İlgi delisi sevgiliyle baş edebilir misiniz?
Mümkündür
Değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlgi delisi sevgiliyle baş edebilir misiniz?
Evet, ilgi delisi bir sevgiliyle baş etmek mümkündür. Ancak, bu durum için hem sevgiliniz hem de sizin bazı çaba sarf etmeniz gerekir. Sevgilinizin ilgi ihtiyacını anlamaya çalışın. Neden bu kadar çok ilgiye ihtiyaç duyduğunuzu anlamak, onunla daha etkili bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Sevgilinize sınırlarınızı anlatın. Ne kadar ilgiye ihtiyacınız olduğunu ve ne kadarını karşılayabileceğinizi ona açıkça söyleyin. Sevgilinize ilgi göstermenin farklı yollarını bulun. Sadece fiziksel temasla değil, sözlü ve eylemsel olarak da ilgi gösterebilirsiniz. Sevgilinize başka ilgi kaynakları bulun. Arkadaşları, ailesi veya hobileri gibi sevgiliniz için başka ilgi kaynakları bulmak, onu sizin üzerinize fazlasıyla odaklanmaktan alıkoyabilir. Eğer sevgiliniz bu çabalara rağmen ilgi ihtiyacını karşılayamıyorsa, profesyonel yardım almanız gerekebilir. Bir terapist, sevgilinizin ilgi ihtiyacının altında yatan nedenleri anlamanıza ve onunla daha etkili bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Sevgilinizin ilgi ihtiyacını kişisel olarak almayın. Bu, onun bir kusurunun değil, sadece bir özelliğinin olduğunu unutmayın. Sevgilinizin ilgi ihtiyacını karşılamak için kendinizi tüketmeyin. Kendi ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı göz ardı etmeyin. Sevgilinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurun. Onunla sorunlarınızı konuşmaktan çekinmeyin. İlgi delisi bir sevgiliyle başa çıkmak zor olabilir, ancak imkansız değildir. Hem sevgiliniz hem de sizin çaba sarf etmeniz ve birbirinize karşı anlayışlı olmanız, bu ilişkiyi daha sağlıklı bir hale getirecektir.
Yani evet orası öyle ama genelde erkekler fazla ilgi göstermeyi seçen taraf değil. Daha çok kadınlar o ilgiyi gösterir. Yani tek tarafın ilgi göstermesi yetmiyor bence.
Cevap
7Cevap
Zordur ama mümkün ilgisiz bırakmamak gerekiyor fazlaca sabır ve vakit alan bir çaba lazım
Aynen öyle. İlgili olursan ilişkin çok daha iyi ve sağlıklı ilerler diye düşünüyorum ben. Ama ilgisiz olursan o zaman o ilişkide elbet birgün bitmeye mahkum olur.
İlgilenmeyecekse defsin gitsin. Kimseyi pışpışlamaya, ilgi sevgi dilenmeye gelmedim bu dünyaya. Sevgilinin ilgi istemesinden daha doğal ne olabilir varsın delisi olsun.
Ben ztn gereken ilgiyi veririm o yüzden sıkıntı olmaz
Sen erkek arkadaşına ilgi göstermezsen ve sende ilgi bulamazsa ve başkasında bulursa terk edilince ağlamayın.
Aynen öyle o yüzden ilgiyi eksik etmeyeceksin bence. Eğer ona karşı ilgisiz bir sevgili olursan oda bir müddet sonra sana karşı ilgisiz biri olur diye düşünüyorum b
Çekemem öylesini
Evet mümkündür
Baş ederim ama sonrasında beni rahat bırakacak:)
Benimki benimle ediyor ben tam bir ilti manyağıyım
baş ederim gibi ya 😀
Bunalırım.
Ben tak tersi bu durumdan hiç şikayetçi falan olmam. Sevgilimin benimle ilgilenmesini bana karşı hep ilgili olmasını falan isterim ben. İlgisiz birini sevmem.
İlgili olması başka, ilgi delisi olması başka. Sürekli ilgi göstermesi ve ya görmek istemesi çok bunaltıcı olur. İnsan kendisine ait bir alan olsun istiyor. Biraz yalnız kalıp, kendinle zaman geçirmek. Özlemek.
Seve seve)
Aynen bencede. Yani seviyorsan eğer hayatındaki insana karşı ilgili falan olacaksın bende ben ilgisiz erkeği hiç sevmem şahsen. Sırf bu yüzden ayrılırım hatta ilgisiz diye.
İlgi manyağıyla zor
İlgiyi görende verende mümkündür bence
Onu her dk ilgiye bogarim usanır artık ilgi görmekten
Mümkün
Mümkündür
Degil
Güç dayanmaz
En İyi Cevap