Benim gibi hanim hanimcik ici disi bir seffaf insanlar sevilmezken nerede bir kac kişiyi ayni anda idare eden cirkef yelloz dediklerimz evleniyor en iyilerini hemde... Anlatin bakalim nasil kaşar olunur... Oyle yaptik bulamadık bole yaptik bulamadik kaşarligin kitabini yazanlarrr gelinnnn yaaa anlatinnnmm nasil istediginizi elde edebiliorsunuz? :)
Cevabın nedir?
Evde kaşar peyniri yapımı, telemenin elde edilmesine kadar beyaz peynir yapımı gibidir.
. Kaşar peyniri yapmak için telemenin sıcak suda yumuşatılması gerekiyor. Yumuşamayı kolaylaştırmak için telemeyi yaklaşık 1x1 cm. küp şeklinde doğradım.
Çelik tencereye su koyarak yaklaşık 75 dereceye kadar ısıttım. Suya süzgeci batırdım, içine de parçalanmış telemeden bir miktar koydum.
Beş-on saniye bekledikten sonra bir kaşıkla yavaşça karıştırarak ve bir taraftan da yumuşayan telemeleri birbirine yapıştırmak için hafifçe bastırarak, aşağıdaki resimde görülen şekle getirdim. Bu işlem bir kaç dakika sürüyor. Daha sonra eriyerek top haline gelen telemeyi süzgecin yan tarafına alıp bir miktar daha parçalanmış teleme koydum, yukarıdaki işlemleri tekrarladım. Bu arada suyun sıcaklığını kontrol etmekte fayda var. Eğer sıcaklık düşerse tencereyi biraz ısıtmak gerekebilir. Tüm telemenin erimesi bittikten sonra onu tezgahın üzerine aldım. Burada yoğuracağım. Erimiş telemenin çabucak soğumasını önlemek için ben bu işlemi tahta üzerinde yaptım. Telemeyi yoğurmaktan maksat içindeki suyu dışarı çıkarabilmek. Bunun için aynı hamur yoğurur gibi yoğurdum. İşlem esnasında sızan suyu aşağıdaki resimde görebilirsiniz. aha sonra şekil alabilmesi için resmin arkasında görülen emaye kabın içine koydum. Yarım saat kadar kabın içinde kalıp sertleşen kaşar peynirini çıkartıp tarttım. 10 kg. sütten 982 gr. kaşar peyniri elde etmiş oldum. Yaklaşık 1 kg. desek, sütü de kilosunu 1.5 TL. den aldığımı düşünürsek kilo fiyatı 15 TL.'ye geliyor. Taze kaşarımız hazır. Peynirin lezzetlenmesi için olgunlaşması gerekiyor. Onun için isteğe göre kalın tuzla ovalamak suretiyle tuzlamak ve buzdolabında muhafaza etmek lazım. Ben bunun için 3-5 gün süreyle tuzlayıp, her gün alt üst ediyorum ve beşinci günden sonra da her gün üzerine ıslak bez sarıp kabuk bağlamasını önlemeye çalışıyorum. Gerçekten bekleme süresi uzadıkça peynir daha lezzetlen31 Yorumla
Çiğ sütten de işlenebilen kaşar peynirinin üretiminde pıhtının işlenmesine kadar aşamalar beyaz peynir üretiminin yaklaşık aynısıdır. Yalnız maya sütün 60-80 dakikada pıhtılaşmasını sağlayacak şekilde katılmaktadır. Baskılı süzme işleminden sonra peynir suyu tamamen ayrılmış pıhtı, büyük parçalar halinde kesilerek fermantasyona bırakılır. Fermantasyonda amaç telemenin haşlama aşamasında kolay işlenebilmesi ve peynir hamurunun pürüzsüz olmasını sağlamaktır.
Fermantasyonun tamamlanıp tamamlanmadığı genellikle yaprak açma ve sicim çekme muayenesiyle anlaşılmaktadır. Yaprak açmada bir miktar teleme kaynar suda haşlanıp yoğrularak hamur haline getirildikten sonra yırtılmadan açılıp açılmadığı kontrol edilir. Tam Fermente olmuş teleme yırtılmadan açılır, pürüzsüz ve parlaktır. Sicim çekmede ise yaprak açma muayenesinde olduğu gibi, haşlanıp yoğrulan telemenin sicim gibi uzayıp uzamadığı kontrol edilir. Tam fermente olmuş teleme 2- 3 m. uzayabilmektedir.
Tam fermantasyon için geçen süre özellikle sıcaklığa bağlı olarak değişmektedir. Genellikle bu süre 2-4 saat sürdüğü gibi 10-12 saati de bulabilmektedir. Fermantasyonu tamamlamış telemelerde asitlik derecesi genel olarak 63-68 SH olmaktadır.
Fermantasyonunu tamamlamış teleme küçük parçalar halinde kesilerek delikli sepetlerde 65-75°C de yumuşak bir hal alana kadar yoğrulur ve elde edilen hamur tezgah üzerine alınarak göbek bağlama işlemi yapılarak, kalıplanır.
Modern işletmelerde fermantasyonunu tamamlamış teleme özel kaşar makinalarında otomatik olarak haşlanır, yoğrulur ve kalıplanmış halde makinadan alınır.23 Yorumla
+1 yılcanım onlar kızlık zarlarının etrafına tel çit çekip adamlarla her şeyi yapıyorlar.
sonra tabi tecrübe her şeydir.
erkeğin de iyisini gözünden tanıyorlar.
saf efendi ve baba olacak erkekleri o yaşadıkları tecrübeyle çok iyi tahlil ediyorlar.
aynı zamanda da girişkenler. sen ay benim hakkımda ne düşünür acaba diyena kadar kız adamın hormonlarını ele çoktan geçiriyor. e erkek de çüküyle çalışan bir mekanizma.
ama aynı zamanda da namus istiyor.
erkeğin istediği de iki damla kan olduğu için ve kız da var olduğu için bu haliyle alan razı veren razı pazarda arz talep buluşunca evlilik oluyor.
türkiye de bütün çıplaklığıyla olay tamamen bu şekilde çalışıyor.
kimse gelip yazmın altına bik bik etmesin eşbette ciddi manada namuslu kadın ve erkekler var ama, çok çok azlar. ortalık bunlarla dolu. evlenen bir çok çiftinde hatrı sayılır bir cinsel geçmişi var. sadece kan akması yeterli. alta gelip yorum yapan kimseye cevap vermeyeceğim.
tüm çıplakğıyla olay bu bu topraklarda.5923 Yorumla- +1 yıl
Gercegi anlatmis arkadas
- +1 yıl
Şu yazının altına imzamı atarım arkadaş valla helal olsun çok iyi açıklamışsın
- +1 yıl
Erkek çüküyle çalışan bir mekanizmaysa sizde amıyla çalışan yavşaklarsınız :) @limonluördek
- +1 yıl
👏👏👏
@limonluördek - +1 yıl
"e erkek de çüküyle çalışan bir mekanizma."
%100 doğru :D - +1 yıl
Haklı oldugunuz taraflar var ama Erkeklik sizin dediğiniz gibi çükle çalışmaz bir kadın namuslu mu yoksa yollu mu oldugunu her erkek gözünün içinden tavrindan anlar kaldı ki erkeklere istediğini veren peşinden koşturan pahalı hediyeler aldıran kadınlar değil mi avmlerde orasını burasını açıp sergileyen instagramda her türlü fotografını paylaşan erkekler mi yoksa kadınlar mı Ben size söyliyeyim şu an erkekler çogu kadından daha namuslu İçinde namuslu olan kadınlar kardesşlerimiz arkadaşlarımız var yok değil onlara saygımız sonsuz yani kısaca olay erkeklerde değil kadınlarda da bitiyor
- +1 yıl
(-) verenler soru başlığındakiler sanırım^^
- +1 yıl
Helal dogru yazmissin
- +1 yıl
kesinlikle katılıyoruummm... hatta bu kaşar diye tabir edilenn kızlarrr öyle de bir cana yakın oluyolar ki erkeğin ailesine karşıı. yalnız şu da var ; erkekler için de geçerli ; kızlar da efendi adamları eliyolar ilk başta
- +1 yıl
Doğru..
- +1 yıl
aynen öyle be gülüm :)
- +1 yıl
Helâl +1
- +1 yıl
Güzel açıklama olmuş diline sağlık @limonluördek :)
- +1 yıl
agzina saglik +1
resmini görseydik belki bir yorum yapabilirdik ama nasıl bir tipin var bilmiyoruzki, ya da tavırların nasıl oysa güzel çirkin herkesin bir çıktığı var
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
118Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok basit ama bence olma yinede istmeişsin söyleyim :) gördüğün çoğu erkeğe yüz vericeksin hatta hemen hemen hepsine sevgili gibi davranıcaksın sürekli ilgiyi sen alıcaksın sürekli hepsi ile msjlaşıcaksın (yüzeysel kaşar ) birde daha ileri boyutta olanları var gerkirse birçoğu ile görüşeceksin her haltı yiyeceksin sonrada en namuslu kız sen olucaksın :D :D sendan namuslusu olmaycak annen baban geç gelene bile karışacak aslında baskıcı bir ailedeymişsin gibi davrancaksın bilmem anlıyormusun heps, böyle :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaa erkeklere istedğini veriyo başta tmmı canım lı başlatıyo konuşmaları falan bunlarda bunu sanıyor hemen eldeedicek :) sonradan bir namuslu havalra bürüyolarki :D ama şunuda deyim her kaşarınında canını çıkartan bir erkek vardır ona öyle davranamaz :D
- +1 yıl
haklısın +1
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Çok sıkılmışsın ve haklısın ama çözüm olarak gösterdiğin şey çok yanlış. Bazı kızlar erkeklerin zaafını kullanıyor ve hemen ilişkisi oluyor ama bu ilişki nasıl? Ahlaklı çiftlerin ilişkisi gibi mi? Millete kazık atan biri dostundan korkar çünkü dostu da kendi gibidir ve kendine kazık atabilir. Cinsel zaaflarla kurulan ilişki de buna benziyor. Böyle bir ilişkide iyi bir bağ olmaz ama doğru şeyler yapılarak kurulan bir ilişki öyle mi? Senden istediğim iyi bir ilişkiyi düşünmen. İyi bir ilişki kurmak zor ama biz kolay diye kötü bir ilişkiyi seçemeyiz. Biz güzeli istiyoruz ve bunun için hata yapmamış ve beklememiz gerekiyor. Asla öyle kızlar gibi yapmayacağını biliyorum ama söylemem gerekir. Asla öyle kızlardan olma. Umarım çok iyi bir eşin olur.
01 YorumlaKaşar olup evleneceğine, piç olup sevgili yapacağına, otur evinde tek kişilik yalnızlık çek. Kimse kalkıp demesin "Namus sadece iki bacak arası mı?" Evet erkekte de kadın da iki bacak arasından başlar. Ona bile sahip çıkmayan başka neye sahip çıkabilir. Boşver en güzeli iffetli kalmaktır.
22 YorumlaUmarım işine yarar:))))
*
Kaşar Yapımı
nejatpars.blogspot.com.tr/.../...yniri-yapimi.html
Kaşarın hikayesi
https://lezzetler.com/kasar-peyniri-yapimi-vt10015#33 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaşar peyniri Selanik'te bir tesadüf eseri olarak Raşel isminde bir Yahudi kızı tarafından bulunmuştur. Babası büyük bir beyaz peynir yapıcısı olan Raşel, bir gün beyaz peynir için hazırlanan büyükçe bir teleme kitlesini kaza ile içinde kaynar su bulunan kazana düşürmüş ve bunu çıkarıncaya kadar teleme kitlesi erircesine yumuşamıştır. Raşel, telâşla bu haşlanmış teleme kitlesini tesadüfen tezgâh üzerinde bulunan bir yoğurt karavanasına koyup sıkıca bastırarak içinde hava kalmayacak şekilde kalıplamış ve üzerini örterek ihtimara, öz türk-çe deyimle bir nevi ekşiyip olgunlaşmaya bırakmıştır. Raşel, böylece beyaz peynirden daha lezzetli ve boyasız, tabii bir şekilde sarı renkli bir peynir elde edince durumu babasına bildirmiş ve başına gelenleri anlatmıştır
Selanik'teki Yahudi peynircinin kızı Raşel'in bulduğu lezzetli ve sarı renkli yeni peyniri görüp tadan haham da pek beğendiği bu yeni peynire (Kaşer) yani yenilebilir, demiş ve böylece bu yeni peynirin adı da kaşar olarak kalmıştır.10 Yorumlaerkeklerdinde böyle saçma bir düşüncesi vardır. eee kızlar hep p*içleri seviyor. Saçmalamayın insanlar kötüleri sevmez. Ama senin kaşar dediğinin ya da p*iç dediklerinin beliki insan iletişiminde üstünlükleri var belki daha cana yakınlar belkide insanlara nasıl hitap etmesi gerektiğini biliyorlar. Siz o insanların güzel yönlerini alın kaşarlığını veya p*çliğini almayın bak bakalım o zaman rağbet görüyormusunuz görmüyormusunuz
12 Yorumladostum o kaşarlar çok afedersin benle s... ken başkasına tamam canım deyip kendisni temiz saf gösterir sonrda bakmışsın cnm.. artık evleniyorum artık görüşmicez derler... bu kadar basit.. birde unutma ERKEK milleti Saftiriktir genelde sexe alıştırdın mı bağlarsın genelde.. ancak saftiriğini kullanabilceğini bulman gerekli yoksa zor.. biz neden hala bekarız? :)
20 Yorumlaerkeklerle fazla takılırsın, gezersin yer içersin erkek arkadaş sayın kız arkadaş sayından kat kat fazla olursa olursun taze kaşar :)) daha sonra sevgili yaparsın hemde birkaçtane birden aynı anda 3-5 erkeği idare edersin olursun sonra eski kaşar :)) bu hoppala hallerinden sıkılıp biraz sakinlemeye başladığında bir alık çıkar karşına evlenir mutluluğa karışırsın :))
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 888 cevap paylaştı. www.google.com.tr/url kaşar böyle olur :)
10 YorumlaKaşarlar en iyisini buluyor da neye göre kime göre en iyi? Senin düşüncelerin karşındakiyle uyuşmuyorsa sırf vücudunu satarak mı mutlu olacaksın? İçine sinecek mi? Kendini rahat ve güvende hissedebilecek misin? Gerçek sevgiyi tadabilecek misin? Evlenilecek kız olabilecek misin? Her şeyi bıraktım bu sorulara cevap verebilecek misin?
20 YorumlaKaşarla sadece eğlenilir yatarsın kalkarsın bitti hevesin geçince ayrılırsın ama temiz bir kız için canını verirsin kalbini herşeyini yoluna serersin tecrübeli, ayakları yere basan bir erkek bunu ister
00 Yorumlalc waikikide bacak boyu alirken kabine cekip oral seks yaptirdigim 25li yaslarda bir bayan eleman vardi :-D gotu minicik cikmaya baslayip anal seks yapmistik minik got = minik got deligi sonuc harika ;-)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,1b cevap paylaştı. 30 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1828624-dudaklarim-cok-mu-kucuk söyle olunuyor tatlım:)
31 Yorumlasiz doğru olun eğrisi kendini belli ediyor kızlar inanın buna onlar evleniyorar ama mutlu olamıyorlar.. evlendiği saf erkektende sıkılıp başkalarına koşuyorlar o.. hertürlü o'dur.
