Eşim beni aldattığı için bende onu Tiktok'ta tanıştığım biriyle aldattım. Beni tehdit ediyor, ne yapacağım?

1 ay önce eşimin telefonunu kurcaladım. WhatsApp'da bir kadınla olan konuşmalarını gördüm. Beni aldattığı halde inkar etti. İş arkadaşım benim telefonumdan o kadınla mesajlaştı dedi. Böyle komik bir yalan söyledi. Kadını aradım, kadının benden haberi yok. Eşim bekar olduğunu söylemiş kadına. Kadından üstsüz resimler istemiş filan. Boşanmayı düşündüm, 4 aylık çocuğum var boşanamadım. Tiktok dan biri yazdı bu olaydan sonra. Ben 26 yaşındayım yazan çocuk 30 yaşında. Sohbet ettik sonra instagrama geçtik. Eşimin yaptıklarını anlattım. Dertleştik yani kısaca. Daha sonra eşimin kız kardeşi rahatsızlandı eşim onun şehrine gitti. Bende konuştuğum bu çocuğa eşimin gittiğini söyledim. Israrla görüşmek istiyorum dedi. Biz aile apartmanında oturuyoruz gören olur olmaz dedim gece gelirim kimse görmez dedi. Korkarakta olsa kabul ettim yakınlaştık sabahda gönderdim. Şimdi eşim evde ve bu bana mesaj atıp duruyor. Eşine herşeyi anlatıcam benimle olmazsan diyor. Eşimin iş yerini bile öğrenmiş. Bu çıkmazdan nasıl çıkacam? Polise gidemem her şey mahvolur. Sizce sadece korkutuyor mu beni yoksa gerçekten eşime anlatır mı?
Eşim beni aldattığı için bende onu Tiktok'ta tanıştığım biriyle aldattım. Beni tehdit ediyor, ne yapacağım?