Kişilik & Karakter Zaman zaman gözyaşlarını tutmak zorunda kalıyor musun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yorgunluk, koşturmaca, hep mücadele etmek zorunda olmak... Zaman zaman gözyaşlarını tutmak zorunda kalıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet kalıyorum ama bazen de kalmıyorum yani gece olduğu zaman mesela ağlarım bazen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😊🌸
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Evet hem o dedikleriniz hem de o gözyaşını bu sefer dökemediğiniz için daha da çok uğraşıyorsunuz... 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki ben çok duygusalımdır zaten 😅 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yok bıraktım artık ağlayıp sızlamayı 🙄 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet kalıyorum ama bazen de kalmıyorum yani gece olduğu zaman mesela ağlarım bazen
😊🌸
Evet hem o dedikleriniz hem de o gözyaşını bu sefer dökemediğiniz için daha da çok uğraşıyorsunuz...
Bilmiyorum ki ben çok duygusalımdır zaten 😅
uzun zamandır evet.
Yok bıraktım artık ağlayıp sızlamayı 🙄
Mecbur ayakta durmam lazım
silmek zorunda kaliyom motordayken 😂
Hayır tutmam, tutarsam gerilirim..
Evet oluyor
Evet
Yok..
Evet