31 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun kasarlikla veya hanim hanimcikla alakasi yok.
Gozu adamda/kocada olan kadindan zaten Hayır gelmez (evlilik için yanip tutusanlar yani).
Akisina birakacaksin.11 Yorumla
+1 yılBen bir yerden okudum. Aksamdan kendini peynir suyuna yatiriyormussun. Sabaha kasarsin olmadi tulum o da olmadi ezine :)))
61 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attim :)
+1 yılya bırak ailenin sözünden çıkamamışsın hayatın boyunca belli bir yaşa kadar baba sonra koca parası yemek istiyosun amacın o kendi iradesi kendi maddi bağımsızlığı olan kadınlara direk kaşar damgasını basıyosun kezosaphiens az ötede takıl
01 Yorumla
+1 yılŞimdi güzel arkadaşim kasar olmak icin ilk önce poponun cok seksi olmasi lazim. Yürürken kivirtarak yurutmen lazimki gotun gozuksun ve erkekler cekici bulup etkilensin. Onun disinda kasar olmak icin biraz capkin olman gerekiyor. Daha sonra seksi hareketler yapman lazim vahsi bir istekli hayvan gibi. Kasarlşik boyle olunur canim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. media.tumblr.com/tumblr_mews9rwRpt1qj26yq.jpg
Salak sacma düşünme sen efendiligini bozma10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılHmm isyankar bir hava seziyorum sende ama sana tavsiyem sen sen ol başkaları için kişiliğinden benliğinden ödün verme kaşar kız tabiri çok kötüdür ya bunu nasıl yakıştıracaksın kendine ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Sen boşver kak kız onlar uyma onlara ;)
- +1 yıl
kaka :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılaile yapısıyla, yetiştirilişle alakalı, genetik faktörde etkili baya. Yani erkeklere verecek potansiyel var havası vereceksin bir şekilde ama vermeyeceksin, en fazla biraz elleteceksin.
00 Yorumla
+1 yılBence mesele kaşarlık değil... Carpe Diem... Asıl mesele budur.. Anı yaşa...
Yani korkmayın... Birine bişi söylemek istiyorsanız buyrun.. Utanmayın sıkılmayın...
Bu sizi kaşar yapmaz...12 Yorumla- +1 yıl
Akışına bırakmaktan kasıt ;
Kendini kilitleme.. Biraz rahat ol ve içinden geldiği gibi davran... Bunu yaparsam bana kaşar derler vs. düşüncelere takılma... Hayat sadece senin.. Onu yaşamak da senin elinde klozete atıp sifonu çekmekte...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda bu kadar bilgi sahibi olduguna göre senden ala kaşarmı olur demezlermi :S
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D :D
+1 yılÇok ayıp çok hiç yakıştıramadım sana bu soruyu ben:D
32 Yorumla- +1 yıl
diğer sorun neydi unutmuşum :D
+1 yılSanki seni isteyen temiz insanlari istiyonuzda sizde nerde serseri var onlarla cikiyonuz bendemi kasarla evleneyim ya da bende bozayim kendimi nasi pic olunur serseri uc kagitci olunur
24 Yorumla- +1 yıl
Gunahlar nolcak peki bana bozulmu diyosun sonrada durust temiz yok mu diye ararsin snde yakisikli aramaya devam et bulursun birini ama elinde tutabilirmisin bilmem
- +1 yıl
O yuvaya sendemi dahil olmak istiyosun ahh ahhh daha cok dersin bu kafayla
bizde piç serseri olmayı denedik ama bir türlü becermedik senin gibi kızlar bile bakmadı gitti orjinal piçlerle yattı biz napalım peki bize kaybetmeye mahkumuz.
13 Yorumla- +1 yıl
tipimi gördün mü sen bikere? görsen ben kendimi değil sen ezmeye başlarsın. ben kendimi ezmiyorum etraftan gördüğüm muameleler ile dışlanmalar ile bunu yazıyorum. 23 yaşındayım bugüne kadar ne sevgilim oldu neden normal bir kız arkadaşım yapayalnız dolaşıyorum etrafta. bütün kızlar tipim yüzünden nefret ediyor benden tanımaktan aciz olup dışlıyolar. napiyim yani bu durumda?
+1 yılbana verirsin sonrada gider başkasına verirsen olursun çift kaşar olay bu
20 Yorumla
+1 yılNasılmı Olur = Sütü mayalayıp teleme haline gelmesi sağlanır. Bu teleme suda haşlanır ve bir kaç aşamadan sonra ekşimesi için bir kapta saklanır. Al sana kaşar nasıl olunurun cevabı :))))
00 YorumlaBaşlığı görünce yuh dedim ama içerikte... Haklısın da fakat boşver gelecek olan bize böyleyken gelsin diğer türlüsü bünye kaldırmaz bizde ;)))
00 Yorumla
+1 yılbiriyle çık yat. sonra o çıktıgın çocugun en yakın arkadaşıyla çık yat. iki arkadaşı birbirine düşür sonra etiket olursun herkese. thiiiiss iiiss prof cheeessse :D ashasdasgahaadgsdaf
11 Yorumlauleyn nasıl bır paradoks erkekler guzel kızın yanında hep at hırsızı tiplerin olmasında şikayetci kızlar da yauşuhlu erkehlerın kaşar tabır ettıgı kızların olmasında şikayetçi.. haydi gel biz bu oyunu bozalım zamyeli galp galp galp
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 889 cevap paylaştı. siz kendinizi bozmayın.
varsın basitlikle kazandıklarını yaşasınlar da biz onurlu yaşayalım..30 Yorumlaonune gelene mavı boncuk dağıtırısın ıstedıgınle yatarsın ıstedıgınle yatmazsın aaa baktınkı kaşar olmuşssun :) ama en onemlısı kaşarlık ruhunda olacak sonradan olmazsın zaten damarların o kan dolaşacak yanı :) bence bulaşma
00 YorumlaBence gerek yok sen çizgini bozma. İçinde yoksa olamazsın. Vardır seninde kıymetini anlayacak biri ama zamanı değildir. Sanki 35 oldun da evde kaldın. Te Allahm yeaa
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu sevgilileriyle her boku yaşayıp bakireyim diye gezinen kızlar kerhanedeki orospulardan daha sinsi ve şerefsizler, orda hiç yoktan niyet belli , bunlarda ise tamamen bir kandırmaca söz konusu
10 YorumlaBoşver be kankaaaa sen doğru yoldasin. Bırak o yellozlar kimler yatıp kalkarsa kalksinlar.
Sen bekle helal inden en iyi erkeği yaparsın ;)
Okey00 Yorumlakaşarlıkla kafayı bozmuşsun sen bacım pek zorlanmazsın öğrenmekte diyeceğim ama hiçbir kızımız da anlatmamış ki nasıl olunur :)
00 Yorumlahaklısın valla ne diyeyim nerde it kopuk aklı başka işte olan erkek varsa hepsinin sevgilisi var en güzel kızlarla çıkıyorlar ben adam gibi durdum da ne oldu? Ben kızlara soruyorum niyeti sizi becermek olan p*çler de ne buluyorsunuz
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel bacım beraber kaşar olalım :)
onu bunu bilmemde, kaşarların erkekleri parmaklarında oynattıkları kesin yani23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen :)
hatta istersen Türkiye kaşarlar derneği diye bir dernek bile kurarız senle :D
haya gzına saglık lafa geldimi namuslu dürüt kız severler nerde orda bunla dusub kalkan var onus everler barzolarr -_-
02 YorumlaSacmalama kardeşim bir sevgili uğruna namusunu pazarlayan o... lardan olma. Brak onlar öyle yapsn kendini onlarla kyaslaman bile çok yanlşken onlar gibi olmaya calşyosn etme eyleme
02 Yorumla
+1 yılMesela ben o bahsettiklerini pek sevmem onlar gönül eğlendirmelik olanlar benim tercihim işte bu diyecegim kişi senin başta tarif ettigin gibi olması lazım bence sen bu çizgiden çıkma bakarsın senide bulur senin istedigin gibi biri..
00 Yorumla
+1 yılSenin kasar dedigin en azindan namuslu rolu yapmiyo
20 YorumlaKaşar olmayı bu kadar isteyecek zihniyete sahipsen ruhun kaşarlaşmış zaten :D
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilen biri bana da anlatsin. Sevgilimin kopegi oldum resmen, lafindan cikmadim, ama o bir kasarin pesinden kostu. Bu devirde hanim hanimcik olmak prim yapmiyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOyle cilvenin ben... :D
sen iyi insanı istemezsen o paralı iyi bir meslek sahibi olmuş ama adam olamamış serseri tiplerle evlenmek istersen onlarda sana yüz vermiyosa bu kaşar olacağın anlamına gelmez davul bile dengi dengine bu hayatta her istediğin olmuyo..
03 YorumlaSon dönemlerde duyduğum en yaratıcı ve kinayeli soru :)
02 Yorumla
+1 yılOnlar o kadar kaşarlanmış ki herkesi kandırabiliyorlar. Boşver hanım hanımcık olmana devam et sen. hem nerdne biliyorsun buldukları kişilerin beyfendi oldunu.
02 Yorumla- +1 yıl
O kocalık değil ki koca dediğin karakterli olur;) Onlar köpekleri olmuş öyle kızların sadece
+1 yılben de beyaz peynir olmak istiyorum ama istemekle olmuyor genelde Almanlar yahudilerden sabun yapıyor onlara sor bilirler :D kaşar olup napcan yaa
12 Yorumla- +1 yıl
Hitler zamanında çok güzel yapmış :)
- +1 yıl
temizlik iyidir, hem yahudileri temizliyor hemde adamlardan sabun yapıp kendilerini dahiler :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılKötü kötüyü iyi de iyiyi bulur kızım bu işin kuralı budur.
02 Yorumla- +1 yıl
görünen kısmı o görünmeyene de bakcan ;)
kaşar olacan sonra bu sefer de kaşarsın diye kimse evlenmeyecek.. sende kısmet yok kızım
01 Yorumla
+1 yılbenmde her altı yiyen erkke arkdşlarım var. onlra çok iyi kızlar gelriken bana kötü kız bile gelmiyor düşün bendeki şansı :D
02 Yorumla- +1 yıl
çok anlayışlyımdır :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediklerine sonuna kadar katılıyorum ama hemcinslerimize kaşar demeyelim çünkü biz kızlar birbirimizi aşağıladıkça erkekler bizlere değer vermiyorlar
00 YorumlaKimsenin seni ilgilendirmediği gibi seni de kimse ilgilendirmez. Konunun rezilliğine bak.
10 Yorumlakeşke bütün temizleri bulup onları birbirlerine yapsak belki daha daha temiz bir nesil elde ederiz
02 Yorumla
+1 yıl:D her erkekle gez bir saf buldummu atla üstüne bırakma
02 Yorumla- +1 yıl
biri safmi dedi :-) kim seslendi bana
+1 yılkaşar olarak bir b*k elde edemessin verdiginle kalırsın bro gerçek sevgiyi bulumaya çalış kaşarlıgı değil
00 YorumlaOha falan oldum haniiğğ. Bu nasıl bir zihniyet.. -_-
01 YorumlaSenin daha yasin kac evlenme derdne düştün bekarlik sultanlik
02 Yorumla- +1 yıl
dimi
- Devamını Gör (90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026