Yeni insanlarla tanışmak ve iletişim kurmak ile flört etmek arasında ki ince çizgi tam olarak nedir?
Yeni insanlarla tanışmak ve iletişim kurmak ile flört etmek arasında ki ince çizgi tam olarak nedir?
Benim bir arkadaşım vardı kendisine selam veren her kadının ondan hoşlandığını düşünürdü. Şaka maka ama gerçekten de bu zihniyete sahip birçok insan var bu ülkede. Tamamen temelinde psikolojik problem yaptığını düşünüyorum. Böyle insanlar toplum için fazlasıyla tehlikeli olabilirler ileriki dönemlerde.
Rica ederim
Tabii ki. Çok flörtöz davranışlar bunlar 😅 karşı cinsle muhabbet etmeyi geç, selamlaşmak bile aman aman Allah korusun djdj
😂😂
Teşekkür ederim eic için 🥳
Ne demek.. 💃
Cevap
19Cevap
Karşı cinsle konuşurken kur yapiyorsan ya da o sana bariz şekilde ilgi duyduğunu kelimelerin arasına serpiştiriyorsa ve sen bunu bile bile sohbete , muhattaba devam ediyrosan evet evet flört etmiş oluyorsun.. Normal bir sohbet ise sıkıntı yok.
Hayır flört edilmiş olmaz. O aradaki ince çizgi kişilere göre değişebilir. Ama o mesafe iyi korunmalıdır. İki taraf haddini bildikten sonra yıllar boyu arkadaş olarak kalınabilir..
Bakmak bile flört o zaman daha neler yaaa! Ne ince çizgisi yahu birileri ile tanışmak sohbet etmek flört değildir.
Hayır tabiki de...
Tabiki hayır.
Ama şöylede bir gerçek var;
Yeni insanlar tanımak istenebilinir bu gayet normal.
Fakat amaç yeni insanlar tanımaksa, sohbet etmekse, neden hep karşı cins?
Hem cinsine de bu amaçla yaklaşırsa kişi, o zaman anlarım tek amacının yeni insan tanımak olduğunu, sohbet etmek olduğunu..
Sadece karşı cinse açık bir istekse bu altında bir şey ararım kimse kusura bakmasın.
Nasıl yani.. İnsanlar hemcinsleri ile de tanışıyor ve sohbet ediyorlar mı? 😂😂
Niye?
Mesela biz @Sosyetic_SheqiiL ile bu aktivetiyi yapıyoruz.
Şaşılacak ne var ki 🙄
Siz insanları hiç bir zaman anlayamayacağım Lotus.. 😅
Niye sen uzaylı mısın 😂
Halkımla arama girmeye mi çalışıyorsun? 😥
Hay senin halkına 🤦😂
Tamam gidiyorum halkınla baş başa kal
Çiçeğim güzel yazmışsın :D altına imzamı atayım ✍️
@Sosyetic_SheqiiL
Günaydın sosicim 😘
Günaydın lotusum 😘
Tabi ki hayır her karşı cins ile olan iletişim flört olmaz olamaz olmamalı aradaki ince çizgi dediğimiz şey korunmalı bazen samimi bir arkadaşlık kurulabilir karşı cins ile.. ha flört varsa da bu karşılıklı bir etkileşimdir ama her bireye değildir.. yorum yapmadan yorumları okudum da lotusu destekliyorum 🎈😂 haklı kadın niye hep karşı cins yani sonun kadar haklı bence erkekler erkek erkeğe konuşmalı zaman geçirmeli 😂😂😂
🕺💃
Sohbet vardır sohbet vardır.
