4 yıl önce ayrıldık her hafta mesajlaşır kavga eder engelleriz bu 4 yıldır böyle vazgeçemiyorum ne senle ne sensiz beni istiyor ama sevgili olmak istemiyor bazen öyle sıcak davranıyor ki tekrar sevgiliymişiz gibi ama sonra tak diye boka sarıyor napmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu nasıl bir ayrılık mübarek
Leyla mecnun ne ki 😂
:D
ayni durum bana da oldu. Birakman gerekiyo ve yazmaman gerekiyo. o yazsa bile azralayip engelemen kerekiyo. Cunku birbirinize baya alismisiniz ve takinti yapmisiniz. Insan cok ozluyo tabi ama birakmak zorundasin.
Çok denedim aylarca konuşmadığım oldu ama nasıl diyim bazen öyle bir duygusal boşluğa düşüyorsun ki onu istiyorsun bağımlılık gibi bir şey oldu
iyi anliyorum seni bende de oyle. Icimden yazmak geliyo ama olmiyacagini da biliyorum
Galiba artık bitirmenin zamanı geldi doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Narsistin teki. Uzak dur. Hayatından tamamen çıkar bunu
cok yipranirsiniz
Fazlasıyla yıprandık bu durum yüzünden ne onun ne benim hayatıma biri girebildi çok saçma bir döngü içindeyiz ikimizde farkındayız ama olmuyor
sevgi var mi aranizda
Benim artık ona karşı sevgim kaldığına emin değilim onu bilmiyorum olmasa yazmaya devam etmezdi sanırım
ben bir disardan yabanci olarak degilde dost gozuyle bakıyorum birbirinize aliskinsiniz kavga etmek belkide hoşunuza ilk baslarda gider ama sonralarinda sacmalik halini alir Şu an sıkıldıkca yazıyor gibi oldunuz sana 2 tavsiyem olacak eger gercekten seviyorsan kızla konus kavga etmeden konusarak anlasabileceginizi ayrılıp barismadan yuruyecegini soyle ya da ben artik yiprandim tamam iyi bir insansin ne zaman ihtiyacin olursa ara ama ben hayatima birini almak istiyorum ben bu ilişkiden cok yoruldum yiprandim de sen boyle yaptigin surece ben hayatima bakamiyorum de tamamen bağınızı kopar bu sosyal medya olsun telefon olsun vs... bu iliski birbirinizi uzmekten baska bir yere gitmiyor onu anladik onun verdigi cevap gidersen git gibi birsey olacak eger bu cevabi duyarsan sen bekleme hemde hic bekleme bosuna zaman kaybi
Dediğin yapacağım galiba aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü akşam konuşurum teşekkür ederim yardımın için.
boyle devam edersen kendine de onada zarar yazik yani bosa zaman kaybi sadece benimki bir fikir oda sana kalmis
Zararımız oldu ya ne yazıkki pişmanlık çektik ama fayda etmedi. Bağımlılık oldu kurtulmamız gerekiyor en doğrusu bu olur.
iletisim kesilmediği surece bir ise yaramaz
Zaten ben şehir dışındayım çalışıyorum telefondan görüşüyoruz onuda hallederim memlekete dönüncede görmezden gelirim anlar birşeyleri galiba
Ağla
Toksik ilişki modeli
Neden öyle diyorsun ki toksiklikle alakası yok bence
Alaka kuramadığın için kurtulamıyorsun sorunun bu ;)
Bilmiyorum öylede olabilir kafam çok karışık sadece napmam gerekiyor bilmiyorum.