2 yıllık evliyim ve kocamı aldattım şimdi devam etmezsek kocana söylerim diye tehdit ediyor videonu gösteririm diyor ne yapayım bir fikir verin
Cevabın nedir?
+1 yıl6284 sayılı kanunu internetten bul
Örneğe uygun bir savcılığa suç duyurusu dilekçesi hazırla
Atmasyon değil, ilindeki savcılığı bul başlıkta düzgün mantıklı yap
Altına imzanı at
Son şansın , ya şimdi şantaj ve tehditten vazgeçersin ya da bu dilekçeyi savcılığa her ne olursa olsun vereceğim diye foto olarak gönder.
Yerse siler.. Yemezse gerçekten git ve yazışmaların kopyalarını ekleyerek dilekçeyi ver , dosyayı da gizli ibaresi ile açılmasını talep et. Savcı kişiyi basar ve elinde ne varsa alır kendisininde ağzına.. çar.. Sonrası yürür , yapacak bir şey yok. Dosya gizli açıldığından kimse öğrenemez, tek gereken mahkeme celbi için bir arkadaşının adresini tebligat adresi olarak gösterebilmen.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin tamam, eşini aldattın tamam da görüntü vermek niye. Hatanı anladınsa kurtulmanın çeşitleri yolları var ama yarın bir başkası çıkar yaparım diyorsan yapacak birşey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılArabada kayıt kamerası varmış bilmiyordum çekim yaptığını bilmiyordum
- +1 yıl
Konuşmak istersen ekle garip garip yorumlara bakarak yanlışa gitme
+1 yılYazık vallahi yazık, hem evlisin hemde eşini aldatıyorsun çocuğun bile vardır belki. Siz nasıl bir insansınız Allah sizi islah etsin. Sizin gibilerinin yüzünden evlilikten korkar olduk. Kul hakkına giriyorsunuz Benim ve diğer bekarların hakkını yiyorsunuz hem Siz hemde diğer aldatanlar hakkımız haram Olsun. 😤😤😤
21 Yorumla- +1 yıl
sordum eşinin penis boyu küçük ve ince diye mi aldattın diye EVET dedi
+1 yılNaneleri yerken dusunecektin bunlari hic acmiyorum 👏
71 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
90Cevap
+1 yılhata yapmışın videonu çekmiş eni bedavadan si.. mek istiyor bıkana kadar yıllarca. eşini aldatma sebebin tahminimce penisinin küçük ve ince olmasıdır, değişiklik olsun diye yapmış olabilirsin. eşiminkinden daha büyüktür diye onunla yatmışındır fakat belki eşininkinden küçük çıkmıştır. savcılığa git. tehtidten çok ceza yer. evine haberi olmadan baskın yaptır polislere el koysunlar v, ideolara veya buluş uyku ilacıyla uyutup telefondaki kayıtları sil. veya biber gazıylas zehirle kafaısna vur elleriniii bağla kayıtları sil onun arka deliğine şişe sok videoya çek sende onu tehtid et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılçok basit bişey bunun sonuçları ağır olur... hukukçuyum ben mesajları sakla silme bir avukata git eşine duyurmadan önce onu arasın avukat bir miktar para verir durumu anlatırsan yapar... büyük ihtimalle vazgeçer... sakın ama sakın tehdite bir kere bile boyun eğme..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılOna deki madem herşeyimi kaybedeceğim o halde seni yakmadan bu olmaz seni sansj ve tehditten ve tecavüzden istediğim kadar hapiste yatirabili4im de kanun sana inanır heleki birkaç delil ile polise gider isen ömür boyu içerden çıkamaz onu sen tehdit et
00 Yorumla
+1 yılBunu yapmadan önce dusunecektin bence gidip savciliga sikayet edeceksin bu sekilde korkutmayi dene
20 Yorumla
+1 yılöncelıkle gecmıs olsun iste burdada bayan arkadasar sunu anlasın herkezle o ıs yapılmaz ayrıca kocanınızdan ayrılıp hayatınıza bakabırıdnız sızın yapmanzı gerekn esınıdızden ayrılınp o adamlada görusmemek bıde sızı vıdeoya almıs en sevmedıgım tıplerdır önce kocandan ayrıl sonra polıse basvur onlar alır vıdeonu
10 Yorumlageçmiş olsun. öyle her önüne gelenle olmuyor işte. dikkat edin fuckbody nize gerçekten güvenmeden gitmeyin.
anlaşmaya çalış. atta sende onu tehdit et şantaj yaptığı için baya bir yıl yatar içerde. ve aksi bişey yaparsa tazminat davasıda açabilirisn.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi eşin öğrense ve seni vursa eşin hapis mi yatıcak birde eşin adına üzücü olur yani. Ya git adam gibi eşine söyle ayrılırsınız sonra istediğin haltı yersin ama ben senin hangisini tercih edeceğini de iyi biliyorum. Adamın teklifini kabul edeceksin sen kimse bir şey öğrenmesin diye. Gelçi troll olma olasılığın baya fazla ama hadi cevap verelim dedik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmadan önce düşünecektin... Akılsız başın cezası bu... İnşallah gösterirde adam boşanma davasını açtığında sana hakim kararı kocanın lehinde vereceği için sana nafaka bağlanmasını da engeller... Daha da beter ol... Ya da kocan benim gibi biriyse bir tek boşanmakla kalmaz seni tüm ailene sülalane çevrene mahallene rezil rüsva da eder...
