#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Seveceğim erkeğin tüm insanlarla nasıl diyalog kuracağını bilen biri olması, benim ve seveceğim erkeğin birbirimize sağlam karakterli iki insan olarak tam ve kesintisiz güven besliyor oluşumuz ilişkimizin her dönemi için vazgeçilmez addettiğim muazzam ve kıymetli nitelikler. Bence seven ve sevilen birbiriyle hem gurur duymalı, hem de birbirine tam bir güven beslemeli. Aşkta daima zekanın, huzurun, güvenin, sadakatin ve özgürlüğün öncelikli ve eşitlikle beslenmelerini mühimserim. Başka tarz yaklaşımların tasavvuru dahi tahammül etmeyeceğim tavırlar, net.. #BambaşkaBirAşk#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Tepkim kıskanmak olurdu. Ama bu arkadaşlık boyutunu aşıp laubali bir şekilde devam ediyorsa biraz ters tepki verirdim. Bu beni ciddiye almamak demektir.
Zaten flört dönemi nişanlılık dönemi gibi birbirini tanımak birbirinin huyunu suyunu karakterini öğrenmek açısından önemli bir etkendir, bundan dolayıdır ki hayatımda olan insan böyle bir şey yaptığı zaman demek ki o insana bir daha güvenmemek gerektiğini Güven duymanın yanlış olacağına aynı zamanda bu insana ciddi bir ilişki düşünmenin, mantıklı bir durum olmayacağını bir kez daha anladım ve o insanla iletişim tamamı ile kesmeyi tercih ederim, insanlar hata yapabilir ama ihanet affedilmez
Flört döneminde belki normal seviyede iletişim kurmuş olabilir yeni tanışılan zamanda.. Bunu bana söylemişse zaten problem çıkmaz.. Sonlandırıp sonlandırmaması önemli olan.. Keyifli günler..
Öyle bir şey olsaydı eğer soğurdum ya, soğuk davranırdım. Bence flört denilen şey bir kişi ile edilmeli. Birisiyle flört edince, cebinde diğer başka kişileri tutmamak lazım. O olmazsa, şu kişi olur diye düşünmemek lazım.
Ben biri ile flört, tanıma aşamasında olduğumda bir başkası olmaz hayatımda. Benim için doğru değil. Karşımdaki insan için de aynı olmasını beklerim, olmaması durumunda görüşmeye devam etmem.
Öyle laylaylom konuşuyorsak okey ama vardır ya flörtün bi tık üstü, sevgililiğin bi tık altı, aylardır konuşuyorsundur falan... heh o zaman direkt engellerim uğraşamam
Ciddiye almadan konuşmaya devam ederim sıkılınca da görüldü atar bırakırım. Vermediği değerin tartışmasını yapacak değilim kendine layık olan değeri veririm ona da.