Çoğu zaman durup dururken ağlamak istiyorum.. Bazen aklıma kaybettiğim sevdiğim kişiler geliyor, son zamanlarda bu sıklaşınca sürekli ağlama isteği içinde buluyorum kendimi..😮💨

Çoğu zaman durup dururken ağlamak istiyorum.. Bazen aklıma kaybettiğim sevdiğim kişiler geliyor, son zamanlarda bu sıklaşınca sürekli ağlama isteği içinde buluyorum kendimi..😮💨

Aslında bilinç altın o daha önceki yaşadığın anı sana hissettiriyor bı özlem olduğu için kaynaklı ama her şey geciyo hergün yeni bir güne uyaniyorsun
Evet haklısın.. ama bazen özlersin bir defa yaşayıp bir daha asla o kişiyle aynı anıyı yaşayamayacağın şeyler oluyor göremiyorsun bile artık o kişiyi..
Demekki o kişi senin bilinç altında çok yer edinmiş ki sana bu özlemi yaşatıyor sorması yanlış olmazsa anlatabilir sen dinlerim seni
Haklısın evet anlatacak bir şey yok ki o kişi babam.. ve neredeyse aklımdan hiç çıkmıyor.
Baban vefat mi ettin
Kayıp mı ettin
Evet
:(( kusura bakma hatırlattı isem
Sorun değil unutmuyorum hiç
Bazen gözlerim doluyor, sebepsiz olmuyor
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Rica ederim☺️
Bu hissettiğin duygular oldukça insani ve normal aslında. Kaybettiğimiz ya da özlediğimiz insanları özlemek, böyle zamanlarda içimize hüzün çökmesine neden olabilir. Bu tür olaylar, bazen sen farkında olmadan zihnindeki bir tetikleyiciyle ortaya çıkar. 🖤
Kendine biraz zaman ver ve ağlama hissini bastırmaya çalışma. Ağlamak, duygularını dışa vurmanın sağlıklı bir yolu. Ama bu durum belirgin bir sıklaşma gösteriyorsa, içten içe seni zorlayan başka şeyler olabilir. Biraz yazmayı dene, duygularını yazıya dökmek rahatlatıcı olabilir. Ya da sevdiğin birine içini dökmek; samimi bir paylaşım iyi hissettirebilir. 🤗
Teşekkürler 🙏🏻 evet yazmak belki de iyi hissettirebilir
Çok teşekkürler 🙏🏻
Cevap
19Cevap
durup dururken olmaz. dertlerden olur
Aklımdaki küçük bir anı sürekli olarak gözümün önüne geliyor ondan öyle oluyor
Fazla duygusalsın aşırı hatta adı başka biseydi dikkat et dünya bizim o kafamızda kurdugumuz kadar masum degil, ...
Elimde olmadan öyle oluyor
Teşekkür ederim 🙏🏻
Duygusallık çökebiliyor ama ağlatacak kadar değil
Çok nadir olur ve bu belli şeyler düşününce olur durduk yere olmaz yani depresyondaysan durduk yere olur
@GalatadakiSiyah iyi akşamlar, sitede yeniyimde bişey soracaktım ama sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Bazen bende de oluyor ozluyosun eskileri
Aynen öyle
Çok su içince işiyorum olmadı ağlıyorum gitsin diye
Olmaz
Alah ağlatmasın ama hiç olmadıı
O kadar psikolojik deli değilim
Arada oluyor duygusallaşıyorum
Balık burcu musun
Hayır
Neden öyle oluyor dertleşmek ister misin
Neden
Noldu
Git vitaminlerine baktır zırlama
Sağ ol ya doğru baktrmam lazım
O kadar duygum kalmadı
Neden?
Duygusal ve ağlak insanların libidosu dshs yülsek oluyormuş doğru mj
Bu sitenin erkekleri tam prenses
Olmuyor
Hayır olmuyor
Bu aralar fazlasıyla
Çok oluyor
Çok oluyo
Niye canım?
Aklımdaki küçük bi anı sürekli gözümün önüne geliyor..
Kıyamam ben sana yaş. Psikologa gittin mi hiç?
Hayır gerek duymadım aslnda
Gitmen iyi olur canım biraz sakinleşirsin
Önemli değil ya
Yine sen bilirsin
Olmuyor.
Bazen oluyor.
Genetik delilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?