00 Yorumla
+1 yılHaketmişsin. Aldatmak nedir? İnsan eşini sevdiğini nasıl aldatır! Sizin gibileri görünce ben utanıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl kocandan kocana yazık be senin gibi bir yı lan la aynı evde yasıyor bilmeden. hemen boşan o adamcagızdan. namussuz terbiyesiz sizin yuzunuzden hepimize oru s pu gözüyle bakıyor erkekler.
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltövebe et hemen. Allah affeder belki. ama benim hakkım haram olsun sana ve senin gibilere . benim gibilerin hakkını yiyiorsunuz sizin yuzunuzden bu gidişle bakire olarak ölecem ya.
- +1 yıl
hahaha
Cevap sahibi+1 yıl@atahan3535 sen niye gülüyorsun?
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnşallah kocan öğrenirde boşanır senin gibi pislikten
70 YorumlaYa hadi aldattın onu geçtik videoya niye çektirdin yahuuu :) IQ sıfırın altında olmalı :) doğal seleksyon o kadar da başarılı değil sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılArabada kayıt kamerası varmış bilmiyordum çekim yaptığını
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılzina yaparken sikkişirken ahlarken ohlarken iyi istemem diyince kötü! videoyu gösteremez bir kere! gösterir amam seni videoya çekmesi suç teşkil eder!
00 Yorumla Evliligin bu kadar yeniyken Esini/Kocani neden aldatin? Severek evlenmedin mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılbir anlık heyacan isteği şeytana uydum
Soran+1 yılEvet bir defalık
+1 yılÇok kolay iyi bir hoca biliyorum ve ona öyle bir işlem yapar ki kaydı sana eliyle teslim eder ve yaşadığın şehirden göçeder...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir adamla yatarken birazda güvenlimi diye deneseniz keşke..
2 yılda herşeyi bitirmiş gibi aceleye gerek varmıydı?00 Yorumla
+1 yılBikerecükden bişi olmaz derse kabul et. Nasıl olsa tadını almışsın
06 Yorumla
Soran+1 yılSürekli olacak diyor
- +1 yıl
Video var mı elinde
Soran+1 yılVar.
- +1 yıl
Sonuç belli o vakit
Soran+1 yılNe yapabilirim
- +1 yıl
Yorumlarda var aradığın cevap, ancak gün yüzüne çıkma olasılığı mevcut. Bu sebeole ne yapıp edip o kişiden videoları imha etmesini sağlaman gerek. Buda ancak onun bir acığını bularak yapabilirsin. ya da istedikçe vereceksin. Sen her verişinde o da kaydedecek. Çünkü ilk başta kaydetmesine sen izin verdin. Ve iki dudaklarının arasında kaldığı için. Halen yorumlarda da zevkliydi diyebiliyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenide çağır grup yapıcaz diye, bende onu yaparım sen video ya alırsın, sonra kocana durumu anlatırım ben 😀😀
00 Yorumla Durumu eşine anlatmalisin yoksa bizim aile gibi olur
216 Yorumla- +1 yıl
Sizin aileye ne olduı? Aile dağıldımı yoksa
- +1 yıl
Senin yuvanmöı? Annen babanmı?
- +1 yıl
Uzuldum Adına?
Aldatan babanmı Annenmi? - +1 yıl
Haklısın. mesaj gönderecekdim ama kapalı mesaj kutun sen bana yazarsan konusuruz
- +1 yıl
takip ettim
İnşallah kocana gösterir o reziligi yapmadan önce dusunseydin
10 YorumlaDicek bir şey bulamıyorum size ve sizin gibilere...
10 Yorumla
+1 yılBir atasözü var bilirmisin
Yiyemeceğin yaprağın altına yatmayacaksın 😎10 YorumlaKusura bakmada kadın denen tabakanın en alt katmanındasın.. bir seyler yapıyorsan nedenleri ve sonuçlarına katlanacaksın. Ayrıca bir kadar vasıfsız adamlarla yatağa girmekte ayrı bir dram.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta düşünmeliydin bunu😊şimdi niye ayrılmak istiyorsun ki devam et
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ahanda bide film çevirdiniz heaa. kötü bir durum. ve 2 yıllık evlisin daha, neden aldattın. kocan hamile mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu evli olanları anlamıyorum yaaa madem aldatacaksın boşan ne gerek var bunlara sevmediģin biriyle yaşamak zorunda değilsin ayrıl kocandan hak ediyorsun bunları iyi oldu.
30 Yorumla
+1 yılMustehak umarim gosterir hayir yani adami aptal yerine koyacagina ayril alayiyla yat karaktersiz insan.
