Bu şarkıyı ne dinlerdim be :)
#smellsmoke

Merhaba,
Belli Nedendir bilmiyorum ağladığında gözyaşını silecek ve duygularını anneye gidecek bir insanın olması için bu hayatta sevgilinin olması ya da evli olmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ben kendim 30 yaşındayım evli değilim sevgilim yok yani aşk hayatı konusunda şanslı bir insan da değilim, ama hayatım boyunca bana destek olan her anımda yanımda olan her şeyden çok beni seven ailem olduğunu biliyorum bazı zamanlar bazı konularda anlaşamıyoruz hatta bazen fikir anlaşmazlıkları kültür çatışmaları söz konusu olsa da ben de insanın en büyük ve karşılıksız en büyük destekçisi bir insanın ailesi olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayıdır ki benim 30 yıldır gözyaşını silen tek bir insan var O da annem, ben dünyayı bedensel engelli olarak geldim ve hayatın boyunca geçirmiş olduğum çeşitli ameliyatlar çeşitli fizik tedavi hizmetleri aynı zamanda yaşadığım birtakım psikolojik zorluklarda her zaman annem yanımda beni her şeyini de çok fazla iyi anladı fikirlerimi düşündü kavradı yanımda oldu. Bugün insanlar ağzını almış bir aşk bir sevgi bilmem senin için ölürüm senin için şunu yaparım bunu yaparım sözleri ama hepsi yalan dolan sadece insanlar memnun menfaatleri çıkarları olması bakımından ev araba maddiyat söz konusu olduğu için birbirini çok fazla seviyor kısacası birbiriyle seks yapmak için evlilik yapıyor ondan sonra da zorlukları geldiği zaman sen bunu demiştin sen bunu demiştin sen şöyle yapmıştın sen bunu yapmıştın söylemiyor yaparak birbirlerini arkasından bıçaklıyorlar, gerçek anlamda evliliğin veya Aşkın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar hayatında aşk kelimesini ya da aşkım kelimesinin gerçek anlamı ne olduğunu bilmeyen insanlar saçma sapan bir şekilde hep bu kelimeyi kullanmayı tercih ediyorlar, insanın en zor zamanında genelde en güvendiği yabancı insanlar sırtından vurur bugün bakıyorsunuz evli olan insanları bile zor durumda kaçıp gidiyor diyeceksiniz ki ailenin de bir gün ömrü bitecek Evet işte bu yüzden kendi kendime kalmayı öğrendim şu anda gözyaşını silen annem var o zaman O olmazsa rabb'ime sığınırım. beni gerçekten sevecek bir kadın da olursa nasipte varsa zaten olur.
Dışarıdan aileme ve dostlarıma karşı hep mutluymuş gibi göründüm. Moralsizken, üzgünken bile mutluymuş gibi taklit yaptım. Göz yaşlarımı görmelerini istemediğim için kendimle baş başa kalana kadar ağlamak istesemde tuttum. Tek başına kalınca sonrası malum. :)
Ağlamak kötü bir şey gibi görünse de bazen iyi geliyor. İçindeki bireken o hüznü az da olsa atmanı sağlıyor.
Birilerinin yanında ağlamayı sevmiyorum.
Zaten artık eskisi kadar ağlayamıyorumda.
Canım acıyor bunu hissediyorum. Ama 10 defa yansam birinde ağlıyorum. Ondada elimin tersi eşlik ediyor.
Yanım boş. Hep boştu.
Elimin tersiyle, düzüyle, hırkamın kenarına silerim genelde.😬
Öyle biri yok hayatımda.
Sümüklerimi de oraya siliyorum deme bana kahveci ahah :D :D iki dakika şurda duygusal olayım dedim olmadı bak
Ahah😂 Sümük değil o, gözden akacağına yolunu şaşırıp burundan gelen su o lütfen...😂😂
Sus sus gözümde canlandı kurumuş beyazımsı tabaka 😂😂 ahaha
Bak bak nasılda biliyor ahaha😂😂
Tamam be üstümde ki penyenin uç kısmının tersini çeviripte siliyorum arada, hem önden görünmüyor öyle.😂😂
Ahah😂😂😂 Hayal gücünde hazırda bekliyor abla, ne kadarda ben, dur gece gece şimdi.😂😂
Ahah😂😂
Teşekkür ederiim.❤️☺️
Rica ederim.. 😊💜
Cevap
54Cevap
Valla kendim siliyorum. Var ama yanlarında ağlayamıyorum. Aslında benim ilk aklıma gelen görüşüm bu değildi ama neyse diyelim 😂
Hırkamın kolunu ödünç vereyim aplama? 😂😂
@SmellSmoke T-Shirt'ünü feda eder bence bizim için.😈😂😂
Ahah😂😂 Tabi tabi Smell=fedakarlığın beden bulmuş hali zaten.😂😂
😂😂 tişörtü komple veririm ben kesip ortadan ikiye mendil niyetine kullanırsınız ahshs
Olsun bu da bir şeydir, tamam anlaştık.👌😂
Aa ne demek lütfen 😂😂
Ağlamayı sevmiyorum ama ağlarsam da evet var
Selam gadası 🙃
Bu hayatta ağladığın zaman kendi gözyaşlarını kendin sileceksin. Eğer ki birinin silmesine ihtiyaç duyarsan bütün hayatın ağlamayla geçer.
#gadası

Hayır maalesef. Aslında kimse gözyaşlarımı silmesin bana ders olsun diye bir şarkı sözü vardır ya işte tam da bu durum. Yani gözyaşım silinmesin ki tecrübeleri unutmayayım ve daha cesaretkli olayım diye.
Bir zamanlar çok ağladım sonra bıraktım
Çünkü kendimeymiş en büyük zararı
Duygularına zehirli bir hançer vurulduysa
Zamanla zehiri içinde yakıyorsun
Hançeri söküp attığında
Sende seni hançerleyen kişiler gibi
Olmaya başlıyor ve buna alışmayı deniyorsun
Ağlayamaz oldum adeta ağlasam bile ellerim var kimseye ihtyacım yok çok şükür
- Evet, var: En son bebekken ağlamışım, onda da annem silmiştir.
- Elinin tersiyle silmeyi tercih edenlerdenim: Bir gün ağlarsam göz yaşımı kendim silmek isterim.
Yanımda olmak isteyenler var elbet. Ailem, dostlarım. Ama ben pek gözyaşlarını, üzüntülerini paylaşan taraf değilim. Bilinmesi gerekeni iletir ve kendimle kalmayı tercih ederim.
Kimim olacak ki ne zaman ağladıysam sırtım hep buz gibi duvara dayalıydı göz yaşlarımı bir sevdiğim kişi silemedi ha olsaydı her şey farklı olurdu neyse.
Eğlenilecek adamın arkasından ağlanır, evlenilecek adamın yanında ağlanır..
Benım hayatta kımsem kalmadı her ağladığımda kendım sılıyorum ve 7 senedır yalnız yasıyorum. Güçlü olmak zorundayım ve başka alternatifim yok maalesef.
Yok, yalniz agliyorum kendi gozyasimi kendim siliyorum, ogrendim bunlari, tek basima yapabiliyormusum.!
Ağlayamam ağlayamam ben diye bir şarkı vardı onu hatırladım. Gözyaşlarımı ben bile silmiyorum. Oda böylece akmıyor.🤷♀️
Var ellerim...
https://www.youtube.com/embed/Jx-F01LyG7QHayır, ağladığım yerler bellidir zaten. Yatağım, banyo ve sokakta genelde çöp kovasının yanında ağlarım kimse gelmiyor orada ağlayınca. 😂
Kendi 2 elimden başka silen olmadı Canın sağolsun be hayat
Yok ya. Sırtımdaki bıçaklarla şöyle bir kabasını alıyorum.
Gözyaşlarım içime akar sessizceBilemez ve silemez hiç kimse
Yanımda olan olmak isteyen birisi varda. Ben o tarz şeyleri sevmiyorum. Yalnız kalmak daha doğru geliyor. Kendi başıma yalnızken ağlamak , dövünmek daha doğru geliyor. Bu son 3 ayda yeterince ağladı.
Akıtacak göz yaşım kalmadı ki ağlayınca elimin tersiyle sileyim.
Elimin tersiyle silerim ki ben kimsenin yanında ağlamayı sevmem.
Yok ben her gözyaşımı kendim silmek güçlü olmak zorunda bırakıldım
Ağlayabilecek kafaya ulaştıysam kimseyi istemem yanımda.
Hea var annem şaka şaka azcık duygu kasayım aksşksşs
Valla benim gozyasimi silen yok benden başka
Sen takıntılımısın kime ne yazıyom diye mi bakıyon
Hayır
Uzun zaman oldu.
Hayatimda birinin olmadığı.
Erkeklerde ağlamaz mı sandınız?
Gözyaşlarımı göstermek istediğim kimse yok. Yüzüme bir soğuk su atar devam ederim.
Düştüğümde kalktığımda hep tek başımaydım halen de öyle durum insan kendi kendine aşabilmeli bazı şeyleri
Önceden hep kendim silerdim ama son zamanlarda artık ağlamak istediğimde gidiyorum babaannemin dizine yatıyorum ya da anneme sarılıyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum babaannem ya da annem siler gözyaşlarımı böylesi insanı daha değerli hissettiriyor.
Kimse kalmadı kaldım yalnız o değil artık ben kendi gözyaşlarımı bile silemiyorum. Yalnızlıktan gebericem bu gidişle ama kimsenin oldugumu bile anlamadığı yalnızlıktan bahsediyorum.
Var: Ellerim. 😊 Kimsem yoksa onları dost bellerim. 😊
hep yalnızken ağlarım o yüzden yok yanımda biri olsaydı da olmazdı
hayır tabikide kendi gözyaşlarımı kendim sildim bu dünya ve insnalar menfaat peşinde kimse kimseyi takmkıyor
Benim her şeyimde teyzem yanimda oldu herseyimi bilir ve hep yanmda gece evden ciktim onun evine gittim
Merhamet etmek sadece iyi kişilerde olabilecek özelliktir her insan sevilmeyi üzüldüğünde yanında birilerinin olmasını ister illaki
🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Hayır kimse yok kendim siliyorum kimseye ihtiyacım yok
Şu an olduğu gibi elimin tersiyle silerim...
Oha lan çok isterdim başkalarının yanında ağlayabilmeyi varsa yapabilen çok şanslısınız.
Var ama sadece ağlarken değil her anımda yanımda.
Ben kendime yeterim ya
Kendi başıma ağlayıp kendim silmeyi tercih ederim
Yok yalnız bir köşede kendim silerim.
Hiç ağlamıyorum ki göz yaşımı silen olsun 😄
Keşke olsa omzuna dayanarak aglasam
Diğer elim var. 🤷♀️Aglayınca yanımda kimse yok
Yok herkesin acısı kendine
Ağlamak mı ne kadarda alaturka mösyo
Var , kendim siliyorum
Gözyaşımın daha değerli olduğunu düşünürüm
Var ama ağlamam ki ağlayamam
Peçete ve yakın bir kaç kız arkadaşım var