Bir yıllık bir ilişkim var hatta dün bir yıl oldu onun bana hediye almayacağını bildiğim için ben de almadım. Sevgililer gününde de aynı şey olacak bir yere yemek yemeye gittiğimizde yemez midem bulanıyo der bu da benim canımı çok sıkıyo hesap konusunda bazen o bazen ben öderim ben ödeyeceğimde üstelemez hatta mimiklerinden hoşuna gittiğini anlıyorum. Tek sıkıntımız bu aslında bunun dışında çok iyi biri nasıl başa çıkarım bu huyuyla?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Onu kendi silahıyla vurun
Cimri insanlarla olan ilişkinizde maddi açıdan istismar edilmemeye dikkat edin. Cimriler bazen küçücük miktarlar için bile küçük hilelere başvurmaktan çekinmezler, bu nedenle size önemsiz gelse bile onunla olan ilişkinizde küçük miktarların hesabını siz de tutun. Size “Üç kuruşun lafı mı olur.” gibi savunmalarda bulunduğunda onu kendi silahıyla vurun. “Damlaya damlaya göl olur, gün olur insan üç kuruşa muhtaç olur” gibi cümleler kurarsanız, cimri büyük ihtimalle sizi istismar etmekten vazgeçecektir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgililer Günü konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek dedigin eli bol olur hatta sever sevdigi kizla zaman gecirmeyi biseyler almayi sevgisinden emin olamadim bu cocugun ilerde evlendiginde rolleri değiştirmeyin kemal sunalin bir filmi vardi o geldi aklıma 😇😂
10 Yorumla
- +1 yıl
Bir söz vardır. " Huy canın altındadır, can çıkmadan huy çıkmaz " derler.
Onu değiştiremezsin.
Bu tip insanlar kendileri gibi birisi ile karşılaşmadıktan sonra karşıdaki insana hep sıkıntı verir hatta zaman zaman utanç yaşatırlar.
Har vurup harman savursun demiyorum ama kendisine sevgili edinecek isteği ortaya koyduğunda o sevgiliyi de nasıl ve ne kadar mutlu edeceğini, nasıl yücelteceğini düşünmeli ki karşılıklı mutluluk oluşsun.,
Aksi halde sorunlu bir ilişki gelişmekten uzak olacaktır...10 Yorumla
Sevgililer Günü konusunda 3,9b cevap paylaştı. sevgilisin evli degilsin neyin kafasini yasiyon egolu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
günaydın, tutumlu olmak güzel şey ama cimrilik bir huy. Huy çıkar can çıkmaz demişler. İşin zor.
11 Yorumla- +1 yıl
para harcama konusunda hep böyle mi?
- +1 yıl
Tek diyorsun ama büyük sıkıntı bu
12 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte o yüzden benim için de büyük bir sıkıntı
- +1 yıl
Ben böyle bir insanla yapamam kardeşim ama hayat senin hayatın. Hayırlısı olsun
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sıkıntılı bir durum boşver yol ver derim bu yüzden 5 yıllık ilişkim bitti benim daha fazla dayanamadım
00 Yorumla Esirgedikleriyle mutlu olması temenni edilir..
Can çıkar huy çıkmaz..00 Yorumla- +1 yıl
Cimri değildir o :) tutumludur :D
00 Yorumla - +1 yıl
Belki maddi durumu iyi değildir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Maddi durumunda sıkıntı yok ama sürekli para biriktirir
- +1 yıl
O zaman ondan adan olmaz
Durumu nasıl erkek arkadaşının
00 Yorumlacimriler iyidir bende cimriyim boşver
00 Yorumla- +1 yıl
Hayat zindan olur öyle tipler ile