+1 yılKocana dürüst olacaksın başka yolu yok. Her gün yüzüne bakıp ona yalan söylemek daha kötü çünkü yalnızca başkasıyla seviştiğinde değil, ona yalan söylediğinde de onun güvenine ihanet etmiş olursun. Hatayı düzeltmenin yolu da bir daha aynı hatayı tekrarlamamak, bencil olmamak.
44 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Kefaretini yaşayarak öde ve bundan ders çıkar.
Soran+1 yılÖyle 😔
- +1 yıl
Tekrar aynı hataya düşeceksen de önce eşini boşa
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Dua et ki öğrenmesin! Birde diyorsun ya sarhoştum kafam yerinde değildi diye işte o külliyen yalan işte! Çünkü içen insan bile yaptığı şeyleri hatırlar senin hatırladığın gibi, ve belli ki beraber olduğun erkekte hoşuna gitmiş ki onunla sevişmişsin! Onun için pişman olsan bile kesinlikle kocana anlatma çünkü öğrendi anda ya cinayet işler ya da seni boşar... Akıllı ol ve bence vicdanen kaldıramıyorsan bahanelerle ayrıl... Adama da üzüldüm şimdi...
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 😞😔
- +1 yıl
Bir de yalan mı söyleyeceğim diyordun !
Soran+1 yılHayir 😔
- +1 yıl
Eğer kendi evinde yapmadıysan problem yok, ancak o bar'a bir daha kesinlikle gitme... Ikincisi, bir hata yapmışsın ama ne olursa olsun kocana bunu anlatma çünkü öğrenirse kesinlikle affetmez! Aşkından ölse bile seni köpek gibi sevse bile erkeklik gururu her zaman her şartta ağır basar ve seni kesinlikle boşar, onun için yuvanı kurtarmak istiyorsan yaşananları unutacaksın!
+1 yılYazık ya.. Çok yazık. Sen kendini böyle ortamlardan durumlardan uzak tutmalıydın. Bekara Kadınlar bile kendilerini bu tip durumlara sokmamak için dikkat ederken sen evli olduğun halde içkili ortamlara takılmaya gidiyorsun. O ortamların amacı belli sonucu belli.. Süpriz bir gelişme olmamış. Yeniden tek kelimeyle; Yazık...
416 Yorumla
Soran+1 yılEvt yazık
Soran+1 yılBilemezdim ama yinede gitmemeliydim öyle bir yere ama o adamda beni kullandı sarhoşluğumdan faydalandı
Soran+1 yıl😔İyide eşim senin gibi dusunmuycek
Soran+1 yılBoşanma ihtimali de var sonunda
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolay derler.. Ne kadar doğru. İyi arkadaşım senin görüşüne saygılıyım sen eşini alkollü ve tek amacı karı götürmek olan bir dolu zibidinin olduğu mekanlara yalnız başına yollarsın. Bu senin kendi seçimin. saygı duyarım. Fakat başına geldiğinde öyle bir anlık acır ama sonra hiç bişi olmamış gibi hayatıma devam ederim diyorsan ben bunu erkeklerin pek başarabileceğini zannetmiyorum. Ha sen hazmedebilen birisiysen o da beni ilgilendirmez.
Soran+1 yılNe düşünecek bilmiyorum
Soran+1 yılAma beni çok iyi tanır bana çok güvenir di şu an onun güvenini suistimal ediyorum 😔
Soran+1 yılUmarım
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Sen o raya girmişsin, devamının geleceğini adım gibi biliyorum. Adam boynuzlu değilse, ya boşar ya da öldürür.
Sen dua ette sarhoşken seninle birlikte olan şahıs, resim veya video kaydı yapmamış olsun.
Birlikte olduğun adam, seni istediği an bulabilir mi?012 Yorumla
Soran+1 yılHayir Tanımadığım biriydi
Soran+1 yılHangi soru la r
Soran+1 yılResim ve video kaydı mı öyle birsey yaptıysa naparım ben hayir hayir olamaz yapmaz dimi
- +1 yıl
Yaptığını farz edelim. resim veya video kaydı yapmış olabilir. Aksine iddia etmeniz yersiz olur.
Haysiyet ve şeref yoksunu insanlar bu yolla devamını getirmek ister. İntikam olarakta, +18 Sitelerde paylaşır. Sen o raya girmişsin devamı mutlaka gelir! Aldatmanın ilki zordur, bunu tekrar deneyeceksin demek istedim. Eşinin nasıl bir cevap vereceğine gelince, bunu en iyi sen cevaplaya bilirsin.
Soran+1 yılHayir bidaha böyle birsey olmayacak
Soran+1 yılKeşke bilsem nasıl tepki vereceğini
Soran+1 yılKesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Gamze özçelikte öyle diyordu sarhoştum hatırlamiyorum :D
70 Yorumlaanladık pişmansın
1- kocan il dışındayken sen neden alkol aldın
2-Hadi alkol aldın oturup evinde içeydin niye bir erkekle içtin ( sayının 1 olduğundan eminsen tabi )
3- sarhoş olupta istemeyerek nasıl oluyor. Adamla sarhoş olabiliyorsan zaten sonuç belli
4- Bir kerelik dedin ama devamı gelecek
5- Adamı boynuzladın efendice çık hayatından
6. Bir erkek olarak bana soruyorsan ne yapardım diye açık söyleyim polise kayıp ilanı verirdim ve zaman aşımından boşanmış olurdum.
kalkıp bilmeden istemeden oldu sarhoştum diyeceksin sonrada adam affedecek çok dizi izliyorsunuz çoook35 Yorumla
Soran+1 yıl1, kavgaliydik
2, erkekle içmedim yanıma sonradan geldi
3o zamn yeterince içmişik hemde çok fazla ayakta duracak halim yokmuş
4, asla böyle bir hataya bir daha düsmem
5, evt böyle bir olay oldu ama gerçeği söylersem yıkılır
6, ya affederse beni çok iyi tanır bu kadar iğrenç biri olmadığımı bilir
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Pardon? "Polise kayıp ilanı verirdim" derken? Kimi ortadan kaldırıyorsun? "Efendice çık hayatından" diyen sen değil mıydın? Efendice çıkar hayatından olsun bitsin. Tehditkâr üsluplar falan hayırdır kim kimi koparıyor?
+1 yılSıkıntı yok ya ,,, aldatanlarin hepsi suçsuz zaten ,, ya sarhoştur ,, ya bosluktadir ,, ya hevestir,, aa bir de neydi o 🤔hah tamam aşık olmuştur,,, hatta aslında aldatanlarin suçu yoktur aldatılan kesin haketmiştir... degil mi 😊ne kadar yazık,,, aldatanlara hep haksızlık yapılır,,, aldatılanlar karaktersizler aslında değil mi...
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOh Ne güzel bir hayat. İşte batının modern hayatı. Sarhoştum demek işi hafifletiyor yani. İçkiyi bu kadar nasıl normalleştiriyorsunuz ben 30 yaşıma girdim tadına bile bakmadım. Bide zıkkımlanmışsın bunu daha yediğin boku hafifletmeye mi çalışıyosn. O boku yerken sarhoştun ama Zıkkımlanırken aklın başındaydı ona da bir bahanen var mı? İşte kadın şiddeti diyorlar sabah akşam sen gibilerini ıslak odunla dinlene dinlene dövmek lazım tabi öncesinde biraz içmek iyi gelir sonradan sarhoştum demek için senin ki kabul ediliyorsa benimde kabul edilsin
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Reykart2 yaparım kardeş acımam 😁
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılDediğin gibi sarhoşken olmuş. Ama böyle bir şeyi bilmesi gerek. Empati kur, aynısı sana yapılsaydı affetmeyeceğini bildiğin için öğrenmek istememezlik yapar mıydın? Söyle; çok pişman olduğunu, o günden beri içim içimi yedi gibi ne yaşadıysan ve hissettiysen söyle. Eğer küserse onu sevdiğini o olayın isteyerek olmadığını hareketlerinle belli et.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bence kendini sorgula ben neden o ortama geldim diye , sarhoşluk bahane bende içen biriyim , demekki sarhoş olunca arzuladığın kişi ile ilişkiye girdin belkide çok haz aldın. o geceyi düşün istersen eminim o kişiyi sen istemiş sen başlatmışındır.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir öyle değil
Ne ilk olan sizsiniz... Ne de son siz olacaksınız... Aldatan kadın veya erkeğin Allah belasını versin, inşallah boyunlarından aşağısı felç kalır. Ölüm dilemiyorum, bu dünyadayken çeksinler.
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılOlmuşla ölmüşe çare olmaz anlatırsan da olayların nasıl gelişeceğini az çok tahmin etmen gerekiyor o yüzden bir daha tekrarlanmamak şartıyla bu durumu bir sır olarak kendinde sakla
217 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmak istiyorum. Çünkü bilirse huzurumuz kalmaz ama söylemezsem de yarın birgun bir yerden öğrenirse naparım ben gözünde daha fazla düşerim.
- +1 yıl
Yahu nereden öğrenicek saçmalama
- +1 yıl
Sen bu olayı unutmaya çalış ki bir yerden patlak verme
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
@everytimeisbeautyyyy dürüstlüğe ne oldu?
- +1 yıl
Bunu yaşayan kişi ilişkisinin bitmesinden korkuyor ve söylerse ilişkisi biticek daha mı iyi
- +1 yıl
Zaten şu an yeterince pişmanlık duyuyor
Soran+1 yılPişmanım söylersem senin dediğin gibi evliliğim biter
- +1 yıl
Bitmemesi için sessiz kalman gerekiyor yapacak birşey yok 21. Yüzyılda yaşıyoruz millet ne haltlar yiyor yalanla dolanla kapatıyor ve sen sadece sessiz kalıcaksın bu kadar
- +1 yıl
Ama bu sessizliğinde bazı şeylerin bedelini ödersin inşallah mesela eşine ihanet etmenin bedelini belki kafana dank eder :)
- +1 yıl
@everytimeisbeautyyyy açıkçası yalanı devam ettirmek iyi bir davranış değil, hem de karşıdakini aptal yerine koymak düpedüz, erdemli mi? Açıkçası dürüst olması daha iyi. Lakin eşine karşı her zaman daha düşük bir konumda olacak. Kadın ya da erkek hiç kimse ihaneti hak etmez ve hiç bir hata ihanet kadar yok edici değildir. Bu ihaneti unutmadan karşısındakiyle hayatına devam etmesi gerekiyor
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Yine de kendini aşağılık veya kötü hissedeceğine her şeyi hem kendin için hem karşındakin için nasıl daha iyi yapabilirsinnona odaklan. Moralini bozma inşallah her şey güzel olacak bir daha da aynı hataya düşme. ^_^
Soran+1 yılBide asla böyle bir yola girmam asla
- +1 yıl
Sen iyi birisine benziyorsun hatandannders aldıysan ve bu sözünde kararlıysan bence o seni affeder ^_^
Soran+1 yılUmarım affeder teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
^_^
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSaatini ayarlayın bari şu trollerin. ya da mavilisin aslında. Yanıta gelince korkunun ecele faydası yok...
37 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
- +1 yıl
Sen mi ben mi 🤔😆
Soran+1 yılSen
- +1 yıl
Bunun tavsiyesi olmaz, herkes yaptığının bedelini ödemeli...
Soran+1 yılÖyle 😞
- +1 yıl
Korkmanın üzülmenin faydası yok, geçti artık. Bara giderken bunun olacağını baştan kabul etmişsin demektir. Ortam belli, amaç ve sonuç belli. Sürpriz değil hiçbirşey.
- +1 yıl
Aynen katılıyorum..
bence kocana söylemelisin sonuçta sarhosmussun akli dengen yerinde degilmiş eger kocan anlayıslı birisiyse sorun etmez bence ne olursa olsun söylemelisin yoksa bu düsünce seni bitirir
132 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ömrüm boyunca içime atacağına söyleyip cezamı cekmeliyim
- +1 yıl
öyleyse açıkla.
Soran+1 yılAnlayışlı biri ama bu normal bir konu değil tepkisini bilemem
Soran+1 yılAldım ama işe yarar mı bilmiyorum 😔
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
o hapı kullanmayın. kalıcı etkileri oluyor sonradan..
Soran+1 yılAffetmez
Soran+1 yıl@meçhulegidenbirgemineden
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
nedenini söyledim. kalıcı etkiler..
Soran+1 yılCesaret edemem nasıl söylerim o bana sevgiyle bakarken seni aldattım diye siz kendinizi onun yerine bu koysanız a
- +1 yıl
ceza Hukukuna göre bile sorumlu oluyorken... bunda mı sorunlu olmayacak!
Soran+1 yılHer insan senin gibi düşünmüyor işte 😔
Soran+1 yılSöylersem hiçbir zaman mutlu olamayız hep bu olayı acar yarın birgun herhangi bir kavgada bu konuyu öne sürer
Soran+1 yılDoğru 😔
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılTam belli değil ama pazartesi gibi neden sonuçtan haberdar olmak istiyorsun
- +1 yıl
merak.
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAynısını erkekler yapsa şerefsiz olurlar. Kadınlar yapınca içkinin etkisi oluyor. Git kocana söyle. Ama tabii yüz yüze söyle telefonda söylersen telefonu kulağına çiviler. Güzelce söyle pat diye söyleme. Aldattığın adamda gitsin biraz gezsin. Hava alsın. Belki ölür eder. Umarım şaka yapıyorsundur bu kadar mal olamazsınız ya
18 Yorumla- +1 yıl
Kanka aldatmanın bahanesi mi olur? Ee ben aldattım çok sinirliydim. Sarhoşken adam öldürmek niye suç o zaman? Ha adamın ruhunu s*ikmişsin ha bedenini s*ikmişsin ne farkı var? Sarhoş olunca ne oluyor her şey normal mi oluyor. Ayrıca o kadar sarhoş oldum kendimi bu kadar kaybetmedim.
Soran+1 yıl@gizliyizdeğilmi haklısın aldatmanın bahanesi olmaz 👍
- +1 yıl
Anlıyorum tabiki bir istek gelmiştir o an sonuçta cinsel isteğin önüne geçilmez. Ama bu açıdan bakarsak tecavüzcülerde bu yüzden tecavüz ediyor. Cinsel istek gerçekten güçlü bir duygu. Ee o zaman cezalarını yarı yarıya indirelim. Bu pek geçerli bir sebep değil. Kadın bir yönden haklı bir yönden haksız. Ama şimdi evli kadının yapması da gerçekten kötü bir şey. Hani sevgilini aldatırsın ayrılırsın. Kocanı aldatmak ne demek. Belki çocuk bile vardır. Kadına tamamen haklı diyemeyiz bu yüzden. Dudbud arkadaşımız bu durumu yaşasan karını öldürürdün öldürmesen bile 1-2 ay yola çıkamayacak kadar döverdin bu açıdan bakmak lazım.
- +1 yıl
adaletde kim gerçekten pişman bilemiyoruz çogu insan ceza indirimi almak için numara yapar bu yüzden mecburen içeri atıyoruz burda ise kadın ceza indirimi almak için numara yapmasına gerek olmamasına ragmen pişman ve bu konu hakkında soru sormuş yani pişman oldugu kesin burda ama adaletde iş böyle olmaz göt korkuları oldugu için yalan söylerler
- +1 yıl
Kanka ben aldatsam bende pişman rolü oynarım. Hatta oynamışlığım var.
+1 yılHer şeyi anlat eşine ve boşan arkasından iş çevirmeye utanmıyor musun yüzüne nasıl bakıyorsun
34 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
@dudbud alkol almasaydı o onun suçu yine de sarhoş olacağını akıl edememiş mi
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Simdi ickiliydin ve bir adamla beraber oldun. Hayırlı isler...
Esine soyledigin an boşandın demektir. Erkek ile kadinin yapmasi farklilik gösterir. Bunu sakin ola sorma anlatmasi uzun sürer.
Yapacagin sey, söyleme. Sadece sende kalsin. bir de oturup tovbe et ve bir daha da içme.12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Olan olmuş yanlış yapmışsın dua et eşin öğrenmesin. Madem korkuyorsun neden yaparsın böyle bir şey? hiç açıklama yapma derim.
16 Yorumla
Soran+1 yılBilerek olmadı ki kafam yerinde değildi pislik adam da resmen benden faydalandı ne günah işledim ki bunlar başıma geldi
Soran+1 yılHayir yapamam ben böyle birsey ı yaptığıma bile kendimi inandiramiykrum
Soran+1 yılAllahım bu kadar mı düştüm ben bu kadar mı yoldan çıktım
- +1 yıl
Ablacım bana bir dönsen doğru düzgün bir akıl verecem sana
Soran+1 yılNasıl ama
- +1 yıl
Sen bir yazsan
Troll degilsen ins ogrenir
Lan adam sehir disindayken sen tek basina neyin kafasiyla iciyon ustune bide aldatiyon yurek mi yedin50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizli Üye sakın kımseye söyleme nefsıne uydun bende nefsıme çok uydum söylersen şiddet görürsün cinsellık yasadınmı eşini tanıomu aldattın kişi
148 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyor
Soran+1 yılHayir alakası yok bara gitmiştim çok içmişim sarhoşmusum
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılNe partneri ya bilinçsizce olan birsey bu
Soran+1 yılHayir daha önce böyle bir hataya düşmedim aşk falan değil sarhoştum kafam yerinde değildi 3 yıl oldu
Soran+1 yılEvt hamileyim şu an yeni öğrendim yoksa kocama herseyi söyleyip özür dileyip bosanacaktim ama bu bebek her şeyi değiştirdi
Soran+1 yılHayir isim var ev hanımı değilim ama söylersem hiçbir zamn mutlu olamam tövbe edip bida ha o yollara dusmeyecegim
Soran+1 yılHayir yaşamadım mesleğimi burda söylemesem daha iyi
Soran+1 yılAllah a şükür kiEşimden 25 yaşındayim eşim 28
Soran+1 yılBiliyorum ben görev içinde çok giderdim ama bu kadar dağıtacağım ı hiç düşünmemiştim
Soran+1 yılSöylemesem olmazdı zaten tebrik ederim beyefendi 👏
Soran+1 yılSöylemeseniz yani
Soran+1 yılYok böyle iyiyim özelden konuşmasak daha iyi yardımcı olmak isterdim ama kusura bakmayın 🙏
Soran+1 yılBiraz daha toparladım
- +1 yıl
banada evlı kadın yazdı bır kere fark ettım ama uzak durdum yalnız oldumu bılıodu ilgi gosterdını fark ettım ama yapmadım Şu an esınız yanınızdamı pekı eger yanınızdaysa hiç bir sey yok gıbı davranın uzgun oldunuzu anlarsa supelenır neden uzgunsun demeye baslar pekı esınız sıze karsı ılgılımıydı cinsel hayatınızda mutlu edebılıomudu senı
Soran+1 yılHayir görevde şu an yanımda değil, üzgün olduğumu zaten fark etti kafamı birsey e taktım anlarsın diye konuyu kapattırdım,, evt ediyordu
Soran+1 yılBu kadar ayrıntıya girmesek diyorum beyefendi kendimi sorguda gibi hissettim nesiniz acaba siz🤔
Soran+1 yılGeleceği varsa göreceği de var pislik herifin o kanuda sıkıntı yok aklım başımda olacağı için bir bok yapamaz
Soran+1 yılEvt bilemem ama öyle biri değil onu yeterince iyi tanıyorum dürüst ve namuslu biri hiçbir zaman bana bir yanlışı olmadı ama şu an ben tam tersine vivdan azabıyla tükeniyorum
Soran+1 yılAh bir bilsem napıcam büyük bir cikmazdayim
Soran+1 yılArkadaşa anlattık sadece oda güvenilir, boşanırmıyım bilmiyorum ama olursa öyle birsey hayatıma bakicam napabilirim olan bebeğime olucak
Soran+1 yılBundan sonra alkolü hayatımdan komple çıkaricam çünkü daha fazla eşimi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum zaten şu an o kadar mutlu ki onu istesem de üzemem
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılİkisininde ayrı güzellikleri var
Minareyi çalan kılıfını hazırlar sakladın farzet ya ilerleyen zamanlarda hiç ummadığın anda karşına çıkarsa olay bence söyle ayrılık olursada katlanman gerecek herşeyin bir bedeli vardır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen benim eşim olsaydın sana ne yapardım biliyor musun?
Eve gelip ağzını yüzünü kırıp dişlerini eline döküp, çok güzel bir şiddet uygulayıp, o itinde dizlerine sıkıp, kıçına tazminat vermeden tekmeyi basardım. he tazminat istediğinde de kafana namluyu dayardım. çocuğun varsa da asla sana göstertmezdim.012 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ağır değil mi kadına şiddete karşı biri değilsin ama kadın seni aldatinca ağız burun dalarsın öylemi nerde burda adalet ve ayrıca kadın suçsuz demiyorum oda suçlu ama senin ona el kaldırman adamlık mı lan söylesene
Cevap sahibi+1 yılAdaleti kendinde arayacaksın aslan parçası, peki ben sana sorayım, zavallı adamı aldattığında nerede adalet?
Kadına şiddete karşıyım bu doğru ama o*spulara karşı töleransım yok. Hiç ağır değil, gayet yerinde bir davranış.
Soran+1 yılÖylemi ne güzel ya peki siz erkekler hiç aldatmadiniz mi yok mu aranızda sürüsüyle kadınını eşini aldatan neden onlar hasar almıyor ve ayrıca ben suçsuzum demiyorum çok suçluyum ama olayları tam bilmeden böyle insanları yargılayamazsın
Cevap sahibi+1 yılOlayın bilinecek hiç bir yanı yok. İhanet dediğin şey kabul edilemez. Burada farkındaysan aldatan erkeklerden konuşmuyoruz konu sensin. Onun dışında aldatan erkeğin de ırzını namusunu s*keyim. Karaktersizin en önde gidenidir.
Soran+1 yılTabi insan bir suç işler tak ceza ya da direk şiddet neresinde tövbe etmek yok tabi yani her suç işleyen her aldatan burda affedilemez öylemi tekrar ve tekrar aynı şeyleri yapmaya devam eder affetme yok burda öylemi konu sadece ben değilim burda herkes herkes bu hatayı yapabilir sende
Cevap sahibi+1 yılAldatmak bir hata değil hastalıktır. Tekrar tekrar yaparsın hiç merak etme sen, bunun dışında zaten Allah korkusu olan bir insan (Tövbe kelimesine inanan bir insan) en baştan bunu yapmaz. İğrençsin ya, sana cevap verirken bile midem bulanıyor.
Soran+1 yılÖylemi sarhoştum diyorum ayakta zor duruyordum eşimle de kavga etmiştim arkadaşım ise beni ekip yanıma gelmemişti ayrıca allah korkusu olan biriyim bilip bilmeden böyle konusamassin
Cevap sahibi+1 yılAllah korkun olsaydı bunların hiç birisi olmazdı. Sende gram Allah korkusu yok belli abi görünen köy klavuz istemez. İçinde olmasaydı ne içersen iç seks yapmazdın. ben 70 lik tekila içip üzerine 4 bira içtim istekli bir erkek olmama rağmen 1 inin kızına kötü gözle bakmadım. İnsan kendini bilirse her türlü kontrol eder.
Sen suçlusun arkadaşım. Yani bunun hiç bir şekilde affı olmaz.
Soran+1 yılHaklısın tabi allah kimseyi kötü yola düşürmesim
Cevap sahibi+1 yılUzak dur arkadaşım bir daha da yapmamalısın. Hoş bir davranış değil. Kavga edebilirsiniz ama bunu konuşarak çözebilirsiniz. Aldatmak çözüm değil. Veya hoşlanmıyorsan boşanırsın arkadaşım. Tamam mı? Olay basit zorlaştıran sizlersiniz.
Soran+1 yılBiliyorum farkındayım bazı konularda haklısın ama o şiddet konusunda pek hakli sayılmazsın
Cevap sahibi+1 yılhaklıyım :)
+1 yılZaten her hikaye sarhoştum ile başlar. Kesin sarhoş iken olmuştur bu.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan. Bu zalimliği haksızlığı o adam hak etmiyor. Sen her içtiğinde, her kocan şehir dışına çıktığında böyle yaparsın. Bir başladı mı devamı gelir bacım. Boşan. Adama yazık
50 Yorumla
+1 yılEvli biri olarak eşiniz olmadan öyle yerlere gitmenizi şahsım adına doğru bulmuyorum. Bu hatanın elinizde olmayan sebeplerle gerçekleştiğinizi söylemeniz bunun bir hata olmadığını göstermez. Sarhoşluk durumunda böyle bişeyin olabileceğini önceden tahmin etmeniz gerekirdi. Kendinizi sarhoştum diye kandırmayın lütfen ya da sarhoşluk durumuna sığınmayın. En kısa zamanda eşinize bu durumu anlatmanız gerektiğini düşünüyorum. Söylemeyerek sadece kendinizi kandırırsınız.
10 Yorumlabirlikte olduğun kişi tanıdığın birisi mi. Eğer tanımadığın biriyse unut gitsin. ancak tanıdığın ve tekrar karşılaşma ihtimalin varsa eşine anlatmalısın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. tam bir rezilsin o kesin de en iyisi söyleme kimseden de ogrenemez ogrenecek bir durum yok tanıdık da degilse kişi birde adamın evinde yattın umarım kendi evinde degilde
10 Yorumla
+1 yılO alkolü zaten almaya baslarken bunları hissederek alıyorsun.. kafanda bunları kuruyorsun bilinc altında sonra sarhos oluyorsun.. sonradan gelisen bir sey yok hepsi planlı aslında 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsinin tanıdığı birisi mi ortak arkadasiniz mi esine ulasabilir mi tekrar ister mi evli oldugunu biliyor mu tehdit vs eder mi bunlarin ve daha baska sorularin hepsi onemli sakince cevaplayip oyle karar vermek lazim acele etmemek gerekir diye dusunuyorum sogukkanli olmak gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBence eşine itraf et, ama sonra gel burda soruyu bir güncelle, neler olacak merak ettim:)
31 Yorumla
+1 yılNasıl oluyor bu? Kimdi yattıpın adam? Cinsel boşluğun mu var? Gerçekten seviyorsan zaten yapmazdın diye düşünüyorum. Bir kere yaptıysan bir daha da yapabilirisn
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla bir daha böyle birsey yapmam içmem de hersey zaten bu lanet içki yüzünden oldu
- +1 yıl
Tövbe et kapat git bu olayı herkes itiraf et ayrıl diyecek ama sen kocanı bırakma Allah a yalvar. Bir daha yaparsan da bu sende alışkanlık demektir. Adamın hakkına daha fazla girme.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilerek olmadı! Ne güzel savunma arkadaşlar kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez kanmayın şunlara ne kadar midesiz insanlarsınız ya
41 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
+1 yılYakından biri değilse açıklama ve kendini böyle durumlardan uzak tut bidaha yapma belki bunu saklarsin ama bidahaki kolay olmayabilir gözünün önüne bak 😊
20 YorumlaBakmaz ve haklı da. Bence azıcık gururun varsa anlat ve ayrıl
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıklamalısın açıklamasan bile umarim öğrenir senin eğlencen sarhoşluğun bunun bahanesi degil kimse aldatilmayi haketmez yazık etmişsin aptal yerine koyma biraz saygın varsa...
10 Yorumla
+1 yılBence çok pişmansan ve bir daha olmayacaksa bir şey deme. Bir daha yaparsan da Allah her türlü cezanı...
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ayrılmalısınız.
Gerçek mutlaka ortaya çıkacaktır.
.10 Yorumla
+1 yılYaw bu troll soruları soranlara öyle bir küfür ediyorum ki Allah belanızı versin ya bir dalga geçmeyin mk ya
18 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmiyorum gayet ciddiyim
- +1 yıl
Hamile kalırsan nolcak peki
Soran+1 yılKalmam
Soran+1 yılKalırsam bilmiyorum hersey altüst olur
- +1 yıl
İlişkiye girmedin mi
- +1 yıl
Yattığın kişi kocana söylemezse kim nerler bilecek
Soran+1 yılArkadaşım biliyor ama söylemez
- +1 yıl
İy o zaman kimse söyleyemez onun yattığın sana kâr kaldı
Adamında hayatını karartma yapmıssın bir ayıp git boşan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. buradaki 10 kadından 9 u zaten kocasını aldatıyor
biz de yiyoruz bu story leri
napalım işsiziz ya10 Yorumla
+1 yılBir gecelik bir şey miydi? Ve seks yaptınız mı? Eğer sadece flört olduysa ve tek seferlik bir şey idi ise söyleme.
10 Yorumlabir insan hiçmi iradesine hüküm edemez bu kadar mı düştünüz be
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Hata buyuk hata unut gitsin devami gelicekse soyle bitsin her ictiginde bu olucaksa yazik adama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl oluyor anlamıyorum sarhoşken bile karşındaki insanı görüyorsun yani gözünle ve gidip elin adamıyla yatıyorsun farkında değil mıydın yatarken?
118 Yorumla
Soran+1 yılHayir çok fazla içmiştim
Cevap sahibi+1 yılO adamı tanıyor musun görmüyorsan yabancı birisiyse şuanlik gönlünü ferah tut ama acikcası içine bosalsa daha kötü bir durum olurdu yaa
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sana verebileceğim naçizane tavsiye kocan seni başka bir kadınla aldatsa ne tepki verirdin bunu kendine sor eger affetmem boşarım diyorsan sende kimi vicdanına koyup aldattığını git esinin yüzüne açık açık söyle ve hemen boşan artık evli kalma yani o adamla ve Allah a dua bol bol tobve et
Cevap sahibi+1 yılElini* vicdanına koy
Soran+1 yılHaklısın 😔
Cevap sahibi+1 yılYa ama üzülme Allah herşeyi görüyor bilerek yapmadın neticede isteyerek mi yaptın hayır :/ Allah gönülleri niyetlerj bilir bol bol tövbe et ama boşan eşinle boşanmasan bile bir ömür boyu bunu sen içinde saklayarak dert edineceksin ve bu ihanet oluyor
Cevap sahibi+1 yılYani büyük bir faciadan dönmüşsün bir de iyi tarafından düşün ya içine boşalsaydi :(
Soran+1 yılO zamn dayanamazdim asla
Cevap sahibi+1 yılBence şey yap eşine aldattığını söyleme sinir krizi geçirip sana zarar verir ya da seni öldürebilir Allah muhafaza bı bahane bul boşan öyle yap
Soran+1 yılÖyle biri değil ama bidaha yüzüme bakmaz inanamaz onu aldattığımi
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz öyle deme o an beyninden kaynar sularda inebilir kriz geçirebilir yani bence dediğim gibi bahane bul öyle boşan eşinden bence diğer türlü vereceği tepkiyi tam kestiremeyebilirsin bir de hangi burçsunuz ve eşinizin burcu ne
Soran+1 yılBurçlar a inanmam ki ben
Cevap sahibi+1 yılYani meraktan sormuştum sadece
Soran+1 yılBen başak ı aslan Du
Cevap sahibi+1 yılŞimdi tam olarak peki ne karar verdin ne yapacaksın :/
Soran+1 yılSanırım söylemeyeceğim yoksa hep mutsuz oluruz ölene kadar sır olarak sakliycsm ve tövbe edip bidaha böyle bir hata yapmayacağım
Cevap sahibi+1 yılBoşanacak misin peki
Cevap sahibi+1 yılCevabın hayır , anladım
+1 yılEşine söylemelisin elinde sonunda ortaya çıkar çünkü
41 Yorumla- +1 yıl
?
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamam sarhoştun anladık, adamı nereden buldun beraber mi içtiniz
24 Yorumla- +1 yıl
Trolle)
Soran+1 yılYa sabır sen nerden çıktın ya ne trolü kardeşim yalan borcum mu var sana
- +1 yıl
Kardeşte olduk hayırlısı))))) borcun varsa öde, borç yiğidin kamçısıdır)
Soran+1 yılSabır🤦♂️
troll değilsen eğer..
umarım fark eder.22 Yorumla
Soran+1 yılYüzüne bakamam bir daha
takılmalık kızla evlenmenin sonu böyle olur beyler kulağınıza küpe olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKonunun dini yönü senin için önemli değilse susmalısın
00 Yorumla Eşine açıkla her şeyi bu durumdan kurtul. Üzerine git bu konunun.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. nasıl oldu olay gecesini anlat bakaym. içki bütün kötülüklerin anasıdırç bak gördün mü
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet içki bütün kötülüklerin anası ama son pişmanlık fayda etmezmiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç bir şey olma söyleme, sonrada ayrılırsın bir bahane ile, Olmuş artık bir kere. Hoşuna gitmese herhalde aldatmazdın.
012 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama bilerek olmadı
Soran+1 yıl@dudbud teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılYardım etmek için söyleme ayrıldık dedik daha ne diyelim. Or.. falan demedik, Pişman oldu isen de içinde saklı kalsın adama söylediğinde , he defasında seni aldatıyor bilecek.
Bilerek oldu demedim zaten, sonuçta tecavüz oldu demediğine göre vede aldattım dediğine göre isteyerek olmuş.
O nedenle yorumları düzgün okuyun ondan sonra cevap yazın,
Cevap sahibi+1 yıl@dudbud Eşimi aldattım çok korkuyorum derse ne dersin, Öyle Orus** falan kelimesi geçmedi. Hoşuna gitmek kötü anlam ifade etmez.
Cevap sahibi+1 yılAldattım diyen bir kişiye hayır aldatmadın diyemezsin. Ayrıca bu kadar uzatmaya gerek yok gibi.
Soran+1 yılNeyse arkadaşlar burda tek suçlu benim
+1 yılbidaha aldat :D bir kez yapan bir daha yapar sende bişey olmaz :D
00 YorumlaOlmuş gitmiş ama sen alışmış sındır tekrar yaparsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılöğrenmesin zaten, sır olarak saklayacaksın yapacak bişi yok
00 Yorumla Bosver takma kafana emin ol esinde bir boooooklar yemistir erkeklerin hepsi ayni
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar ayıp
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yaşın kaç. Yattığın erkek kaç yaşında. Doyurabildimi seni
00 Yorumla
+1 yılVicdanın varsa bazı şeyleri bahane ederek ayrıl. Vicdanın ve gücün buna yetiyorsa tabi... Adama haksızlık yaptın. Şimdi cezasını çek...
10 Yorumla
+1 yılAğzınizla içmeyi bilmiyorsaniz içmeyeceksiniz 😉 o an zevkten uçuyordun şimdi mi pişman oldun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat da direk boşandın senden , şu ziktimin içkisini ne içersiniz anlamıyorum ya, içip içip her boku yapıyorsunuz sonra
10 Yorumla Bence evlilikte yalan olmamalı
19 Yorumla
Soran+1 yılEvt söylediğim anda bu iş biter boşanırız evlilik diye birşey kalmaz
Soran+1 yılUmarım bidaha öyle yerlerin önümden bile geçmem
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmus bir hata ustunu ort. Erkekler yaparken bisey olmuyo ya? Sende cok takilma yaa moruq sallaaa
061 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye dislike atiyosun? Yanlis bisey mi dedim hatirdir? Yalan mi? Bu ulkede erkekler aldatinca hicbir sey olmiyo, kadin aldatinca olduruluyo. Var mi lan boyle ibinelik?
Cevap sahibi+1 yılHayirdir*
Cevap sahibi+1 yılMadem pisman olucaktin yapmasaydin o zaman sanki icki icmedi de flakka icti aw
Soran+1 yılÖyle erkekler aldatıyor bir bok olmuyor biz aldatinca adımız... Çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet ya erkekler yapinca hemen ustu ortuluyo. Sen bir hata edince hemen adin cikiyo.. var mi lan boyle adalet kadina gunah oluyor da erkege gunah olmuyor mu?
Soran+1 yılÖyle kadınlar hiç gibi görünüyor ama erkeklere bakarsan normal birsey olarak karşılanıyor böyle adaletin diyorum başka birsey demiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet ya haklisin onlarin nasil ki yuzu kizarmiyosa senin de yuzun kizarmasin. Vok takma unutmaya calis. Sen belli ki karakterli birisin burdakilerin yorumuna bakma canin sıkılır
Cevap sahibi+1 yılCok*
Soran+1 yılEvt aynen teşekkürler 🙏🙋♀️
Cevap sahibi+1 yılNe demek tatlim rica ederim cok takma sen uzulursun yoksa :)
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 tum erkekler aldatilsin banane sen nasi bana kufrediyosun lan ibbinee
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 kadinlar zaten aldatiliyo en cok onlar aldatiliyo asıl tum erkekler aldatilsin
Soran+1 yıl@ozann007 aldatan erkekler var onlara nediyceksin pekj🤔
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 yahu banane nadir erkekler haric tum erkekler ozellikle sizin gibiler aldatilsin
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ne diyon lan s2k once cumle kurmayi ogren
Soran+1 yılHeyy noluyor acaba
Soran+1 yıl@ozan007 tek o değil sende de sıkıntı var
Soran+1 yıl@ozann007 beni ne k araştırıyorsun şimdi 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 embesil diyene bak ibineye bak ruh hastasi manyak sifozrenik psikopat insallah evlenirsin ve karin senin aldatir benim beddualarim tutar bu arada. Tabi ben burda olmayinca salla arkamdan mal
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 naaahhhh gerizekali aptal orsbbu cocu
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 aynaya mi baktin :d
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ya üf kes artik s2k fazla olfun sen he
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 havlama lan it baban geldi
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ya bir sigtir olup git be yorumuma sictin gerizekali aptal orozbu cocu
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 gotunu sikkerim. Hatta anani ve 7 sulaleni taaaa gotunden skm
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 hayir seninkini kesip oyle
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ulan bamya kadar seyinle bana mi kufur ediyosun AMMMCIKK sus bakim sen AMMMMCIKK seni gifi kucuk bamyali seni
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 annnnnnnnendir o kuflu AMMMCIKKKK
#ananammmmcikgaliba
#ahahahahaha
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ulan s2k sen hala konusuyon mu tertemiz ellenmemis amima nasi kuflu dersin amin oglu
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ıyyyy bamya kadar olan yamuk yılık olan sikine mi ahahaha komik.
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 kucucuk iste yamuk yilik iste ahahahahahhahahahahha
Cevap sahibi+1 yılVerir*
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 yani diyorum ki artik bir susalim. Soruyu soran kadina ne kadar cok bildirim gitmistir kadin rahatsiz olmustur sus artik yazma
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ilk kufru sen ettin cik yukariya bak. Benim gorusumun altina yazan da sensin. Suclu sensin hala kalkmis kendini savunuyosun. Ben seni burdan kovali cooook oldu sen gitmedin senin yuzsuzluğun. Ayrica sen kufretmeseydin ben zaten etmezdim
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 sende kuflu diyosun sende ofa yok ahaha delik yok delik ahahahahhahahahaha para yok para kaybediyosun ahahahhahahahhahahaha kudurr ahahahahhahahhaha
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 ancak dilimin ucunda kalir minnnnnnnak junior şey ahahahahahhah lan ben bunu cok sevdim surekli guluyorum ahahahahahhahahahahahhaha
Cevap sahibi+1 yıl@ozann007 dilimin ucunnnnnda ahahahahahhahahahagahagaggaghahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahgagag
Evli hatunlara bayılıyorum nerdeyse vermeyen sayısı çok az başkalarına.
00 Yorumla
+1 yılbir heyecan yaşamışsın unut gitsin bir şey olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
İhaneti ne de güzel hafifletiyorsunuz, sözcükleriniz sadakatsiz kişiliğinizi haykırıyor
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat