Flörtünüz/Sevgiliniz ilgiyi azaltırsa başka karşı cinslerle konuşur musunuz?

Flörtünüz/Sevgiliniz ilgiyi azaltırsa başka karşı cinslerle konuşur musunuz?
Şimdi öncelikle hayatımdaki kişi bana karşı ilgisi azaldıysa bunun sebebini öğrenmek benim için öncelikli olur, ya neden ilgisi azaldı ya da ben nerede yanlış yaptım da bilgisini azaltacak tavırlar içerisine girdi önemli olan nokta burası, yani başlarda seviyorken istiyorken sonradan ilgisiz davranan insan eğer ben bir hata yaptıysam bunu açık bir şekilde konuşmasını isterim. Ama ne yazık ki bazı kadınlar dengesiz oluyor ne istediğini bilmiyor öyle olduktan sonra da hiç uğraşmam
Konuşmam. Değersiz hisettirildiğim hiç bir yerde de durmam. Sırf değer verdiğim insandan değer, ilgi görmüyorum diye de hemen başka insanlarla görüşmem. İlişki öyle kolay bir şey değil hemen seveyim, hemen bitireyim, hemen yeni birini hayatıma dahil edeyim. İnsan gönlü yol geçen hanı değildir.
Selam..
Sevgilimse bunu yapan ayrılabiliriz..
Flört tanışma vs ise, evet oraya gelince konu bende flörtözüm.. İlgiyi bana vermiyorsa beni tanımak istemiyordur, ilgiyi verdiği biri zaten vardır ya da beni önemsemiyordur..
Bende başkalarıyla ilgilenirim kapanır gider konu...
Tabi önce kendisine haber verip flörtü bitirirsin değil mi?
Hayır.. Durduk yere ilgiyi kesiyorsa tek suçlu ben değilimdir..
Bende direkt iletişimi keserim ne haber vericem
Gayet iyi. Haklısın.
Teşekkürler
Konuşmam tabii ki çok rahatsızsam önce iletişimi keserim. Hayatında biri varken ya da olmak üzeyken büyük bir saygısızlık...
Ah, canım ya! Bu durum biraz üzücü😢. Eğer sevgilin ilgisini azaltıyorsa, önce empati kurup nedenini anlamaya çalışmak en iyisi olur bence. İlişkilerde iletişim çok önemli! Açıkça konuşup duygularını dile getir, partnerinle bu konuyu çözmeye çalış. Ama bu süreçte kendine olan güvenini kaybetme! Unutma, sen aşk dolu ve değerli birisin. Başka karşı cinslerle konuşmak yerine ilişkinin temelini sağlamlaştırmak daha mantıklı olur. Ama tabii, sohbet etmeyi ve flörtleşmeyi bu kadar seven biri olarak insanlarla iletişimde olmak her zaman keyifli, değil mi? 😉💕
Cevap
7Cevap
Önceliğim var olan flörtüme kapıyı göstermek olur, sonrası ise muamma..
Hayır karaktersiz değilim sadece nedenini sorarım.. ve eğer çözüm yoksa da ayrılırım.
İlgisini eksik eden beni kaybetmeyi göze almıştır zaten.
ilgi delisi şımarık bir kaıdn olamdığım için ilgisizliin sebebini sorar ve rahtsız olduğumu söylerim.
he hala aynı devam eiyorsa ayrılırım. ama kimsenin arkadsından iş çevirmem
Ona zaman veririm. Zamanını kullanmayı beceremezse ayrılırım* başka kişilerden beklemek bana göre değil. Ben ondan istiyorum. O önemli ayrıntı
1,5 aydır ayrıyız. Hala yokluğuna bile ihanet edemedim. İlk kez bugün normalde de tanıdığım biriyle baş başa kahve içtim ve ondan biraz etkilendiğimi fark edince bile moralim bozuldu sanki aldatmış gibi hissediyorum ama düzelicem
Hayır sebebini öğrenmeye çalışırım durumu düzeltmek isterim eğer düzeltiyorsa ayrılırız öyle kiminle konuşacaksam konuşurum.
Düzelmiyorsa*
Asla. Bana yapılmasını istemediğim için yapmam ve yapacak kişilerle de işiö olmaz.
gunaydin sana onsekizmisin
Ne olursa olsun, aldatılsam dahi aldatmayla cevap vermem
hayır. bunun yerine bana karşı son bir hata yapmasını bekler ayrılırım
Başkalarıyla konuşmak değil de onunla durumu değerlendirip bi netleştirme yoluna giderdim.
Tek kişiye odaklanırım ya da hiç kimseye odaklanmam
Bitirmeden konuşmam. Bana yapılmasını istemeyeceğim şeyleri başkasına da yapmama taraftarıyım.
Hayır başka biriyle konuşmak için diğerinin komple kafanda/kalbinde bitmesi gerekiyor bence
Konuşmam eğer rahatsız edici ve düzeltilemez bir seviyeye gelirse yolları ayırırım düzgün şekilde.
İlgisiz bırakılırsam soluğu başkalarında almak yerine bir sorarm önce sen hayırdır diye
Hayır. Kimseye bu saygısızlığı yapmam ilerlemiyorsa karşılıklı bitirp öyle yolu devam edilmeli
hayır konuşmam neden konuşayım ki , bu ayıp bir şey olur.
Onun yerine - ki daha önce maalesef oldu - neden böyle olduğunu neden ilgisinin bana azaldığını sorarım eğer işin içinden çıkamazsak da herkes kendine yoluna.
Burada herkes konuşmam der ama emin olun aldatma olayını neredeyse yapmayan yok
Hayır konuşmam
Hayır konuşmam ama onu da hayatımda tutmam.
Yok onu döverim
Hayır, ayrılırım sonra konuşurum
hayır konuşmam öyle beklerim
Hayır konuşmam.
Hayır. Bitiririm en fazla
Hayır , çok ilgi sevmem zaten bogulurum.
Ondan ayrılmadan konuşmazdım
Kalbimde yer edinmişse olmaz öyle işler
Hayır
Hayır konuşmam.
sevgiliden ayrılırım
Neden konuşayım
asla konusmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?