Karşı cinsten biriyle konuşunca genelde karşı taraf flörte kaydırıyor. Sorun bende mi?

Yıllardır görmediğim bi arkadaşım vardı. Çok seviyodum önceden kendisi. Şimdi de görünce çok sevindim sarıldık selamlaştık falan akşam mesaj atmış tekrar görüşelim bende biraz sıcak davranınca hasret giderelim falan yazmış. Bunda ne var ki diyenleriniz olacaktır belki ama konuşmanın öncesini ve sonrasını bildiğim için bundan şüphe bile etmiyorum ben. Daha önce de bi kere mesajlaşırken 'benim yerim nere' yazmistim. 'Kalbim' olarak cevap vermişti. Velhasıl arkadaş olarak gördüğün üstüne değer verdiğin insanın konuşmayı flörte kaydırma çabası kadar tatsız bi şey yok. Buna benzer seyler cok yasadim o yuzden bi yerden sonra artık kendimi sorgulamaya basladim ben mi fazla sıcak kanlıyım onlar mi yanlisa cekiyo acaba diye. Ne yapmam gerek bilmiyorum dogru duzgun erkek arkadasim olamicak mi benim.. saglikli bi sekilde karsi cinsle nasil arkadas olunur?

Karşı cinsten biriyle konuşunca genelde karşı taraf flörte kaydırıyor. Sorun bende mi?