Kişilik & Karakter Bazen durduk yere ağlamak istiyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aniden duygusal patlamalar yaşıyor musunuz?Ne yapıyorsunuz böyle durumlarda? Bazen durduk yere ağlamak istiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. durduk yere değil ama geceleri ağlıyorum. 0 0 Yorumla
AZABLAR Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O anda bol bol dua et 1 4 Yorumla Soran +1 yıl O zaman benin için siz de dua edin lütfen Yorumla AZABLAR +1 yıl Allah hem bu dünyada hemde ahirette sikintilarinizi hayra çevirip en güzelleri nasip olsun Yorumla Soran +1 yıl Amin teşekkür ederim, Rabbim size de hayırlı ömür nasip etsin Yorumla AZABLAR +1 yıl Amin ecmain bilmukabele misli size olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O an bir şeyleri kırıp dökmek, bağırmak, ağlamak istiyorum. Bunları yapmadan pek sakinleşemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
durduk yere değil ama geceleri ağlıyorum.
O anda bol bol dua et
O zaman benin için siz de dua edin lütfen
Allah hem bu dünyada hemde ahirette sikintilarinizi hayra çevirip en güzelleri nasip olsun
Amin teşekkür ederim, Rabbim size de hayırlı ömür nasip etsin
Amin ecmain bilmukabele misli size olsun
O an bir şeyleri kırıp dökmek, bağırmak, ağlamak istiyorum. Bunları yapmadan pek sakinleşemem.
Durduk yere içmek istiyorum
Evet fazlasıyla
Ağlarım
Bosalmadigin icin
Ağlıyorum