1 ay önce eşimin telefonunu kurcaladım. WhatsApp'da bir kadınla olan konuşmalarını gördüm. Beni aldattığı halde inkar etti. İş arkadaşım benim telefonumdan o kadınla mesajlaştı dedi. Böyle komik bir yalan söyledi. Kadını aradım, kadının benden haberi yok. Eşim bekar olduğunu söylemiş kadına. Kadından üstsüz resimler istemiş filan. Boşanmayı düşündüm, 4 aylık çocuğum var boşanamadım. Tiktok dan biri yazdı bu olaydan sonra. Ben 26 yaşındayım yazan çocuk 30 yaşında. Sohbet ettik sonra instagrama geçtik. Eşimin yaptıklarını anlattım. Dertleştik yani kısaca. Daha sonra eşimin kız kardeşi rahatsızlandı eşim onun şehrine gitti. Bende konuştuğum bu çocuğa eşimin gittiğini söyledim. Israrla görüşmek istiyorum dedi. Biz aile apartmanında oturuyoruz gören olur olmaz dedim gece gelirim kimse görmez dedi. Korkarakta olsa kabul ettim yakınlaştık sabahda gönderdim. Şimdi eşim evde ve bu bana mesaj atıp duruyor. Eşine herşeyi anlatıcam benimle olmazsan diyor. Eşimin iş yerini bile öğrenmiş. Bu çıkmazdan nasıl çıkacam? Polise gidemem her şey mahvolur. Sizce sadece korkutuyor mu beni yoksa gerçekten eşime anlatır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herif manyaktır ve anlatabilir. Hatalı hareket yapmışsın bunun sende farkındasın. Bu konuda sana laf etmeyeceğim. Bir ihtimal kocana durumu anlatabilirsin. Onun seni aldattığı için bende seni bir başkasıyla aldattım diye. Ama bu durumda da 4 şey olabilir. Kocan sana s. git bu evden diyebilir, her şeyi sineye çekip 2mizde hata yaptık bir daha olmasın da diyebilir. Sana bunu nasıl yaptın diyerek şiddet de uygulayabilir ya da belki ne diyon ya diyebilirsin ama grup seks başlangıcınız bile olabilir.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleşinde canım sende madem beceremiyorsunuz aldatmayın mk birde zafer bayragğı gibi sallandırıyorsunuz neymiş takip ettim ögrendim dedektifmisin eşide gitmiş başka ilçeye eve almış yapmadan önce düşüneceksin boşa dememişler düşmeden düşün düşersende ağlama... burada haklı aramak boşa sana kimse haklısın bir hata yapmışsın telafisi budur diyemez emin ol bunu diyen bir erkek varsada dua ediyodur eşinin başka bir akrabası hastalansada sıradaki ben olsam diye yani burada yapman gerekeni yapmakta geçkalmışsın boşanacaktın ne istiyorsan onu yapacaktım madem bebeğin var boşanmaya kıyamıyordun şimdi eşin oğrenirse cocugunla ortada kalırsın nafakada alamassın ve emin ol gece vakti evine giren adamda sahip çıkmayacaktır sana bence bunlar kurgu ablacım gerçek olamıyacak kadar absürt ki eger gerçekse bir kadın sığınma evine git derim en azında bu tavsiyeyi vereyim geç olmadan
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun gerçek olduğunu düşünmüyorum yani aklı olan bir insanın yapacağı şeyler değil çünkü ama yinede gerçek gibi görüp cevaplayacak olursak net şekilde diyebilirim ki tencere kapak olmuşsunuz.
Bebeği bahane ediyorsun, aile apartmanı diyorsun ve o apartmanda 4 aylık çocuğunun olduğu evde başka bir adamla ahlaksızlık yapabiliyorsun zaten bu kısıma bakarsak inandırıcı değil.
