Kimin ağlaması en çok dokunur size?
Ben annelerin ve erkeklerin ağlamasına dayanamıyorum çok samimi göz yaşı geliyor bana onların ki..
Ben annelerin ve erkeklerin ağlamasına dayanamıyorum çok samimi göz yaşı geliyor bana onların ki..
Aç-susuz yaşamaya çalışan insanların veya hayvanların, gözlerini açar açmaz kendini savaşta bulan çocukların, ailesini doyurmak-mutlu etmek için çabalayan kendi mutsuzluğunu-umutsuzluğunu onlardan saklamak için köşeye çekilen babanın, şiddet gören bütün canlıların ağlamasına dayanamam
Bir baska cocuk tarafindan ezildigi icin aglayan cocuga dayanamam.
annesini ölmüş bütün kuzucukların
Hakkaten be en kötüsü
Bende dayanamammm be 😑😑😑😑😑
Aynen yaa. Çok güzel söylemişsin ağzına sağlık
İçim gidiyor öyle olunca :(
Aww 😞
Artık anneler ağlamasın.
https://i.hizliresim.com/rg4a9z.jpg
Eksilemeyin l. n eksilemeyin.
Masum Çocukların ağlamasına dayanamıyorum.
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
bu fotoğrafı hatırlıyorum ben saygılar biber
Hatırlarsın tabi. :):
Allah; Müslüman olsun veya olmasın, bütün mazlumlara yardım etsin.
Amin. İnşallah Kitap.
😞 paylasmayin boyle seyler
Cevap
346Cevap
Cocuklar icimi parcalar...
Ozellikle dilendirile cocuklarin sogukta iki buklum kalmalarina dayanamam
Sokak cocuklari da keza...
Nasil masum ve guZel oluyorlar gulerken..
Yaslilarin aglamasi da uzer beni..
Bir de cocugunu yitirmis bir anne...
Sehit analari...
Dogumda kivran turlu acilar cek 9ay karninda gezdir besle koru buyut ve askere yolla gitsin gelemesin... bir asker olarak yaralandiginda dahi yogun bakimda annemi gordum dusunun ki ben koca adam goruyorsam o kucucuk cocuklarin düşleri kimbilir nasil yurek parcalayicidir.
Onun ağlamasına dayanamam o hep mutlu olsun hiç üzülmesin istiyorum. Gülüşünü duysam dünyalar benim oluyor, üzüntüsü ise canımdan can götürüyor. En çok ağladığım durum ise eli kolu bağlı olmak her zmaan destek olup yanında olmak istersin ama şartlar buna engeldir. Uzun lafın kısası annemden sonra değer verdiğim tek insanın sevdiğimin gözyaşına dayanamam ben ondan daha kötü oluyorum gülüşü daim olsun onun.🙏❤
babalar ağlamasın..
kimsenin ağlamasına benzemez babaların ağlaması.
anneler ağlar oturur sende onla ağlarsın ama baba ağladığında ne yapacağını bilemezsin, kalırsın , düşünürsün..
kim bilir ne yaşadı bugüne kadar acı anlatmadığı. bunlar onların birikimi mi dersin. Teselli edecek tek bir söz bulamazsın yeter ki ağlamasın dersin sadece.
bu şarkı anlatıyor birazcıkda olsa.
www.google.com.tr/url
Annemin ağlamasına, küçük bir çocuğun ezildiği ya da mahçup olduğundan ağlamasına, çevremden sevdiğim birinin ağlamasına, hoşlandığım erkeğin birini kaybetmesi üzerine ağlamasına, hastalığıyla dalga geçildiği için ağlayan bir çocuğa, yaşlı insanların ağlamasına
3yaşın da bir yeğenim var o ağlamasın diye 40 takla atarım :)
Ama genel olarak herkes gibi annemin aslın da daha çok babamın ağlamasına dayamam 1 kere ağlarken gördüm onu o can acısını asla unutmam..
Masum çocukların, şehit annelerinin ya kimse ağlamasın..
Hayvanların bile gözyaşına kıyamam onlar da ağlar!
Haa bide kendim varım kendi gözyaşıma da kıyamıyorum çok ağladım be kendim de üzülmeyeyim artık :)
Annemin tabıkıde insanın içini parçalayan olaydır. o an ne yapacağınızı şaşırırsınız ve sizinde gözlerinizden yaşlar iniverir. annedir o çünkü herşeyin en güzeline, en iyisine layık olan canınız, kanınızdır, herşeyinizdir çünkü. dayanılası şey değildir. herkes ağlasın ama o ağlamasın dedirten kahredici olaydır. o kutsal kadını ağlatan şeyi bulup parçalamak isteği doğuran durumdur. anneyi güldürmek için envai çeşit şaklabanlık yapılsın, anneler ağlamasın.
Babannem öldüğünde cenazeden sonra babamı sordu biri bende onu ararken arka bahçede buldum tek başına durmuş ağlıyordu seslenmeden geri döndüm o günü hic unutmam ilk defa babamı ağlarken görmüştüm
oksuzun yetımın mazlumun ve masumun gozyasına dayanamam
bence söz söylemek düşmez bu cevaptan sonra +1 ;)
anneme alışkınımda babamı bir kere gördüm fena oldum rabbim bir daha ağlatmasın onu
Annelerin ve günahsız çocukların ağlamasına dayamazken.
Binlerce anne ve günahsız çocuk, savaşlar yüzünden öldürüldü.
Keşke hep ağlasalardı, ölüm çok ağır..
çocuklarınkine dayanırım zira bir şekerle falan halledebilirsin. Annemin ağladığını gördüm ve çok üzüldüm gerçekten. Bende ağladım beraberinde. Babamın 1 kez ağladığını gördüm canım yandı resmen. Yaşlıların ağlaması da çok koyuyor bana. Tanımadığım insanların ağlaması, kim olursa olsun çok üzüyor beni. Gidip dertleştiğim birisi bile oldu bir zaman.
Hani şu Filistinde Suriyede Burmada Hocalida ve DoğuTürkistanda ve daha bir cok yerde adaletsizliği haykıran namlularin önünde göz yaşları döken çocuklar ruhumu paramparca ediyor...
Ben kimsenin aglamasina dayanamam ki :( bende hemen aglarim 😢 ama karsi cins ve ya cocuk aglayinca daha bir tuhaf oluyorum. En sevmedigim sahnede babamin hep kabir ustunde anne-babasiyla konusunca aglamasi 😓
1999 depreminde ölen ufak kardeşime ağlayan babamın hali hala gözümün önünde
Ben ağlayan insan görünce ağlamam genelde, canı yanmış bir insanın yaşadıklarını anlatırken iç çekişini duyduğumda ise dayanamam hüngür hüngür ağlarım. Bir tek sevdiğim adamın ağlayışına veya canını sıkan şeyleri anlatışına dayanamam ağlarım.
annemin ağlamasına dayanamam en çok... birde masum bir insanın haksız yere gördüğü muamele sonucunda çektiği acıdan dolayı ağlamasından ve çaresizlik içinde elinden hiç bir şey gelmeyen insanların ağlamasına...
valla kızların ağlamasına dayanıyorum artık çünkü çevremdeki bütün kızlar oto boka ağlıyor ama bir engellinin çaresizlik içinde ağlamasına veya bir yetimin çaresizlik içinde ağlaması harbiden çok üzüyor beni :(
Çaresizlik nedeniyle ağlayan herkes beni etkiler
Parası olmadığı için çocuğunun ilacını alamayan birisi
İş yerinde haksızca aşağılanan birinin ağlaması
Engeli nedeniyle dalga geçilmiş biri.
Gülmek varken ağlamak niye?
Haketmedigi bir durumla mahcup edilip haksız yere ezilen ve aglamasını gizleyebilmek için göz yaşlarını koluyla silmeye calışan ve hala dik durmak isteyen bütün insanlar
ailesini kaybetmiş bir çocuğun , canı acıdığı için ağlayan bir insanın , açlıktan ağlayan bir insanın ve karısını / kocasını / evladını kaybetmiş birinin gözyaşlarına dayanamam.. ve çok sevdiği halde terkedilmiş bir insanın.
ara sokaklarda kaldırım kenarında ağlaya genç kızlar görüyom bazen içim parçalanıyo valla. tamamen temiz duygularla hangisinin yanına ne derdin sıkıntın var diye gittiysemde hepsinden küfür yiyip arkamı dönüp gittim :)
babamın ağlamasına dayanamam. koskoca dağ gibi adamı iki kere aglarken gördüm. boğulcam sandım.
birde erkek kardesimin aglamasına dayanamam. 19 yasında koca sıpa oldu bazen hala aglar
erkeklerin ağlaması kadar yalan bişey yok. Geçen gün beni kırdı diye ağlayan, sevgi gösterisi yapan çocuk bugün senden sıkıldım bana uygun değilsin seni kırarım canımı sıkma diyor. Gebersin öyleleri.
tabii ki de değil, birine sinirliydim beni ağlatmıştı o yüzden yazdım
Belirli bir kişi yok aslında sevdiklerim ağlıyınca içimden bir parça kopuyor gibi hissediyorum. Ama sanırım en çok dedem ağlayınca oluyor bu duygu. Dedem ağlayınca çok yoğun yaşıyorum o duyguyu
evım sensınde aglayan kızlar a dayanamıyorum tokatlayasım gelıyor :D
kesinlikle
:)) @dudakkremii
o filme özel bir gıcıklığım var da dayanamadım :D @anl0037
Herkesin aglamasına dayanırım galiba. Hayvan ölümüne dayanamıyorum. Vaşak ölmüş bacagı kırılmış. sofra başındaydım yemek bogazıma dizildi nasıl yaş akıyo gözümden.
Güçsüz olanın ağlamasına kim olursa olsun.. çaresiz insana çok üzülüyorum
Ağlamak bır can sıkıntısı eylemi değildir. her kim ağlıyor ıse vardır bir sebebi. kimi canı acıdıgından, kimi caresizliğinden. aglamak dramatik bir olaydır. ben duygusal bir ınsan oldugum için aglamalara dayanamam. ailem ve yakınlarım daha farklı tabii...
((Aannaa))) ewet ne güzel söledin erkeklerden anlayan biri varmış ya erkekler kolay kolay aglamaz agladıgı zamanda hiç kendini tutamaz cok kötü aglar...
Abim öncelikle ona ne olursa olsun çok kavga etsek canını yaksam da ağladığında kıyamıyorum. Babamın ağlamasına da hiç kıyamam yıkılırım psikolojik olarak.
ezilen birinin ağlamasına harbiden dayanamam. sevdiğim bir huyum var, öyle cengaver güçlü kuvvetli değilim ama öyle anlarda yerimde durmam. direkt atlarım olaya
Kimsenin ağlamasına dayanamam kimse ağlamasın üzülmesin * ne gerek var. Ama bana özel olan kişilerin ağlamasına x2 dayanamam. Hayatımın kadını - Anne - Kız kardeş Baba ağlasada olur *
Şahit olduklarım arasında beni en çok etkileyen
https://www.youtube.com/watch?v=BwP5udWQ7yEAnnenin ve kadınlarla başka çocuk tarafından ezilmiş çocuğun sağlamasına daysnamam özelikle durumu kotu ailelerin çocuklarına çok uzulurum benim bile aglayasim gelir
Anne aglamasinin uzerine yoktur zaten. Sevgiliymis esmis çocukmuş hikaye. Anne aglamasi insani yerle bir eder.
aglayan erkek gormeye dayanamam. cok icten oluyor ve kolay kolay aglamiyorlar herseye. erkeklerin goz yasi degerlidir.
Dayanıyorum genelde kim ağlarsa ağlasın umrumda olmuyor artık. Sadece babamı ağlarken gördüğümde sarsılmıştım şimdi olsa yine sarsılırım sanırım.
ağlayanın bir canlı olması yeterli benim için :( içim parçalanıyor ( tabi timsah göz yaşları değilse..);
en çok babamın ama görmediğim için annem çok dokunuyor hele abim, insanlar ağlayınca gözyaşlarında boğulacağım hissi olusuyor..
Çaresizlikten ağlayan her insana çare bulmasında yardımcı olmaya çalışırım. Beraber ağlarım...
Nadir ağlayan sediğim insanların ağlamasına dayanamam sürekli ağlayan sulugözler ağlasın dursun dertlerini dinlerim falan ama çok içim ezilmez
Sevdiğin kişilerin tabi ki anne baba kardeş ve kardeş gibi gördüğün kişiler hayat arkadaşın bu kişilerin alamasına dayanmak zor ama her ağlayan kişiye üzülürüm tabi ki timsah gözyaşları olmucak
Kimsenin ağlamasına dayanamam. Gerçekten sinir oluyorum. Başka yerde hatta yalnızken ağlanmalı mümkünse...
Anne ve babasinin yoklugu yuzunden aglayan bir cocuga...
Yanımda ağlayam herkes için üzülürüm heleki sevdiğim biriyse vay halime ondan daha fazla ağlarm dayanamam
erkeği kızı geçtim sadece annemin ağlamasına dayanamam
kesinlikle
Köpek ağlaması. O yüzden geceleri az sokaklarda pijamalarla gezmedim. Kimi yeni bırakılmış, diğer köpeklerin saldırısına uğramış. Kimi ipini koparmış gezmeye çıkmış, o ipi dolamış bir yere kurtaramıyor kendisini. Var oğlu var.
Birlşeyi yapamayınca tokat yiyen bağırılarak söylenilenler ile ikilemde kalıp ne yapacağını bilmediği için durduğu yerde ağlayan çocuğa dayanamam çünkü onlarda kendimi görürüm... Sayısal yönden yetersiz olmam da bunun sonucu
hak etmediği halde tanrının gazabına uğrayanların göz yaşlarına.
Haksızlığa uğrayan ezilen rencide edilen ve acı çeken çocuk ve yaşlılara dayanamam ben :(
başka bir çocuğun elindeki yiğeceğe bakıp ağlayan çocuğa dayanamam
Sebebi ya da kim oluşu ne olmuş olursa olsun samimi gözyaşlarına dayanamam
ağlayan kimseye dayanamıyorum. Babamın aglamasını görmek ölüm olurdu herhalde benim. çaresizlikten yalnızlıktan aglayan insanlarda ayrı bir etkiler
Ben insanların samimiyetine hiçbir zaman inanmam ama eğer bir hayvan ağlarsa o zaman gercekten bende çok derin izler bırakır.
Çaresizliğe düşmüş çaresizliğine anca ağlayan insanlara dayanamam bende oturur onla ağlarım hiç tanımasam bile
Ben babamın ve herhangi bir erkeğin ağlamasına dayanamam hele de güçlü görünmeye çalışan bir erkeğin
Şiir yazabilen derin duyguları olan erkeklerin ağlamasına dayanamam sonunda belki çok güzel bir şiir gelir ama o gözyaşı dökülür bir kere
En çok canimdan sevdiğim kardeşimin ağlamasina dayanamam. Gerçi genel olarak ağlayan herkeze dayanamam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar