Zaman buldukça erkek arkadaşlarımla dışarı çıkar kafa dağıtırım.. Açılan ilk konu; şu kızı tavladım, bu kız çok iyi, o kızı elde etmeliyim, aşk acısı çekiyorum vs.. tamam arada girerim bu tür sohbetlere ama tek konunun karşı cins olması arada sıkmıyor değil beni. Kültürel şeyler konuşulsun, ileriye yönelik hedeflerin üzerinde durulsun, mesleki yönden konuşmalar yapılsın.. Sizin arkadaş gruplarınızda böyle mi?
Arkadaş grubunda karşı cins ile alakalı yapılan sohbetler sizi sıkar mı?
Kesinlikle sıkıyor. Kültürel konular, gündem, edebiyat gibi konular hakkında konuşmak daha ilgi çekici oluyor. Ya da bir film-dizi hakkında konuşmak. Sürekli karşı cins muhabbeti dinlerken boğulacak gibi oluyorum. Kafa dağıtacak masa oyunları da tercih edilebilir yeterki bir araya gelinen 3-5 saatte 4.5 saat karşı cinsten konuşulmasın.
Off var ya aşırı bunaldım artık en yakın arkadaşım sevgilisinden ayrılalı 3 ay oluyor tamam ilk 2 hafta anlarım yanında durdum teselli verdim vs ama cidden 3 aydır umrumda değil artık deyip konuyu bi şekilde ona bağlaması sıktı beni eskisi kadar buluşmak bile istemiyorum çünkü hep aynı konuyu konuşuyor ben konuşunca geçiştrmelik cevap verip yine kendi bildiğini okuyor bunu ona söylüyorum o an konu kapanıyor tamam kanka kusura bakma kafa ağrıttım diyor bir gün sonra yine aynı yani yaşıyosanız içinizde yaşayın arkadaşlar tamam anlatın paylaşın ama bir olur iki olur kafa dağıtmak için dışarı arkadaşınla çıkıyosun ve o seni daha da düşürüyor
Erkeklerde böyle muhabbetler olsa bile noktalanır sohbete devam edilir fakat biz kızlarda bu aşk muhabbetleri hiç bitmiyor, normal konulara geçiş çok zor bu sebeple çoğu zaman masadan erken kalkan ya da tek takılan taraf benim
Sıkar çünkü, durduk yere açılan ve uzayan konu bu oluyor genelde ayrıca karşı cinsle ilgili denilen şeyler de ilgimi pek çekmiyor başka konu açsalar iyi resmen dedikodu gibi oluyor bu.