00 Yorumlaher şeyi göze alıp eşine söyleyeceksin ,, ya da onun işi bittikten sonra arkadaşlarına devredecek bir insaflıya denk geleceksin ki kurtulasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen fikir istiyosun ama herkes aldatman konusunda seni yargılamaktan başka bişey yapmamış. ne üzücü :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAha şimdi elimize düştün.
Bu sitedeki tüm erkeklerle yatacaksın yoksa açtığın bu konuyu eşine gösteririm :D :D :D00 YorumlaUmarım sadece tehditle kalmaz gösterir. Haketmişsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldevam etsen işin sonu gelmeyecek. şantaj var diye şikayet etsen zaten ortaya çıkacak. seç ikisinden birini.
10 Yorumla
+1 yılAllah sizi ıslah etsin
11 Yorumla- +1 yıl
Amin inşAllah!!
İnşallah gösterir fahişelik yapmadan önce dusunecektin
10 YorumlaPolise git
Geçmiş olsun00 Yorumla
+1 yılBunu başta düşünmeliydin diyeceğim ama çoktan olan olmuş sende onu polise vermekle tehdit et sanırım bu kişi bekar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılYapmadanonce dusunecekdin
61 Yorumla- +1 yıl
Evlilik nasil gidiyor?
Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. videon varsa geçmiş olsun. polise şikayet etmen lazım ama o zaman da kocan öğrencek.
00 Yorumla
+1 yılKocana söyle seni aldattım sevişirken videoya aldık de izlemek ister misin de
00 Yorumla
+1 yılValla vizyon güzel hem vurdur hem video cektir evdekınin yetmedigi ney
00 YorumlaNe iğrenç kadinsınız ya
60 YorumlaGÖSTERSİN eninde sonunda gösterecek bence çünkü. Tehdit eden biri peşini bırakmaz senin
00 Yorumla
+1 yılVideolu çektiyse savcılığa gidip suç duyurusunda bulunulan de şantaj yapmak suctur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaydaa videoyada almış
haketmişsin uğraş dur bakalım00 Yorumla
+1 yılzor bir durum gercekten iki tarafin ucuda boklu degnek cocugun var mı kocani seviyormusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnşallah o gösterir sende ölmeden en ağır şekilde darbe alırsın
00 YorumlaBeter olasın inşallah
311 Yorumla- +1 yıl
sen ne acımasız yorumlar yapıyorsun yaa ulaşsana sen bana takmip ettim d ile başlıyo
- +1 yıl
@w1x2selin? derken
- +1 yıl
@dragon3131 işte bende anlamadım
- +1 yıl
@w1x2selin ankaramı
- +1 yıl
@dragon3131 Ankara mı derken?
- +1 yıl
@w1x2selin ankaradamısın yani?
- +1 yıl
@dragon3131 yazmıyorum olum mal mısın nesin
- +1 yıl
yaz yazma sen kızı niye bu şekilde eleştiriyosun kendin çokmu iyisin ayıp beee
- +1 yıl
@dragon3131 keyfimin kahyası mısın sanane onun bunun çocuğu
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmiş olsun ne tür adamlarla yatıp kalkıyosunuz ya
00 YorumlaBelanı bulmuşsun şimdi çek cezanı
20 YorumlaNeden aldatma gereği duydun mutsuzmuydun?
06 Yorumla
Soran+1 yılbir anlık heyacan isteği
Soran+1 yılYok tu o an şeytana uydum işte
Soran+1 yılbir defa yaptik arabada kayıt kamerası varmış bilmiyordum çekim yaptığını
- +1 yıl
İşin zor gibi polise gideceğini söyle gerekiyorsa gideceksin yarın öbür gün para sızdırmak için de tehdit eder seni.
Kocana söylemeye yüzün olmaz bu olayı. Allah dua et ve tövbe et. Bir daha yapma böyle birşey bacım yazık günah sana da eşine de o adam senin mutluluğun ve evinin geçimini sağlamak için ne fedakarlıklar yapıyordur.
+1 yılHöh be video nedir arkadaş.
12 Yorumla
- +1 yıl
Eşine çok yazık, vicdanın sızlamadı mı diyeceğim ama yoktur muhtemelen.
+1 yılgecmış olsun yazık etmısın
00 YorumlaZamanında yediğin hurmalar... Mustehak sana
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin. yazık..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılDiğer erkeğe karşı düşüncelerin neler
00 Yorumla
+1 yılTatlı tatlı yemenin bir de acı acı çıkarması olur.
00 Yorumla
+1 yılVideo mu çekitridn bide
09 Yorumla
- +1 yıl
Arabada yaptınız yani anladım
- +1 yıl
Videoyu alma şansım yok mu elinden devam etsen eşine yakalanırsan bitersin
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Peki görüntüleri alamazmısın
Soran+1 yılVernez ki nasıl alacam
- +1 yıl
Başka çözüm gözükmüyor ama
Soran+1 yılAlamam ki
- +1 yıl
O zaman devam edeceksin mecbur
En yakın savcılığa git. Geçmiş olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Başını dağlara taşlara vurmalısın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMikilmis dötün davası olmaz derler 😂😂
00 Yorumla - Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı