet, arkadaş vs şemsiyesi ve bahanesi adı altında görüşülüyorsa ya da her ne halt yeniyorsa
samimiyet her karşı cinsle oluyorsa orada mutlaka bi pislik vardır
Hayır yapmaz böyle olan arkadaşım var ama samimiyetin de fazlası sıkıntı. Erkek ve kadın ne kadar sıkı arkadaş olsalar da bence arada bir çizgi olmalı.
Karşı cinsle yakın olmamaya çalışıyorum çünkü ben eşcinsel bir kadınım ama erkekler bunu bilse de hetero olan erkekler bir şeyler hissetmeye çalışabilir ya da yakınlığımızdan umutlanabilirler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap