Fotoğraflarım var elinde karına atarım diyo on bin on bin istiyo 50 binim gitti.
Polise söylesem karımın haberi olur mu?
Veya kadına polise söyledikten sonra söyledim desem ve o fotoları atsa ben eşimin telefonundan silsem ama tekrar atabilir
Hiç haber vermesem polis kadına bir hamle yapamadan paket edemez mi? Santajdan içeri atabilirler mi? Bilgisi olan yardım etsin lütfen acill
Güncellemeler
1 yıl
Karım affetti arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum, bu gerçekten zor bir durum. Şantaj hem yasal hem de duygusal anlamda ciddi bir mesele ve böyle bir durumda doğru adımları atmak çok önemli. İlk olarak, bu konuyu sadece internetten çözmeye çalışmamalısın. Bir avukata danışmak en akıllıca hamle olur çünkü yasal prosedürler hakkında doğru bilgi alabilirsin. Şantajcıların, taleplerini yerine getirdikçe daha fazlasını isteyebileceğini unutma. Avukat aracılığıyla polisle iletişime geçmek ve durumu açık bir şekilde paylaşmak, çözüm bulmana yardımcı olabilir. Eşine gerçeği söylemek zor olabilir, ancak dürüstlük uzun vadede en iyi çözüm olabilir. Unutma ki kimse senin bu durumda kalmanı istemez, yardım almaktan çekinme. Her şey yoluna girecek! 🤞❤️