Hayır hırkamın kenarıyla silen yine ben oluyorum, biri olsa onun hırkasının kenarıyla silerim de insanların yanında ağlamayı sevmem ben, o yüzden yalnız kaldığım da döküyorum içimi fakat yine de annemi söyleyebilirim, yanında ağlamasam da desteğini hissedebildiğim tek kişi o.
Evet. Kimisiyle ortaokul yıllarından, kimisiyle lise yıllarından beri arkadaş olduğum benimle birlikte 10 kişilik bir arkadaş grubum var. İyi günümde, kötü günümde, başım beladayken, aşıkken, ağlarken, mutluluktan havalara uçarken, eski sevgilimin cenazesinde hüngür hüngür ağlarken, lisede okuldan kaçarken... Her anımda yanımda oldular. Gerçekten haklarını ödeyemem. Her zaman bana bir omuz oldular. Onlar olmasa şu an olduğum yere gelemezdim bile.
Üzülerek söylüyorum ki öyle biri hiçbir zaman olmadı bu saatten sonra olacağını hiçbir zaman zannetmiyorum insanlar gözyaşları silmek değil tam tersi gözyaşı akıtmak için var
Gecen 4 senede var zannediyodum yokmus yalanmiş hepsi kardesim sandim insan lise bitince birakdi direk oysa ayni odada yasadik 4 sene herseyimi herseyini bilirdim her derdine yardim etmek isterdim o napti ben aradim acmadi mesaj attim bakmadi arayip sormadi felc oldum haberi olmadi ustune cok sevdigim dedem oldu haberi olmadi 8 9 aydir ne arar ne sorar ben yazmasam yokmus zaten dostlugumuz haftaya dogum gunum var yazcanida aaricanida sanmam ama yapsa bile cok gec artık yüzüne bakmam onun onun harici dierleride gitti yanimda kimse kalmadi hastaligimla dertlerimle careyi en son pskologda buldum dogum gunumde piskologa gidecegim aileden. Manevi destek gormuyorum zaten cevredende pek gormuyorum ama en azindan yeniden kendimi toplayinca kime nasil davrancami orendim
Eskiden etrafımda kisilere ağladığımdan bahsettiğimde falan "degerini bil aglayabilmek güzel sey bir yerden sonra aglayamıyosun daha kötü oluyor" derlerdi, üff bunlar da ne keko edebiyatı yapıyo be derdim , gördük ebesinin seyini , eğer birinin karşısında ağlarsam ve gelip gözyaşımı silmeye kalkarsa vallaha çarparım ha suratına bi tane, insanları rahat bırakın ağlasın aglayacak olan ,(hayat böyle bişi olsun anne herkesi rahat bırak)
Ben bugüne kadar 5-6 kere ağlamışımdır. Çünkü ben herşeye gülen insanım. O 5-6 kere de çocukluk zamanı. Ben kimse için gözyaşı dökmem. (Bebeklik hariç)