AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
348Cevap
Babamın ve en yakın arkadasımın ağlamasına dayanamıyorum. Annem ve kardesim de dahil. Sevdiklerim ağlayınca canım cok yanıyo
Annelerin babaların ağlamasına, ezilen bir insanın ağlamasına, çok sevdiği bir insan ölen insanın ağlamsına, çok seven erkeğin kaybettiğinde ağlayışına dayanamam.
Her kim olursa olsun aglayan insana icim burkulur. sevdigim insanlar aglasa icim yanar. annem aglarsa ölürüm
Karşı cinsin ağlamasına dayanamam, filmlerde bile ağlasa tuhaf oluyorum.
Oturur beraber ağlarız valla :)
Bülent Arınç şerefsizinin yalandan ağlamasına daynamıyorum... o şerefsizliğin tavn yaptığı meclisi yakasım geliyor!!!
Bu sorunun cevabına kızlar derim kanka ağladıktan sonra tam bir kaplan kesiliyolar ve dayanılmaz oluyo.
Ben annemim ve hani çaresi kalmayan insanlar olur ya hiç bir yapıcağı birşey olmuyo istemesede belli wtmeden gözyaşı geliyo hani o kişilerin
Bütün bayanların ağlamasına dayanamam mesela. Bu yüzden hangisinin silah olarak kullandığını kestiremeyip yenik düşüyorum sonu hüsran...
İşte bunu ayırt etmek zor.. Göz yaşı silah olarak kullanılmamalı...
Kesinlikle.. insana yakişmayacak kadar acımasızca bu.
yaşlıların ve bayanların erkekler zaten ağlamaz :) ama öocuklarınkisini seviyorum hatta bazen elmalı şeker verip geri alıyorum çok tarlı oluyor :)
Ahhaha şapşal ya :))
Erkekler ağlar ağlarda sadece kolay kolay ağlamaz.. ağlıyorsada hakikaten yüreği yanmış demektir. ;)
ona dokunmayacan işde :) ama çocukları cidden severim :)
Çocuklarınki belli durumlarda uzer.. Çünkü keratalar bazen her halta ağlıyorlar yani herzaman uzucu değil onların ki :))
kimsenin ağlaması beni üzmüyor çünkü herkez ağlamak ister içindeki hüzüntüyü derdi bosaltmayı ister ağlamadan duramaz illaki ağlamak ister ağlamak bunun için var
2 amcamın cenazesinde ağlamadım, kardeşim dediğim insanlar kucağımda can verdi kan kustu yüzüme ağlamadım ama onun ihaneti yıktı beni zorbeyi bile ağlattı
Bazı acılar ölümden daha ağır Allah yaşatmasın..
amin
Kadınların kızların ve en çok da annemin.
Ama bir erkeğin ağlaması da üzer tabii.
Zaten çok duygusalım dur beni de ağlatacaksın :(
ağlayanlara üzülürüm genelde ya
https://www.youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2Iböyle ağlamadığı sürece :D
Hahajha çok kötüsün:))
Kız arkdaşımın ağlamasına dayanamıyorum tabi ailemden biri olsada muhtemelen olurda görmedim daha onlardan
Samimi olarak soyluyorum geçen yıl kardeşim barajı geçememişti çok üzüldüm ben ağlamam ama göz yaşlarım içime akar
Şehitlerin anasının ağlamasına üzüntüden Davutoğlu, Arınç, Emine Eroğan ağlamasına da riyakarlıktan dolayı dayanamam.
Annesiz babasiz yalniz cocuklarin ve yaslilarin aglamasina dayanamam :)
yalnız olan insanların, sokakta tek başına ağlayan insanlara dayanamıyorum koşup sarılasım geliyo.
Hayvanların ağlamasına katiyen dayanamam, oturur ben de ağlarım.
canının yandığını kendimde hissettiğim kimsenin ağlamasına dayanamam bende ağlarım. :/
kenan imirzalioğlunun ağlamasına dayanamıyorum... :(
ahaha
Hiçkimsenin ağlamasına dayanamam. En çok babam annem kardeşim babannemin :)
bir cocugun bir bebegin usumesinden acliktan ezilip buzulmesinden yurda verilen disari terk edilen bebeklerin cocuklarin aglamasina dayanamam :-(
Hiç kimsenin ağlamasına dayanamam ben ya. O kadar da iyi bir insanım falan :P :D
Annemin ağlamasına dayanamıyorum. Kafamı duvarlara vurasım geliyor. Çıldırıyorum deliriyorum...
Bir babamın bide sevgilimin çaresiz haline dayanamam.
Şımarıklık haricinde büyük bir insan gibi ağlayan çocuğa dayanamam 😢
Ailesinden birini kaybeden bir çocuğun aglaması çok dokunuyor bana. Ve de annemin. Dayanamam aglamasina :((
İçten ağlayan kimsenin ağlamasına dayanamam ağlayan insan içimdeki buzları hemen eritiverir.
Annemin. .. Ve birisine eziyet edilip o kişi ağlarsa öyle savunmasiz.. icim parcalaniyo resmen
😄😄😄
Vicdanı olmayan insana değil karşısında gözyaşı dökmek, gözlerinden kan aksa kar etmez.
Yorumlari okudugumda hepsine katildim. Meger ben kimsenin aglamasina dayanamiyormusum :(
Babamın ağlamasına sadece bir kez onu öyle gördüm ve hala gözümün önünden gitmez
Artniyetli kızlar hariç, kimsenin ağlamasına dayanamam.
Neden sadece kızların art niyetlisi? ;)
Ben kızları iyi bilirim, gözyaşlarının arkasına bazen çok şey saklarlar.
Hımm peki ama art niyetli olan herkesin göz yaşlarının arkasında samimiyetsiz gizlidir yani bence bu erkek/kadın ayırmaksızın ama fikrine saygı duyuyorum ;)
Babam sanırım. Onu şimdiye kadar sadece bir kez gördüm ağlarken. Çok kötü oldum.
Fazlasıyla kötü olunur hemde..
evet ama dünyada ağlamasını görmeye dayanamayacağım tek insan BABAM
Küçük sevimli bir kız çocuğunun ağlamasına dayanamam:(
Şehitlerin kızlarına oğullarına çok ağlarım :(( mahallede büyüklerin küçükleri ezmesine o çocukların ağlamasına ,, hayvanlara eziyet edilmesine dayanamam.. ağlarım..
Hiç kimse ağlamasın ağlatmasın.
Ben sevmediğim insanın ağlamasına bile dayanamazken annemin sevgilimin ağlamasına hayatta kıyamam :((
Üzüldüm şimdi ya eski hatıralar geldi aklıma
Annem ve tüm annelerin ağlaması
bide babamın ağladığını hiç görmedim görsem Allah bilir içim paramparça olur
İnşallah hiç gormezsinde.
Amin inşallah cumlemiz görmez
Annemle babamin aglamasina dayanamam heralde. Özellikle babam üzülmesin yaa :((
Yaşlıların ağlamasına hiçç dayanamam şimdi bile gözlerim doldu. :(
Anne baba cocuk farketmez, kimse ağlamasın bence :/
Bir annenin çocuğu için, bir çocuğun da annesi için ağlamasına dayanamam.
www.geyigiz.biz/.../Iphone-karikaturu.jpg
işte buna :(
Bak ya :(
şehit çocuklarının gözyaşlarına dayanamam ben yaa :'(
Kimsenin ağlamasına dayanamam ama babamın ağlaması başkadır bende..
ben ağlayan kimseye dayanamıyom la =/ gidip sarılasım, üzülme geçer diyesim geliyo
beynim erkekleri algılayamıyor ve hissedemiyor. hiçbir zaman da bir erkek ağladığında bişey hissedemedim. babam veya dışardan birisi olsun. bir ablama birde anneme dayanamam
Aşık olduğum sevdiğim kadının ağlamasına dayanamam.
onun ağlamaması için her şeyi yaparım
yahu biz adam akıllı cevap verelim senin düşündüğün fesatlığa bak
Babamı ağlarken görürsem dayanamam kahrolurum tontişim ağlamasın😞
ağlamaktan başka elinden bişey gelmeyen her kimsenin.
Genel olarak karşımda ağlayan kişi ne sebepten olursa olsun canımı yakar yani.
sokakta kaldırım kenarına oturmuş ağlayan çocuğa , ve annemin ağlamasına dayanamam :/
ciddi şekilde hasta olduğu için ağlayan kız çocuklarına
Annelerin ve çocukların... En önemlisi de masum ama haketmediği halde acı çeken birinin...
Cumhur başkanı, baş bakan , bakanlar ve millet vekilleri çünkü onlar ağlıyorsa milletin anası ağlamış demiştir...
erkekler diye genelleme yapmıycam ama abim veya babamın ağlaması fena koyar
Ben ağlayan hiç bir insan evladına dayanamam da , çaktırmıyorum işte ;-)
Bir bayanın bir kızın ağlamasına dayanamıyorum nedendir bilmem ağlayan birini görünce çok garip oluyorum