Gözyaşınızı değil de, sizi ağlatan insanları silebiliyo musunuz?

Hayır hayatıma kolay kolay almadığım gibi kolay kolay da çıkarmam hayatımdan kimseyi... çok sevdiğimden değil belki de zor sevdiğimden... isteyerek yapmadıklarını biliyorum.. omzunda göğsünde ağlayabiliyorsam gözyaşlarımı gösterecek kadar yakınımdır... gülmek de ağlamak kadar hayatın içinden bir duygu... neye ağladığımız önemli...
Keşke özel güçlerim olsa ve silebilsem, isviçreli bilim insanlarını bula çözüm bulmaya davet ediyorum.
Kimse için gözyaşı dökmedim silinmesi gerekenleri silgi ile silmek yerine neşterle kesip attım. Canım yanmış olabilir ama kafam rahat
Ailem dışında beni kimsenin ağlatmaya gücü yetmez. Ağlatmasalar da insanları hayatımdan silmeyi çok iyi biliyorum😏
Cevap
51Cevap
Ağlatma sebebinden ziyade ağlatılmaya neden olan sorunun kabul edilebilirliği önemli. Şahsına karşı sürekli hata, rencide edici, gururunu kırıcı, küçük düşürücü vb Beren’lerden dolayı ağlıyorsan zaten çoktan finishim yapmalısın.
Ahh ahh sene iki sifir bir alti dershaneden kaçıp babamin kredi kartiyla internet kafede iddia kuponu yaparken babama basildim en son o zaman ağladım o da fakedi dövmesin diye ise yaramadi maalesef bidaha da ağlamam asla tovbeliyim
Silebilmek zor mu kolay mi desen zor..
Silinebilir mi , fiziksel ve ruhsal olarak iyi veyahut kotu olan olaylari unutabilmek zor..
Alisma vardir surec biraz sancilidir.. :/
Ha tabi gozyasi doksek cok rahatlicaz da onu dokemiyoruz maalesef.. :/
Nadiren... Genellikle gözyaşı akıtacak kadar değer vermem, öyle pat diye silebileceğim bir insansa zaten gözyaşı da dökmem , eğer o kadar değer vermişsem, kolayına silemem.
Bazen istedigin zamanda istediğin kişiyi silemiyorsun bazen araya mecburiyet giriyor ama silinmesi gereken yerde bir an bile düşünmemek gerekiyor aslinda
Hayatımdan o kadar kolay şekilde insanları çıkarabiliyorum ki bu durum benim için bazen korkutucu geliyor.
Onu silemeyince Kendimi sildim. Dışarı adım atmadan 6 ay odamdan cikmadigim zamanları hic unutmicam
Benim anam ağlayacağına onların ki ağlasın derim ve güzel bir parça açar sigaramı yakarım
evet sildim. hem gözyasimi zamanlada o kisileri sildim.
Silemiyorum malesef kalbim karalanmaya meyilli silemiyor kimseyi
beni ağlatan birini kesinlikle unutmam kin duyamaya başlarım
Oyle herkesi silsem çok az kişi kalırdı bazen sans da veriyorum ama bu kişinin yaptığı şeye bağlı.
Siliyorum kimse vazgeçilmez değildir kimse kendini vazgeçilmez sanan kadar ahmak değildir
Gözyaşı dökecek raddeye gelmeden önce insanları siliyorum
Kimse silmiyodur :D aksine daha çok baglaniyodur ama bence uzuyosa birakican :D
Beni ağlatan insan olmadı daha bana çok fark etmez ben insanları çok kolay silebiliyorum
Çok sinirli değilsem ağlamam ama mutsuz eden kişiyi durumları silebiliyorum.
Evet çok güzel silerim
ben ölenler dışında kimseye ağlamadım..
o yüzden silemem..
Ne için aglattigina bağlı beni ağlatmak kolay değil.
Ağlatan değil de anlamayan gereksiz konuşan saygısızları kim olursa olsun siliyorum.
Maalesef hayatımızda yara açanlar her zaman kalıcıdır , anca silebildiğimiz sadece göz yaşı.
Evet çünkü böyle bir huyum var çok çabuk unuturum insanları
Silebiliyorum benim hayatımın 1 saniyesi bile değmeyecek bir insan için boşa gidemez
Beni ağlatan insanları sevmeyi tercih ederim ozamanda abaza olurum gamsızım la ben
Zor oldu ama evet sildim
Beni kimse ağlatamaz.
Beni ağlatan insan yok.
beni kimse aglatamaz umrumda olmazz
ben zaten duzenlii olarak aglarimm sebepsizde aglarim sonra yemek yiyorum sonra bardak kiriyorum siseleri kirip bagiriyorum kufur ediyom anca kendime geliyorum
soguk havadada penyeyle oturuyorum yukarda dusunuyom sarkimi dinliyom geciyor😂her gun 5 saat en az yalniz kalmam lazim kafami dinliyorum
Onunda zamanı var. Sadece dogru zaman.
Silemiyorum ama çiziyorum
Bu konuda ustayım. Siler atar ardıma bile bakmam.
Kimse beni ağlatamaz canisi
Zamanla. Hemen değil.
Silerim net bir şekilde.
2 günümü alır sadece😂😄
Bunları da silemiyorsanız... Oturun nutella yiyin.
Hiç bir kuvvet beni ağlatamaz.
Doğru söylüyorsun ve sana katılıyorum
Artik insanlari siliyorm
Kimse gözyaşıma sebep olamaz
Direk o dakkada hemde kim olursa
Kendi tarafını tutuyorsan evrt
Etrafimizda hickimse kalmaz 🙊
Malesef daha çok baglanıyo insan
Verdigim ve gordugum degere bagli
Silebilseydik o gözyaşı zaten akmazdı
Keşke silebilsek ama olmuyor
Kesinlikle.. zamanla izi bile kalmaz :)