Bir haftadır işim gereği daha fazla çalışıyorum. Gece bire kadar falan. Sabah ise sekizde yine iş başlıyor. Proje yoğun olduğu için bir süredir böyle. Eşim normal saatinde çıkıyor. Dün normal saatte çıkacağımı söylemiştim. Kendisi daha erken gelip hazırlanmış yemek hazırlamış gelince de yemek yiyip dans edip beraber olduk birkaç kez. Birlikte vakit geçirdik. Bir hafta civarı beraber olmadık pek vakitte geçiremedik iletişim olarakta. Ben geldiğimde o uyumuş oluyordu veya yorgun oluyordu bazen beklese de sarılıp uyuyorduk. İkimizde spora gidiyoruz ama ben yoğunluktan bir süre gidemedim. Tek başına gitti. Orada üstüne gelen oldu mu diye sordum hayır dedi. Pek ilgilenemedim istesem bile. Zaten utangacım kendim ondan bir şey istemekte de zorlanıyorum. Kendisi fiziksel olarak yanında olamadığım için üzülse bile beni destekledi. Bugünde erken gel şöyle olsun falan demedi. İçimde zaten hep bir korku var aldatılma üzerine ama bu sefer de yoğunlaştı. Sizce ne yapmalıyım?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer bu korku yeni başladıysa alttan alta hissettiğin bir şey olabilir ama hep böyleydiysen gereksiz stres de yapıyor olabilirsin.
Eğer şüphen varsa casus yazılımlar yükleyerek aramalarını, mesajlarını, konumunu hepsini takip edebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılTelefonuna bakabiliyorum.
Cevap sahibi+1 yılO verdiği zaman bakabiliyorsun.
Soran+1 yılVermesine gerek yok haberi var.
Cevap sahibi+1 yılTamamda birisini aldatacaksan zaten o oradayken aldatmazsın ve kanıtı da gelmeden silersin.
Yani bu mantıkla anlamayı düşünüyorsan aldatılıp aldatılmadığını anlayamazsın.
Soran+1 yılFarkındayım en azından bakabiliyorum onu dedim.
Cevap sahibi+1 yılDoğru ama dediğim gibi bu bir şey ifade etmez.
Ha belkide karın zaten seni çok seviyordur ve sen kuruntu yapıyorsundur o ayrı yani.
En İyi Cevaplar
+1 yılNeyi düşünürsen onu kendine çekersin. Utangaç olduğunu, ondan bir şey istemeye çekindiğini söyledin. Bir insan ne kadar utangaç olursa olsun eşiyle her şeyi ama her şeyi konuşabilmeli. Seni endişelendiren, üzen, rahatsız eden ne varsa bunu içinde yaşamak yerine eşinle konuşmalısın. Bunda utanacak bir şey yok. Yapacağı olsa da yapmaz. Bunu düşünmende çok doğal. Hemen hemen her insanın başına gelebilecek bir durum. Çok yoğun çalışıyorsun, streslisin ve eşinle yeteri kadar vakit ayıramıyorsun sonuçta. Bu yüzden bunu kafana takmamaya çalış. Eşinle konuş, içini dök.
014 Yorumla
Soran+1 yılNe konuşayım tam olarak?
Soran+1 yılCinsel anlamda veya cinsel olmasa bile sarılmak öpmek olsun yanına yaklaşmak zor oluyor.
- +1 yıl
Her şeyi. Konuşmak istediğin her şeyi konuş. O senin eşin. Onunla her şeyi konuşup yapamayacaksan evli olmanın ne anlamı var. O yaklaşması zor biriyse sen daha net ve yapıcı ol. Yoksa iş ayrılmaya gider.
Soran+1 yılO bana daha rahat olabiliyor haklı olabilirsiniz ama utangaç olduğum için benim adıma o kadar kolay değil dedikleriniz.
- +1 yıl
Bunu aşmak zorundasınız. Bu annen kardeşin veya arkadaşın değil eşin eşin. Sen ondan daha yapıcı, yönlendirici, emin ve olgun olmalısın.
Soran+1 yılPeki neden öyle olmam gerekiyor?
- +1 yıl
Çünkü bir ilişkide erkek biraz daha otoriter ve kendinden emin olmalı. Kadın kendini yönlendiren koruyan bir erkek ister.