Her neyse karşıdaki bugün söylemese yarın öğrenilir zaten.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Resmen isteye isteye belaya bulaşmışsın. Bi kere eşin seni aldattıysa o onun karaktersizliği ve şe ref siz liği. Niye sen de bunu yapıyorsun ki? Aklın var, mantığın da var dimi? O beni aldattı ben de onu aldatıcam diyerek intikam vs almıyorsun kendini onun seviyesizliği ile bir tutuyorsun. Eşine bunu anlat yani dürüst ol ama sana zarar vericek biri ise bunu yapma. Diğer adamı şikayet et o zaman. Yani başka yapıcak bir şey yok bence. Eşinle birlikte bi arabulucu ile buluş ve evliliğinize bir şans veriyorsanız devam edin ve adamı da birlikte şikayet edin. Ama ikiniz de sadakatsizsiniz yani evliliğinizi önce eşin sonra da sen bozmuşsun. Yani umarım düzeltebilirsiniz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
152Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa işte yediğin hurmalar😂 hep diyorum kötülüğe kötülükle karşılık verilmez diye
41 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence anlatır. Sen "eğer düzenimi bozacak herhangi bir şey yaparsan bunu sana hukuksal açıdan ödetirim, beni tehdit ediyor olman, şantaj yapıyor olman suç, kocamla meselemi hallederim, neticesinde çocuğumuz var, sen kaybedersin" de. "Ya akışına bırakırsın, (aramızda) ne olursa o olur ya da beni tümden kaybedersin, sen bilirsin" diyeceksin. "Ben senin şişme bebeğin değilim, gelmek istediğin ve karşılıklı beraber olmak istediğimiz için olduk, beni tecavüz objesi gibi kullanmaya çalışmaya hakkın yok, bu şartlarda senin gibi birinin sevilmesini de istemesini de bekleyemezsin, haddini bileceksin, bu saatten sonra rahatsız edici şekilde olan hiçbir mesajını görmeyeceğim. Seviyorsan anlayışlı olur insan gibi davranırsın, diğer türlü kendimi sana ezdirmem, hayatımı dağıtmaya çalıyorsan da toparlarım ama sonra kendin hakkında olacaklara hazır ol" diyeceksin. "Ne yaptığın, senin nasıl biri olduğunu gösterir."
"Yeni doğum yapmış, hamile psikolojisinde olan ve kocası tarafından aldatılmış bir kadını zayıf anında yakaladın diye böyle bir zorbalık yapma hakkını kendinde bulamazsın, bu insani ve sağlıklı bir insanın yapacağı davranış değil. Bana yazıp, arayıp, darlamak yerine otur da "ben ne yaptım?" diyerek bir düşün diyeceksin.
Sohbet edemiyorsan bunları kopyala yapıştır yap ona gönder.13 Yorumla- +1 yıl
Müthiş birisin işte aradığım kadın
- +1 yıl
@nemesisfraudee neresi mütüş acaba:d
- +1 yıl
Her yere bomba görüşlerini salma :d
eğer eşin öğrenirse beni tehdit etti hackermiş fotolarımı bulup sansürlemiş değiştirmiş dersin
nerden buldu derse ınstagramda senin aldattığını bi uzmana danışdım ordan yazmış dersin ikincisi adamı engelle bi bok yiyemez çünki inandıramaz elinde bi kanıtta yok eğer bir kere onun tuzağına düşersen sana herşeyi yaptırır kukla olmakdansa bir köşede çöp gibi olmaktansa boşanmak bile daha iyi adamı her yerden engelle ve sakinleş eşinin hesaplarından da engeller at eğer eşine söylerse peşime takıldı sapık bu dersin onun başı belaya girer12 Yorumla- +1 yıl
@bkvk49 millet boş yapmayı sever takma sen herkes lafda insan lafda adam bişeyleri düzeltmek yerine yakıp yıkarlar eşinin burcu ile kendi burcunu söyleyebilir misin birde sol el çizgilerine bakmam gerekiyor eşin hayırlı mı işerde ne givi sıkıntı çıkıcak tabi eğer istersen bu meseleler çok önemli böyle sapık * katletmek gerek herkezle olabilirsin her halkı yiyebilirsin lakin hakka girmek ve tehdit asla elimden geleni yaparım bu durumu düzeltmek için
+1 yılEşinden boşanma durumunu anlatırken artık gönlünün başkasında olduğunu ve sana saygımdan dolayı seninle boşandıktan sonra onunla görüşmek istediğini belirtmelisin. Erkek yapacak sıkıntı olmayacak. Kadın yapınca olay mı olacak. Ben buna karşıyım.
- Net bir şekilde dürüstçe söylemelisin canım. <310 Yorumla
+1 yılİlk defa içimden tavsiye vermek gelmiyor. Sizi aldattıysa boşanırdınız ve nafaka bile alırdınız. Haklıyken haksız olmuşsun ve hata üstüne hata yapmışsınız. Gerçekten sözün bittiği yer burası...