Siz SOHBET dersiniz ama içeriği flörttür. Günaydın nasılsın iyi misin günlük konuşmalar sohbettir. emojiler havada uçuşuyor kalpler öpücükler canımlar cicimler kulalnıylıyorsa arkadaş ayağına flört ediyorsundur
O zaman simitçi amca ile de flört etmiş oluyorum günaydın deyip hayırlı cumalar diledim adama😱😱 😂
😂😂
Yok ya çoğu insanın konuşma tarzı yüzünden karşı taraf flört ettiğini ya da hoşlandığını düşünür. Sanırım bende de var kestiremiyorum Flörtöz bir yapıya sahipte değilim ama flört etmeye çalıştığımı sananlar oluyor. d
Sorun bizim millette karşı cinsten birisi sohbet edince "benimle flört mü ediyor?, benden hoşlanıyor mu?" Diye triplere giriyoruz.
Hayır ilgisi yok ama hayatı aştan ibaret olan her şeyi aşka vuran kişiler öyle sanıyor bu tür kişiler ile de zaten iletişim kurulmaz bir yerden sonra soğuk yaparlar ya da yanlış anlarlar. bir erkek kız arkadaş olarak da konuşabilir saygısızlık olmadığı sürece
Yani bunu flörtöz biri olarak söylüyorum çok zor bu çizgiyi aşmamak.😂😂 Verilen her tatlı cevaba eriyorsanız flört ediyorsunuz demektir zaten🤦 o ince çizginin ne olduğunu ve diğer tarafına nasıl geçilmeyeceğini bende henüz öğrenemedim😂
😂
Gülme ama öyle 😂😂
Bir kişiyle sınırlı kaldığı sürece flört etmenin bir zararı yok.. 😂
Ya yazanla konuşuyorum işte ama benim ki daha çok zekiliğimi kanıtlama çabası galiba. Karşı cinsten bunu duymak çok hoşuma gidiyor😂😂
Kanıtlayamadıktan sonra zeki olmak bir işe yaramaz, haklısınız.. 😅
Evet kesinlikle 😂
Oran buran oynamadan konusuyosan olmuyorsun. Normal konusmak iletisim kurmak baskadir, ama gtün başın oynayarak konusuyosan o baskadir. Yani umarim oyledir. Zira annem erkeklerle konusma gunah diyip duruyo dogruyu yanlisi gunahi sevabi 27 yasindayim hala karistiriyorum. Allah niyete bakar diyip yoluma devam ediyorum ben.
Hayır sadece bizim millet karşı cins biriyle biraz muhabbet kur ve güler yüz göster hemen bir mana yükler. Ya karşındaki ya etraftakiler bunu yapıyolar. Halbuki saçmalık tamamen.
Aradaki iletişime sinerjiye bağlı bazen en baştan belli ediyor kendisini. Evrilmeye müsait olabiliyor. Bazen de 40 yıl konuşsan biliyorsun ki hep arkdaşın olarak kalabilecek biri. Kisiye gore degisir
Kızlarla arkadaş olmayı sevmem. Bana erkek arkadaştan fazla verecek şeyleri yok.
Sevgili farklı. Konuştuğum kıza sevgili olma potansiyeli olarak bakarım.
Bana çok saçma geliyor, bu yüzden insanlar birbirleri ile iletişim kuramaz oldu.
Burada önemli olan aslında mesafe..
O mesafe karşılıklı ayarlanmazsa haliyle düşünceler değişebiliyor..
Yeni insan ile tanışmak demek adı üstüne karakteri, yaşam tarzı vb. hakkinda fikir edindiğin biri , zamanla özel ilgi beslersin o da flörte doğru yön alır gider.
Elbette hayır. Ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli konusu devreye giriyor biraz bence, tavır ve hayatının hangi detaylarını paylaştığın önemli.
Sevgilisi olan adamların konuşmasını yanlış buluyorum nedense. Çok tanışma ihtiyacı içerisinde olan kendi cinsinden arkadaşlık kurar.
Katılmıyorum, insanı olarak bir derdi paylasabilmeli, bir konuyu tartisabilmeli, her erkek kadın yanyana geldiğinde anlam yüklenmemeli
En İyi Cevap