Kızlar Bir Adım Öne Nasıl kaşar olunur? (Sayfa 3) samyelii Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl kaşar olunur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mertimmsks Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Ssimdi sen kasar degilmisin 0 1 Yorumla samyelii +1 yıl takdır kamu oyunun :D Yorumla
Pusaattt Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Xper kasma cabalari mk. 0 2 Yorumla samyelii +1 yıl :)))) master olcam ben Yorumla Pusaattt +1 yıl Amerikaya gönderelim orda master yap, boş laflar rüzgarla biliyomusun bu şarkıyı tam senlik. Yorumla
küçükefee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kitabını yazdım kaşarların 0 2 Yorumla samyelii +1 yıl Banada hediye et :) Yorumla küçükefee +1 yıl Gel Yorumla
engineer38 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Ya sanaldaki kızlar hep iyi mi? :(( 0 2 Yorumla samyelii +1 yıl Hepimiz fason üretimiz arkidis :) Yorumla engineer38 +1 yıl Bu kızlar bize niye denk gelmez gercek hayatta ya :) Yorumla
bra1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl bakire olup herşeyi yapanlara kaşar denir. 0 1 Yorumla Reco86 +1 yıl güzel tanım :) Yorumla
Cimbomista Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Evlenmek sart mı kac yasındasın ki acele ediyosun 0 0 Yorumla
AhandaGeldim Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. gel yapıyım burada anlatmakla olmuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen böyle iyisin, keşke bunu yazmasaydın 0 3 Yorumla samyelii +1 yıl Bana bu isin puf noktasini ogret bebem:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanında nomissizlik olması lazım yoksa zor iş :) Yorumla samyelii +1 yıl Hahahaha canimsin ya :) Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kaşar oLmadım İçin Bılemem :)) 0 0 Yorumla
Romeooooo Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hahhahaha :D 0 1 Yorumla samyelii +1 yıl Gulduren bir yorum :) Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok kaşar uzun yaşar 0 1 Yorumla Gunzero +1 yıl Kaşardan kaşara fark var ;) Yorumla
JunkieStyLe- Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,8b cevap paylaştı. Wiyy loo 0 0 Yorumla
Mikeİİ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 408 cevap paylaştı. kaşar sevmiyorum 0 0 Yorumla
ksalper Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Hep rüzgardan 0 2 Yorumla samyelii +1 yıl Ruzgar kurutmaz mi Yorumla ksalper +1 yıl İste ondan cıvık olamassin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Kasar = Kullan at Tras Bıçağı
Yawşayarak elde ediyorlar ne yazıkki...
Sexsi oluyorlar kaşar tipler
Kasar nasil olnmaz ruhunda varsa olunur
Ssimdi sen kasar degilmisin
takdır kamu oyunun :D
Xper kasma cabalari mk.
:)))) master olcam ben
Amerikaya gönderelim orda master yap, boş laflar rüzgarla biliyomusun bu şarkıyı tam senlik.
Kitabını yazdım kaşarların
Banada hediye et :)
Gel
Ya sanaldaki kızlar hep iyi mi? :((
Hepimiz fason üretimiz arkidis :)
Bu kızlar bize niye denk gelmez gercek hayatta ya :)
bakire olup herşeyi yapanlara kaşar denir.
güzel tanım :)
Evlenmek sart mı kac yasındasın ki acele ediyosun
gel yapıyım burada anlatmakla olmuyor.
kaşar olursan kullanıp atarlar seni
Oranı buranı elleterek 😊
Sen böyle iyisin, keşke bunu yazmasaydın
Bana bu isin puf noktasini ogret bebem:)
Kanında nomissizlik olması lazım yoksa zor iş :)
Hahahaha canimsin ya :)
Kaşar oLmadım İçin Bılemem :))
Kaşar olunmaz kaşar doğulur
İyi bir başlangıç yaptin bence boyle devam et
aynı kaderi paylaşıyorz gel senle evlenelim
İstemekle olmaz , ruhunda olmalı :D
kasarlık kanında vardr
Hahhahaha :D
Gulduren bir yorum :)
kaşar oldukları içindir
tost olmak lazım kaşar olmak için
Çok kaşar uzun yaşar