215 Yorumla- +1 yıl
uzaktan tavsiye vermek kolay DUYGU diye bi şey var insanlarda olan bilmem bilir misin
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Aldatmanın bahanesi yoktur hanımefendi. Aldatıldıysa, gururu kırlır ve gider. Boşanır sonra hayatına bakar. Aldatmayı savunacak biri ile sohbet etmiyorum.
- +1 yıl
Hadi lan ordan duyguymus aynen öyle boşan git. başka birini evine almak nedir. tiktok kullananlar işte böyle kafasız oluyor
- +1 yıl
Aynen zaten insan da matematik gibi 2 kere 2 4 rutin herkes çok gerçekçisiniz aldatılın acaba ne saçmalıklar yapmak gelecek içinizden
+1 yılEden bulur diye boşuna dememişler tm eşin seni aldatmış zor bir durum kabul ediyorum kolay değil aldatmak yerine boşansaydın daha iyidi bir insanın zaten karakteri kişiliği yoksa bozuksa ne beklersin ki insan ne ekerse onu biçer bunu unutma etme bulma dünyası
20 YorumlaNet olarak korkutmaya çalışıyor. Emin olun öyle bişey yapmayacak. Sizi sekse kolay erişim objesi olarak görüyor şu an ve bu yüzden şansını zorluyor. Ayrıca yaptığı tehdit bileğiniz suç, baya baya içeri girer bu yüzden. Bu yüzden he he deyip engelleyerek hayatınıza devam edin.
00 YorumlaSen tiktok da gönül eğlendirirsen eşin de seni aldatır.
Erkek yaparsa vurdu geçtim derler
Kadın yaparsa orp derler
Video, çıplak foto atmışsındır sen.
Senin gibi bir bayan denk geldi bana evli eşi aldatmış o da aranıyordu çok var senden en fazla öldürür seni00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Saçma sapan işlerle niye uğraşıyorsun be kardeşim !!' eşin seni aldattı ise ondan boşanırsın olur biter sende ondan öc almak istiyorsun belki ama sende onu aldatarak ona herhangi bir zarar veremezsin anca kendine zarar verirsin akıllı ol akıllı !!! yanında çocuğun olmasına rağmen elin adamını nasıl yanına çağırırsın !! kendinide çocuğunuda seviyor düşünüyorsan ondan ayrıl temiz bir sayfa aç kendine ayrıca nafakada alırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılYa kocan seni afedecek büyük ihtimalle af etmeyecek bizim Türk erkekleri böyle konularda hassaz olurlar. Yaptığın affedilecek bir şey değil bizim toplumda. Şunu bil ki sen olayların üstünü kapatmaya çalıştıkça daha zorlaşır işler. Onun için kocanı al karşına kendin söyle.
00 Yorumla şimdi öncelikle bir erkeğin bir kadını aldatması gerçektende hayal kırıklığı ve üzücü kusura bakma ama bu eşinin şerefsizliği ama sadece hatalı olan o değil senin hatan daha büyük çünkü bir insana ne olursa olsun aynı şekilde karşılık vermemeliydin bence normalde verebilirsin doğru olan bu ama böyle bir konu üzerinden bunu yapman çok yanlış ve gerçekten eşine anlatabilir çünkü böyleleri o kadar sahtekar düzenbazki polise gitmekten başka çaren yok eğer bi takım şeyleri göze almazsan daha kötü olabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Eşi sanal aldatmış bu real
- +1 yıl
Bela okuma kadının aldatması daha kötü hamile kalır kocasına yutturur bizim mahallede çok var çocuğu kocasından çıkmayan kadın
+1 yılYani şimdi senin ondan ne farkın kaldı ki ikinizde aynısınız onun yaptığı bu iğrençliğe sende aynı şekilde karşılık vermiş oldun ondan bir farkın kalmadı al birini vur ötekine kadınsın birde ya insan az karakterli gururlu biri olur o yaptı diye öyle bir adilik sende mi yapmak zorundaydın ödeşmiş mi oldun bu sayede noldun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ya sen safmısın böyle bişiy yapacaksın madem dışarda görüşsene başka bi otelde pansiyonda günü birlik kiralık dairelerde filan nie evine çağırıyosun adamı sen delirdinmi? bunun olcaaa belliydi zaten akıl var mantık war. şimdi her halukarda ortaya çıkacak. o zaman sende blöf atıcaksın ben kocama onu aldattığımı söyledim diceksin gel söylede senide s.. ksin diceksin bascaksın resti başka çare kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yaşındaki çocuk senden daha mantıklı. Sen tam bı zavallı olmuşsun. Yazık. Aldattiysa aldatılmaz, boşanilir. Ayyy sizin gibi eysanlar oldukça, kocalarınız daha fazla aldatır sizi. Sizi, sizin gibiler yüzünden aldatıyorlar. İgrencsiniz iğrenç. Midem bulanıyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi pok yemişsin. Normalde senin gibilere yardım etmemde işte vicdanım el vermedi.
O it hiç bir şey yapamaz. Ona mesajlarını ve şantajını sakladım bir avukata sor istersen şantajın cezası neymiş de. Ayrıca kocam duyarsa yalnız beni öpmez senide öper de.
Mesajlarını sakın saklama kocan görür sadece numarasını bir yere yaz.
Bir şey yapma ihtimali az ama yaparsa da hapis yatar sicili bozulur bunu göze alamaz.
Sakın bir daha birlikte olma.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılB.*. k. t. a. n bir ailesiniz tabi size aile denirse! Başınıza ne gelirse hak etmişsiniz ikiniz de. Sen bari edebinle dursaydın be kadın, illa aldatmak mı gerek? Biriniz bari onurlu durun. Kimse evlenmesin o zaman. Biri bir şey yapsa bende aynısını yapsam öfkeyle mantığı nedir yaa
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlık bir türlü adam gibi bir yere varamıyor maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla gecmis olsun kinamak istemiyorum, caninizi da bu saatten sonra sikmak istemiyorum. Durumu esinize anlatırsanız sanırım daha iyi cözülebilir. Ama daha riskli bir yol olan asagida bir kisinin yaptığı yorum da var. O da karsidaki kisiye kendinizi ezdirmeden bunu suc oldugunu iletmeniz. Karar sizin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini geliştirip evlenmeden önce keşke bi meslek sahibi olabilseydin. Kimsenin ağzına bakmana gerek kalmazdı. O evladının öyle insanlarla büyütmek zorunda kalmazdın. 😭 Bir an önce kendi başına para kazanabileceğin bi meslek edinmeye bak. Ondan sonra ayrılırsın. Şimdilik köprüyü geçene kadar ayıya dayı diycen mecbur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük cesaret. Hakliykrn haksız duruma düşmüşsun. Hadi en kötüsünü düşünelim yaptığın hatayı görmeden. Evine alacak kadar adresini kimliğini bildirecek kadar nasıl güvendin. Bu nasıl bir aptal cesareti
10 Yorumla
+1 yılBebeğin için boşanmamışsın bebeğini düşünmüşsün peki aldatırken ne düşündün o yaptı bende yapim diyemi sende kocanda 4 aylık çocuğu düşünmüyor tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş neyse yaptığın hatanı telafi etmen için en iyisi doğruyu söylemen eşini karşına al ve söyle “daha 4 aylık bebeğimiz varken böyle yapman beni kırdı üzdü psikolojik olarak kötü oldum ve bende böyle hata yaptım pişmanım” gibi şeyler söyleyerek anlat
20 Yorumla
+1 yılBak resim çektirdinmi kendinden?
Çektirmediysen eşin görmeden nasıl inanacak?
Eşin sana sorarsa sende inkar et.
Gerçe yalan bir çözüm değil ama sana acıdım yoksa bende sana yazmazdım fikir vermezdim, naparsan yap derdim geçerdim başka konuya00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılO sanaldan aldattı sen reelden. Keşke yapmasaydın. İntikam almak kin tutmak her zaman zarar. Geçmiş olsun.Çocuk olmasa ya da sen aldatmasan kolay olurdu. Ne yapacaksın eşinle konuşup sonuca varacaksın. herkes kaderine razı olmalı.
00 Yorumla
+1 yılEşin sadece sanal takılmış anladığım kadarıyla sen dibine kadar yasamissin. Zor bir durum böyle adi karektersiz insanlar yüzünden kimse kimseye guvenemiyor. Arada kaçamak olabilir bence ama güvenilir kişi çok zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Muameleden memnun kaldiysan devam. Kalmadiysan başkasına ver... yani bonservisini o halletsin bu işi, korusun manitasini. O da şantaja kalkarsa bu defa yeni birisine ver (bonservisini), o ilgilensin konuyla 😏
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama sana saygı duymuyorsa, boşanabilirdiniz. Ama sizin düşüncesizliğiniz yüzünden de çocuklarınıza ne diyeceksiniz? O çocuklara çok üzülüyorum ben. Cidden sizlere yazık.. Ebeveyn olmak çocuk oyuncağı değil.
00 Yorumla
+1 yılÇok aşırı saçma değil mi olanlar? Eşin seni aldattı kavga etmediniz ya da ayrılmadın adamdan oturdun evde sonra biriyle yazıştın ve aile apartmanında eve attın adamı şimdi tehdit ediyor hadı canım sende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılAslında anlatmak istemiyor fakat azgınlık insana herşeyi yaptırır da kocan ne yaptıysa yaptın senin yaptığın da çok yanlış bişey birinin yanlışını bilip tasvip etmeyip aynı şeyi yapmak cahilce ve alçakça olur.
Neyse umarım ölüm haberini alırız.04 Yorumla- +1 yıl
Son kurduğun cümleyi gözlerin okuyor mu acaba? Bir insanın ölmesini istemek nasıl bir insansızlıktır?
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım bir insanın dedin sence insan mı? Savunmaya geçecek kadar cesaretiniz nereden geliyor yürü lan
- +1 yıl
Kocasını aldatmış olabilir evet, yaptığı şey doğru değil, hemde hiç değil ama sırf bu yüzden o insanın ölüm haberini almanı istemende normal değil!
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ben normal değilim zaten uzak dur
Beter ol ne diyelim. 😃 KS yönetim kararı bu. 🤣🤣🤣
Hani bir şeyi yemişsin küreğini mi arıyorsun derler o hesap olmuş soru da. 😃 Katagorinin içine ettiler. Sonunda bu katagoriye de engel koyacağım. 😃00 Yorumla
+1 yılBir ortam düşün kocan sıçmıs öylece bırakmış , üstüne sende gidiyorsun ve siciyorsun ve üstüne sıvıyorsun. Umarım en yakın zamanda yaptıklarımızın karşılığını alırsınız 🤲
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInstagram dan yazdigin msjlari geri al engelle. Eşine de hesabım çalındı falan de ya da biri rahatsiz ediyor beni de. Eminim soylemez yemez yani yoksa kocan onu bulup güzel bir rezil eder. Sende onu iş yeriyle korkut beraber yanalim falan de
218 Yorumla- +1 yıl
Ha TC kızı yine şarşırtmadı darısı başınıza :d
Cevap sahibi+1 yılSizin şantajlariniz yıllardır var.. ama bi boka yaramaz artık 😊 klasik erkek kafası işte.. istedigi olmayınca tehtid et yersennnnn
- +1 yıl
Aldatan kadına akıl vermek sana yakışır :d santaj yapmadım yapmak istediğimim anasını öperim sen hiç dert etme
Cevap sahibi+1 yılYavaş öp şantajdan içeri atarlarsa ağlarsın ama 😂
- +1 yıl
Ohoo ne yollar var sen dert etme :d
Cevap sahibi+1 yılEvet sagolsun polisimiz o yolları iyi biliyor sen hiç dert etme 😊
- +1 yıl
Csfsfsfs kanka sana üzücü bi habarim var ama uzatmaya gerek yok aldatmayı meşru gören üstüne saklamayı tavsiye eden bi yaratığa fazla vakit ayırdım yeter bile
Cevap sahibi+1 yılBirincisi ben senin kankan olmuyorum sen benim yanima yaklasamazsin varoş sevmem 😂 ikincisi de istediğime istediğim aklı veririm uyar ya da uymaz 😂 üçüncüsü de keske bana denk gelsen de reel de tehtidden güzel bir tazminat odetsem sana.. o parayla da kız kıza eğlenmeye gitsem tüm aldatan kızlar falan ahahhah 😂😂😂 yazık ya kızların yedek sevgilisi seniii
- +1 yıl
Geçmiş olsun kankam beyin ölümün gerçekleşmiş csfsfsf
Cevap sahibi+1 yılSenin beynin olsa da ölümü gerceklesse keşke 😂
- +1 yıl
Allaha şükür var yüce Mevlam sana neden öyle yapmış bilemem ama bi hikmeti vardır 😌
Cevap sahibi+1 yılBu beyin olan halin mi ahh yazık 😂 rabbim versin sifani üzülme nakil falan yapıyorlar diye biliyorum ama
- +1 yıl
Beyin nakli var mı laann pauahahah klasik her şeyi bildiğini sanıp bir bøk bilmeyen insalardansın belli oldu 😂😂 geçmiş olsun kankam ben gittim hadi
Cevap sahibi+1 yılEvet senin için beyin nakli zor olmasa gerek.. ölen herhangi bir hayvandan alınıp sana takılabilir belki daha çok çalışır 😂 ahahahhahahaha 😂😂😂😂
- +1 yıl