Soran+1 yılAnlıyorum da beni bir kez bu şekilde gördüyse değişmesi biraz zor olacak. Çünkü birtakım cinsel zevklerimde de kadının daha baskın olması var.
- +1 yıl
Cinsellik başka. Ama siz konuşma konusunu bir an önce yapın
Soran+1 yılAldatma konusunu mu açayım?
- +1 yıl
Direkt konuya bununla girme de. Onu ikinizin de vakti olduğu bir zaman al karşına. "Benim birkaç sorum ve endişelerim var " de. "Bunu kendi içimde yaşayıp sorunu büyüteceğime seninle paylaşıp bir çözüm bulmak istiyorum " de. "Bu gün her şeyi konuşalım, sen de benimle ilgili endişelerini sorunlarını ne varsa söyle "... Bla bla bla
Soran+1 yılPekala.
- +1 yıl
Bu arada kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun merak ettim
Soran+1 yılYaşımı boşverin. Makine mühendisiyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende dedimki bu ne yakaladı. Allah m ben eşimin mesajlarını yakaladım Bi ton kıza selam selam diye yazmış senin kadar dert etmedim. kadını rahat bırak tövbe ki.. çından element uydurma. Bi kadın aldatıyorsa daha fazla süslenir. Eşini görmez, her daim mis kokar sana söyleyeyim.
015 Yorumla
Soran+1 yılKadınların yakalanması zordur bu konuda. Sen dert etmediysen senin genişliğin bu. Eşini göredebilir aldatıyor diye düşünmesin diye.
Cevap sahibi+1 yılTamam bak sen üstüne düşme fazla eğer çok sıkar üstüne çok gidersen yapmayacağı varsada yapar. Kadınlar erkeğinin peşinden koşmak ister biraz. Diger konuda evet genişim neden ama biliyormusun bıktım bu adamla uğraşmaktan sevgim de bitti ne b.. k yerse yesin diyorum. Mutsuz olursun zor kadını yakalamak diyorsun ama bence zor değil erkekler daha düz dur mesaj falan yakalayamazsan erkeği yakalamak daha zor daha özgür erkekler. Kadin eger aldatıyorsa aşırı Bi ozguven olur sürekli süslenir puslenir. Buna dikkat et anlarsın. Esine guvenmiyormusun
Soran+1 yılGüven boşluktan başka bir şey değildir.
Cevap sahibi+1 yılAffetmedim aslında sevmediğim için önemsemiyorum ben ya ne yaparsa yapsın.@gizemnnn kızlara gelince ben bunlar ne dertler çektim birazda onlar ceksin:)
Cevap sahibi+1 yılKorkma ya her halükarda belli olur aldatan eski davranışlarından eser kalmaz bambaşka biri olur insan
Soran+1 yılHer zaman böyle olmuyor. Neyse.
Cevap sahibi+1 yılTamam sen bilirsin böyle çok incinirsin
Soran+1 yılNasıl bir incinmek bu?
Cevap sahibi+1 yılSeviyordum başta bu tavırları beni soğuttu. Cocuklarıma yalnız bakamam. Calisamam kiralar vs ucmuşken ayrı eve çıkma ihtimalim yok hem çalışıp hem çocuklarıma bakamam. Ufaklar eşimede asla verip gidemem evlatlarımsz yaşayamam ben eşim geniş biri bir kaç ay a evlenir olan evlatlarıma olur. Bende gidip başka adama güvenip evlenemem başka adamla aynı eve sokmam çocuklarımı pedofili vs her türlü pislik var. Cocuklarim büyüyen e biraz toparlanan a kadar bu adama katlanmak zorundaym
Cevap sahibi+1 yılYav şizofreni gibi ota bo.. ka kıskanıyorsun. Huzur mu olur evde
Cevap sahibi+1 yılYok be ilk evlenince yakalamıştm. Simdi telefonu hep benim elimde şifre vs de koysa ilk bana söyler. Simdi mesaj yakalasam boşarım ama kavga etmem direk boşarım. O gazla bu arkadaş daha fena kıskanç bisey yakalamams kıskanıyor. abartı
Cevap sahibi+1 yılBenim hattm eski hattm eski erkek arkadaşm aramstı eşim konuştu.. Eşime dayısının oğluyum dedi tabi eşim yemedi. Bende dedim eski sevgilim diye hiç te öldürmedi Bi süre kavga ettik sonra anladı suçum yok engelledik. Hattı değiştik bitti
+1 yılsadık olan kadın bunları asla dert etmez evet bunalır sıkılır hep böyle olsun istemez ama bu durumların geçici olduğunu bilmesi gerek yani kendini bilen kadın aldatmaz :) her ne kadar kadınlar aldatmaya meyilli de olsa sadık insan başkadır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni niye aldatsın ki kötüyü çağırsan olur.
00 Yorumla Oluruna bırak olursa bile ruhun duymaz ya da bir insanı engeleyemezsin dimi ama karını da ihmal etme bu düşüncelerini de aktarma aranız bozulabilir öyle bir şey yok kafanda kurma ona ellinden kadarıyla sevgini ilgini göster bir kadına bu yetiyor bazen
01 Yorumla
Soran+1 yılİhmal etmeyeyim ama oluruna bırakayım nasıl oluyor bu? İsim gereği bir süre yapamadım diyorum işte. Ruhum duymazsa duyanların nasıl duyuyor? Engelleyemesem bile önlem almalıyım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu paranoyak hallerin ikinizide bitirir seni seven zaten yapmaz sevmiyorsa da bağlasan da tutamazsın zaten giden gider aldatan aldatır rahat olsana yapacak olan yapar yani sen engel olamazsın boşuna için içini yemesin yaparsa da ayrılırsın olur biter boşu boşuna triplere giriyorsun
119 Yorumla
Soran+1 yılBoşu boşuna trip değil. Onu seviyorum gitmesini de istemiyorum onun gibi birini bulabilmek çok zor. Engel olamasam bile önlem almam gerekir.
Soran+1 yılBu kafayla bakarsak hiç umursamayalım.
Cevap sahibi+1 yılUmursa tabiki
Cevap sahibi+1 yılAma ay aldatcak ay onu yapcak sal bi
Cevap sahibi+1 yılYaparsa yapar sen engel olamazsin
Cevap sahibi+1 yılİçinde olanı zincire de vursan yapar
Soran+1 yılEngel olamasam bile önlem alırım dedim. Neyi sal?
Cevap sahibi+1 yılSen elinden geleni yap karin seni seviyorsa hicbir sey yapmaz aldatmayi birak baska erkeklere bakmaz bile kadinlar seviyorsa deli gibi sever
Cevap sahibi+1 yılAldatir dusuncelerini sal
Cevap sahibi+1 yılSenin algilamanda da problem var
Cevap sahibi+1 yılKadin aldatmasin napsin
Cevap sahibi+1 yılDeli misin nesin on kez tekrarlatiyosun ayni şeyi bende olsam bende kacardim bu ne boyle
Soran+1 yılAşağılayacaksan yazma hiç. İçindeki öfkeyle yazıyorsun belli ki.
Soran+1 yılKes defol o zaman.
Cevap sahibi+1 yılKes sesini tırsak
Cevap sahibi+1 yılErkek ol biraz
Cevap sahibi+1 yılBoynuzu yersin yakinda
Cevap sahibi+1 yılKadın senin gibi korkak zayif karakteri napsin iticisin ozguvensizsin
Soran+1 yılBas git artık.
Kötüyü çağırma sevgisinden eminsen seni neden aldatsın. Bence yorgun da olsan cinsel olarak karşıdakini memnun etmek önemli. Bu yüzden farklı şeyler deneyebilirsin. Ona durumu açıkla. Pek zamanınız olmadığını bunun geçici bir süreç olduğunu söyle. Yorgunluktan dolayı direkt olarak beraber olmasanizda biraz yakinlas.
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten sarılıyorum. Durumu da biliyor destek oluyor ama korkuyorum yine de.
Soran+1 yılSorun o değil. O uyuyor oluyor bazen. Uyumadığında ise yorgun olduğumu biliyor ve biraz sevişme oluyor sonra uyku.
Soran+1 yılAldatırsa nasıl anlayabilirim
Soran+1 yılİlişkin olmadı mı hiç
+1 yılÖzgüven eksikliğin mi var? Kendine ve eşine güvenmiyormusun? İyi yapabiliyor ve eşini boşaltabiliyorsan eşin hiç bir yere gitmez. Hep ondan bekleme sende yaklaşmakısın.
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaklaşmam zor oluyor. Özgüven ile ne alakası var?
- +1 yıl
Senin yaklaşman neden zor olsun ki? İstediğin zaman girebilmen gerekir.
- +1 yıl
Sen kendini eşinden düşük görüyorsun. Özgüvenli değilsin. Kendine güvenmiyorsun ve eşini senden yüksek görüyorsun. Ona hayransın.
Soran+1 yılOnu seviyorum ve hayranım tabi ki fakat yüksek görmek gibi bir durumum yok. Utangacım sadece.
- +1 yıl
Yatakta eşin aktif sanırım. Beklentilerini karşılayabiliyormusun? Sadece onun istediklerini mi yapıyorsun
Soran+1 yılHayır o da benim istediklerimi yapıyor zaten uyuşuyoruz.
- +1 yıl
Burada gizli olman dahi utangaçlığın belli oluyor. Demek ki sen eşinin ruhunu okşalayamıyorsun. Bencilsin aynı zamanda. Onun ihtiyaçlarına cevap veremiyor oluşun seni aldatacağı yöne itmiş.
Soran+1 yılİhtiyaçlarına cevap verememek ne alaka? Utangaç olduğumu söylediğim için gelip gizli olduğun için diyorsun sırf. Demesem böyle bir şey demezdin. Boşu boşuna yükleniyorsun.
- +1 yıl
Kendin söyledin. Yatakta o benim isteklerimi yapar dedin. Ya onun istekleri? Bunu söylemeden keşfeden erkek çıkarsa işte o zaman aldatılırsın. Neyse umarım mutluluğunuz daimi olsun. İyi günler
Soran+1 yılHayır o da benim isteklerimi yapar dedim. Türkçen yok galiba. Sadece onun isteklerini mı yapıyorsun demişsin hayır o da benim isteklerimi yapıyor yani sadece ben onun isteklerini yapmıyorum o da benimkini yapıyor birinci sınıf Türkçe şu yazdığım.
Soran+1 yılNeyi söylemeden keşfeden erkek?
- +1 yıl
İyi günler
+1 yılBence kuruntu yapiyorsunuz ama eşinizi ihmal etmek istemiyorsaniz o evdeyken ona güzel bir notla çiçek gönderebilirsiniz eminim çok hoşuna gider
03 Yorumla
Soran+1 yılİhmal etmek istemem tabi ki ama utanıyorum ve işim vardı işte.
- +1 yıl
Yani elinizde olmayan bir sebepten dolayı olmuş bu ve bir hafta uzun bir süre değil. Siz çok fazla kuruntu yapıyorsunuz bence
Soran+1 yılEtraf böyle iken yapmamak elde değil.
+1 yılİki gün ilgilenemedin diye eşini zinaya itmiş olmazsın merak etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir hafta.
- +1 yıl
Her neyse? Gereksiz endişe yapıyorsun.
Soran+1 yılUmarım gereksizdir.
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. kadının ve erkeğin beyninde bitmisse aldatmak inan yapar ne evlisi ne bekarı mutlu iş hayatı zaten insanları robot yaptı sosyal hayat kalmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılSen çok paranoyaksin belli ki, ortada yumurta yok fol yok derler...
01 Yorumla
Soran+1 yılYani? Sonuç?
+1 yılKorku varsa zaten yapiyordur supe duyyosan o iş biter
04 Yorumla
Soran+1 yılKorku hep vardı dedim ama.
- +1 yıl
Güvenmediği biriyle birlikte olma kardeş
Soran+1 yılGüvenemiyorum etrafa falan güven ilişkide hiçbir şeydir. Sen istediğin kadar güvendiğin san o seni bırakabilir.
- +1 yıl
Aman neyse çokta kafanda kurma eve kamera taktır 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğiniz bu kadar mükemmelken böyle kuruntular yapman normal değil bir psikoloğa mı gitsen acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılMükemmel olduğu nereden belli?
Cevap sahibi+1 yılAnlattıklarından
Soran+1 yılMükemmel şeyler mi bunlar sence
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kimseye guvenilmez bu devirde, esini bos birakmican baska care yook..!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonuna flexyspy yükle dikkatli ol normalde eşinde olsa yüklemen yasaktır çaktırmadan yükle herşeyini takip edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yasak
Cevap sahibi+1 yılKişisel hayatın ihlali oluyor, öyle saçma kanunlar varki nikahlı eşin istese seni tecavüzcü diye şikayet edebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu evlisin evli ayip bunu dusunme sevgilin olsa neyse
06 Yorumla
Soran+1 yılEvliler aldatmıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılDaha yasiniz basiniz kac onlar koca karilar arsiz yuzsuz olan o seviyodur seni merak etme
Soran+1 yılAldatmanın yaşla alakası ne?
Cevap sahibi+1 yılAyy ebenin a... mi yaaa üfff toxic bi tipsin aldatsin emi
Soran+1 yılDefol o zaman.
Soran+1 yılRasyonelliğin sıfır.
+1 yılBuraya yazı yazcagına git eşine vakit ayır korkun azalsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah işimden dolayı yapamadım dedim.
- +1 yıl
Bak hala buraya vakit ayırabiliyorsun git ayır
bende öyle korku vsr utangacim evlenmekten bile korkuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanoyak mısın bilader eşinin karakterine güvenmiyorsan ne diye evlendin bu kadar basit mi aldatma
13 Yorumla
Soran+1 yılGünümüzde evet bu kadar basit. Güven bir ilişkide hiçbir şeydir.
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünüyorsan arkana yaslan keyfine bak engelleyemezsin
Soran+1 yılTabi hiç duygularımızı yaşamayalım değil mi?
+1 yılKorkma gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılSaçma duygular icine girme niye aldatsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek eşlilik zor kaçmaz bu fırsat
114 Yorumla
Soran+1 yılKim için kaçmaz?
Cevap sahibi+1 yılKadın için
Soran+1 yılAldatır diyorsun yani. Nereden eminsin buna?
- +1 yıl
Kadının düşmanı kadındır işte ne olucak. Arı kovanına neden çomak sokuyorsun?
- +1 yıl
Bu pembe görünümlü hesap ya da yorum troll, dikkate almayın 😏
- +1 yıl
bilimsel olarak erkekler aldatmaya daha meyilli
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş: böyle platformlarda böyle soru sorulmaz. burada adamın yuvasını bozarlar
Soran+1 yılNe yapayım o zaman?
- +1 yıl
Eşini sev ve ona güven. Onu tanıyorsundur herhalde. Nasıl biri olduğunu bilirsin. Yoksa yanlış anlama ama böyle hayat vesveselerle gitmez biryere kadar.
Soran+1 yılGüven bomboş bir şeydir sadece.
- +1 yıl
Şöyle düşün dışarıya da çıkmayalım o zaman, hadi araba çarparsa, ölürsek, hiç evlenmeyelim hadi aldatılırsak, hiç okumayalım hadi boşa giderse, iş kurmayalım hadi batırırsak, denize gitmeyelim hadi boğulursak...
Anladın dimi kuruntudan başka bir şey değil. Hayat bitmez o zaman çünkü
Soran+1 yılKuruntu olduğunu sanmıyorum. Verdiğin örnekler uyuşmuyor.
- +1 yıl
Kendin bilirsin, Allah'a emanet
Gizli Üye(25-29)+1 yılo seni aldatmadan sen onu aldat
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinize güvenmelisiniz bu konuda
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ya aksi bir durum varsa?
Cevap sahibi+1 yılKarşınıza alın tatlı bi dille konuşun o bişey söylemezse de vücut dilinden anlarsınız çoğu şeyi
Soran+1 yılNe demeliyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmasi icin biseymi var anlamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılPek ilgilenemedim iletişim kuramadık spora tek gitti diyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladim.. tm
Gizli Üye(18-24)+1 yılOluruna birak guvenmiyorsan ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimseyle ilişki kurmayacak mıyız
+1 yılNedenki
12 Yorumla
Soran+1 yılBir zahmet oku.
- +1 yıl
boş ver ozman
+1 yılAraştır kuşkun varsa
00 YorumlaSabah ve akşam eşini doyur seni aldatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedenki
01 Yorumla
Soran+1 yılSpora tek gitti son zamanlarda ilgilenemedim pek dedim. Okusan keşke.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin burcun balik mi esiniz burcu ne
01 Yorumla
Soran+1 yılHurafelerle işimiz yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakip ettir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem