Bu tamamen ben olabilirim bir insanın bana ilgili olması çok hoşuma gider tüm işini gücünü bırakıp hep benimle ilgilensin isterim ilgiye aşırı düşkünüm aynı şekilde karşımdaki insanında benim gibi ilgili olmasını isterim ilgisizlik beni anında soğutur karşımdaki insandan ilgiye aşırı düşkün biriyimdir sanırım benimle olan çok şanssız ya sürekli ilgi beklerim
Hep ilgi ilgi diye ağlarlar. Bunlar ile ömür bile geçmez ya. 7/24 ilgi isterler, onlara yazılsın isterler. Sadece onlara odaklı olalım isterler. Oldu yani başka? İşimiz gücümüz yok, çocuklara ilgi göstereceğiz. Yaw gitsin anaları ilgi versin, biz değil.
Öyle karaktere sahip kişiler insanı çok yoruyor. Bir ilişkiden keyif almaya çalışalım derken, farkına varmadan labirente girmiş gibi işin içinden cikamiyorsun.
20'li yaşlarda bu tuzağa çok kolay düşüyorsun.
30'lu yaşlarda anlıyorsun fakat bazen yine takılabiliyorsun.
40'lı yaşlarda muhtemelen geçilmez duvar olabilirsin.
Oysa ilgi delisi dediğin kişi aslında sana deliyim diyordur. Senle olmak, senle dolmak, dopdolu olmak istiyorum diyordur. Bunu anlyabilirse insan karşıdakine ilgi delisi bu gözüyle değil sevgi delisi gözüyle bakar ki o zaman bazı şeyler daha kolay anlaşılır.
O kadarına gelemeyebilirim, ben de ilgi severim özellikle sevdiğim kişi tarafından olanını fakat ilgi delisi de değilim. Karşılıklı ve dozunda olduğu sürece güzel...
Her şey dozunda olmalı ilgi bekleyen insan bir o kadar da ilgi gösterir belki bu ilk etapta süper gelebilir ama sonra ister istemez insanı yorar. Ben biraz kendimi geri çekerdim açıkçası.
Aşırı ilgi meraklısı biriyle asla birlikte olamam. Ne çok ilgi görmek isterim ne de çok ilgi gösteririm. Çocuk gibi benden sürekli ilgi alaka beklerse bir yerden sonra tahammülüm kalmaz.
Çalıştığım vakitlerde rahatsız etmiyorsa ve özel anlarımda bana saygı duyuyorsa, geri kalan tüm anlarında ilgiyi verirdim ona. O konuda sıkıntı yok. :D