Uuu denemişsin ama sen de işe yararamış bee kankam keşke normal insan beyni deneseydin yazık olmuş.. Şimdi her şeyi daha iyi anlıyorum bilemiyordum durumunu. Kusura bakma beee 🙄
Cevap sahibi+1 yılCok şükür ki ben insanım bu senin icin bir tavsiye idi 😂 sen denersin artık 😂😂😂
- +1 yıl
İnsan olduğunu sanan tek kişisin mlsf :/ ayrıca şantaj suçsa aldatmata suç ortaya çıkarsa devletin hakimleri gøtündeki bøku dona kadar alır :D hadi öptüm byee
Cevap sahibi+1 yılmaalesef cahil hic bisey bilmediğin gibi bunu da bilemedin 😂
1 yılBence eşine o anlatmadan sen herşeyi anlat çünkü eğer o anlatırsa eşin sana boşanma davası açar ve tazminat ve nafaka almayı bırak hakim seni sen eşine tazminat ve nafaka ödeterek boşar ve üzerinede herşeyi alır benim bir arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Eşi senin gibi aldattı adam ihya oldu bilgin olsun
+1 yılÇözümün yanlış olmuş. Tehdit edecek kadar aciz birine düşmek de cezan olmuş. Savcılığa veririm eşime de anlatırım de. Zaten eşin de onu bulacaktır hiç şüphen olmasın.
00 Yorumla
+1 yılOğlum me yaşıyorsunuz ya git polise durumu anlat olduğu gibi birşeyler gizli kalır polis gidip eşine anlatmaz ki bunu ya da bir avukat bul ondan akıl al
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa git ya da kadem hattını arayarak yardım iste nerede yaşıyorsun gerekirse eşine anlat bir nevi tecavüz olayı bu tabiki gerçekse trolldur diyede aklıma. gelmiyor değil yani
00 Yorumla
+1 yılEsinden ayrilmalisin bence iki tarafinda birbirini aldattigi bi iliski cocuk icin cok da faydali degil zaten. Ve evine aldigin adami esinden bosandiktan sonra seni hala rahatsiz ediyosa sikayet edebilirsin.
Bana kalirsa tiktok ta biriyle tanismamali instagramsan konusmaya baslamamali esin seni aldatsa bile herhangi bi yabanciyi evine alip birlikte olmamaliydin. Kusura bakma gercekten. Esinle ayril ve cocugunla yeni bi hayata basla.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sımdı senın kocandan ne farkın kaldı ıkı secenek var ya seve seve o adamın koynuna gireceksin ya da polise gıdıp santaj yaptıgını soyleyecek sın kocanla aran acılacak
00 Yorumla
+1 yılhayata bak ulan madem karşındaki karaktersiz sen aynı haltı ortada masum 4 aylık bebek evindeyken ne b*k var da yiyosun allah'a verin hesabınızı komedi ya midem bulandı
01 Yorumla- +1 yıl
Trol yaa inanma
Bence o anlatmadan sen kocamdan boşan senin beni aldatmanı kaldıramıyorum çocuk için sustum ama düşündükçe kötü oluyorum de boşanana kadar da onu oyala boşandıktan sonra görüşmek istemediğini söyle tıpış tıpış gidecektir ya da görüşmeye devam et orası senin bileceğin iş
00 YorumlaMerhaba,
Aldattıysa boşanmak yerine intikam almanız bence çok saçma olmuş. Kötülük kötülükle savılmaz. Yapacağın tek şey anlaşmalı boşanmaktır. Geriye bir şey kalmamış başka.00 YorumlaBlöf yapıyordur eşine söylese kavga çıkar cesaret edemez. Engelle sil heryerden. Baktın devam ediyor savcılığa şikayet edecem de hatta yaz bi dilekçe vermeden de buna watsaptan at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
KS`de serin hikayeler okurken verdiğim tepkim; 00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eşin seni fiziksel olarak aldatmamış ki sanal aldarmış sen fizksel aldatmışsın haklılığını kaybetmekle beraber üstüne suçlu durumdasın geçmiş olsun polisle tehdit et derim
00 YorumlaTehdit şantaj suçu ağırdır. Bunu hatırlat. De ki ben kendim eşime anlatırım gerekirse boşanma da olsun ama tehdit ve şantaj suçundan sen de hapis yatarsın dersin.
00 YorumlaNe diyeceğimi bilemiyorum çok kötü bir duruma gelmiş haliniz bence o kişiye kafa tutun yapamazsın edemezsin de bence sırf size sahip olmak için böyle bir şey yapıyor aldırış etmeyin eşinize eğer bir canım edip söylerse falan eşinize karşı eğik başlı durmayın dimdik durun yoksa size yüklenir sizi sıkıştırır o tiktoker malına da söyle ayağını denk alsın kolaymı o kadar böyle durumlar çok üzüldüm adına 😐🤧
00 Yorumla
+1 yılYa sizin iğrençliklerinizi benim midem kaldırmıyor artık boşanma diye bir şey var neden insanı deli ediyorsunuz ş3r3fsiz mahlukatlar
10 Yorumla
+1 yılEşin yaptı diye yapmak bir canım bunu tiktoktan yapmak iki canım. Şimdi sana tavsiye vererek kendim canım yapamam
12 Yorumla- +1 yıl
@Sinirli_ bu kadar canımlı konuştuğum ilk paragraf vay ya ( suratına vuran emoji)
Resmen tanımadığın bir adama kendini satmışsin. Hatta hakliyken haksız duruma düşmüşsun. Çocuğunuza acıdım
10 Yorumla
+1 yılBir yanlışı başka bir yanlışlamı düzeltmeye çalışıyorsun o seni aldattı tamam sende onu aldattın eline ne geçti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılEşin de sen de 5 para etmez karaktersiz insanlarsınız. Bebeğine acıdım böyle namussuz annesi olduğu için. Ne haliniz varsa görün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin düştüğü hataya bile isteye kendini de düşürmüşsün. Kaliteni neden bu seviyeye indiriyorsun. Başka şekillerde ver cezasını.
Rabbim şaşırtıp şeytana, nefsimize uydurmasın.21 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yılBunu sadece kullanıyor, eşine anlatamaz, sadece senin değil, onun da ciddi anlamda başı ağrıtacaktir bunu bilir ve bunu göze alamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 aylık çocuğun var emzirmiyor musun? aldattın bari insan kendi evine çağırır mı? böyle sizin gibilere kız erkek fark etmeksizin iyi olmuş oh olmuş... inşallah gerçekten eşin öğrenir. zaten 1 ya da 3 sene sonra boşanırsınız en fazla...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. her yerden engelle bir bok yapamaz.
bir daha da böyle bekar ve sende koz olmayan birine selam bile verme00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha böyle sürekli ısrar edenlere yüz vermiyormuş değil mi? En azından öğrenmiş oldun da aslında tahmin etmek de o kadar zor bir şey değildi.
00 Yorumla Maalesef böyle şerefsiz ve karaktersiz erkek çok memlekette. Sonra da ağlaşırlar kadınlar evli erkekleri daha cazip buluyor diye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. İşte, yanlış yanlışla duzeltilmiyo. Akıllı olman lazım. Aldatılmak kötü bişey ama bunun yolu o iş değil bence
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın olmamış mesajları ifşa edebilir kullanabilirdin neyse olmuş bitmiş artık çocuğu ona ver hayatına devam et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEr gec ortaya cikacak bence sen anlat esine korler sagirlar birbirinizi ağirlayin iste
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Korkma hiç bir şey yapamaz zorla tekrardan birlikte olmak zorunda değilsin beni şantaj ettiğin sürece adliyeye gidip savcılığa senin hakkında suç duyurusunda bulunacağım de bakalım merak etme sadece lafta konuşuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi evinde buluşma aptallığını yapmışsan sonuçlarına da katlanacaksın.
00 Yorumla - Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim beni aldattığı için bende onu Tiktok'ta tanıştığım biriyle aldattım. Beni tehdit ediyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler