şekilden şekle sokmasaydın iyiydi. direk başka bir siteden yükleyip link atabilirdin. ama ben kadınlara zaten çok büyük dudak yakıştırmıyorum eski zamanlarda ince dudak makbulmüş. işte zaman değiştikçe güzellik anlayışları da değişiyo. bence hiç problem yok, zaten eşin seni sevmese beğenmese evlenmezdi.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kullanmadan önce sürmesini öğrenin lütfen.
Buyur, step-by-step takip et.
3.bp.blogspot.com/.../...4dd56a6d55ce32c1d47ca.jpg31 Yorumla
Bildiğin güzel bir dudak işte.
www.google.com.tr/imgres02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılhepsıne ayrı ayrımı yorum yapalım :D
58 Yorumla- +1 yıl
hemen en iyi cevap mı oldum :D
- +1 yıl
ahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaha
- +1 yıl
dur birazda götümle güleyim.. puhahahahahahahahahahah.. çıkaramazsın
- +1 yıl
sanırım evet:D dudaklar iyi ama bu pozları hıc sevmıorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
+1 yılya nasıl bir kezbansınız a mk siz, şurda abazanlara iş atıcam götümü kaldırıcam diye yapmadıgınız şaklabanlık kalmadı.
Git de bir diş fırçası macunu al, vampir gibi dolasma ortalarda ergen67 Yorumla- +1 yıl
Eyy KS ahalisi. Bana aynaya bak dedi. Ben mi o mu? Artılarınızla destekleyin beni. Ergenlere bırakmayalım bu siteyi. THİS İS KIZLARSORUYOOOOOOR
- +1 yıl
Kamooon sadece 5 arti mi :/
- +1 yıl
Dudaklarin mi ben mi?
lc waikikide bacak boyu alirken kabine cekip oral seks yaptirdigim 25li yaslarda bir bayan eleman vardi :-D gotu minicik cikmaya baslayip anal seks yapmistik minik got = minik got deligi sonuc harika ;-) dudaktada manti ayni
03 Yorumla- +1 yıl
Kim oldu l*n bu fake'i iceri
1-2-4-7 Gerçekten güzelmiş, eşin galiba malmış çünkü kolay kolay dudak beğenmem ama senin dudaklarını beğendim belkide kırmızı ruj ateşlemiş olabilir beni. :)
02 Yorumla
+1 yıldegisik sekillere sokmasan iyidi
hizliresim. com adresinden upload edebilirsin resmi paylasma sansi olur:)12 Yorumla- +1 yıl
rica
+1 yılEstetik cerrah olsam kataloğa koyar müşterilerime böylemi olsun derdim :)
15 Yorumla- +1 yıl
yağladık balladıkda msjı faori secmedın:D
- +1 yıl
en ıyı mesaj var tıkla ona:D
+1 yılEsin burada boyle fotolar paylasip milletin bosalmasini sagladigini biliyorsa mezhebi bayaaa genismis
23 Yorumla- +1 yıl
Fakat bebegim benim hayatımda kimse yok özgurum yani anlayabiliyor muyum ve ben burada kendi seviyemle takılıyorum başkalarının ki beni baglamaz
+1 yılSen bunlara küçük diyorsan artık :D Dudaklarda sorun yok ama keşke rujunu düzgün sürseydin bir de kırmızı ruj yani :D
21 Yorumladişleri tinerle mi yıkadın asitmi döktün , altın suyuna mı yatırdın lav silahiyla mı yaktın naptın sap sarı ama dudaklar on numara tam ısırmalık
02 Yorumla
+1 yılöpüşmek için ideal bir dudak bence bildiğin dudağın mıknatıs etkisi yapar bende dudaklarımı dudaklarındna alamam yapma böyle :))
03 Yorumla- +1 yıl
bunu normal bir zamanda desem ne olur acaba :D
- +1 yıl
ben dudaklarına bakmaktan evli olduğuna pek dikkat etmedim :)
+1 yılkeşke dudağına kırmızı ruj sürüp 50 tane foto çekeceğine buraya dişlerimi nasıl beyazlatırım yazıp çözüm arasaydın. daha iyi olurdu
31 Yorumla
+1 yılkızlar bence ruj sürmemelisniz saddece parlatın yeter mk
makyajda cok yapmayın
doğal olun hatta saçınız felan yataktan kalkmıs gibi olsun dağınık
nası bir piskopatım bilmiorm ama böle seviyorum :D01 Yorumla
+1 yıleşin ilişki durumunun yalnız çiçek olması hakkında ne düşünüyor
02 Yorumla
+1 yıldudaklarının küçük mü büyük mü olduğunu sadece resimden anlayamayız bu kişiden kişiye değişir birebir görmem lazım:)))
00 Yorumla
+1 yılErkek olsam tam öpmelik falan yazardım, bir kişi de yazmamış allalla!
01 Yorumlaküçük mü? ayakkabı astarı gibi mk. bu arada defol git kocanla ilgilen l*n ne işin var burada evli barklı karısın
04 Yorumla
+1 yılDudaginda değil problem ruj sürmeyi bilmiyorsun bence
02 Yorumla- +1 yıl
Ozenerek sur dudak kalemi kullan şekli daha çok belli olur
+1 yılinanılmaz küçük çizgi kadar bile yok oyle ki göremioruz :)
07 Yorumla- +1 yıl
Bu dudağı begenmeyen erkeğin gay oldugunu düşünürüm kusura bakma ama :)
- +1 yıl
Yani ben baya etkilendim normal olan her erkeğin içi titrer buna
- +1 yıl
En sağlıklısı karşı cinsin bakış açısıdır :)
- +1 yıl
İvet
saka dimi? egonu tatmin etmek icin mi yazdin angelina jolie kuzeni gibi dudagin var
01 Yorumla
+1 yılBence dudaklarını değil... Yüzünü çek ki sana büyük veya küçük diyelim... Sadece dudaklarını çekersen dudakların büyükgörünür... ;)
00 YorumlaNormal ama insani bastan cikartan bir dudak ta degil
01 Yorumla
+1 yılHiç mi hiç kötü yorum yapamam.. Eşin kıymet bilmiyor anlaşılan. Ben sürekli sömürürdüm açıkçası
01 Yorumla
+1 yılsen burada resmen ınsanları tahrık etmek ıcın sana laf atsınlar dıye sonra sen onlara abaza dıye yapılmıs bır sey oldugunu dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam da tatlım ya sen zaten taşırarak büyütmüşsün onları? ayrıca nesin sen çocuk gelin falan mı 15 yaşında ergen kızlar yapıyor bu hareketleri :DDDD
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben değil de bence sen sok o rujunu bir yerine fitil niyetine :)))))))
O ne öyle yaaa hiç büyük değil dudakların görünmüyor bile :P Sen buna dudak mı diyorsun :P :D
00 Yorumlahımm karar veremedim.. bide bir pipet emerek meşrubat içerken bir fotonu at bakim ozmn tam anlaşılır olacaktır eminim ;)
00 Yorumla
+1 yıldudaklar normalde dişlerin sarı. git dişlerini fırçala az
12 Yorumla- +1 yıl
hayali bişeyi uydurmuyorum senin fotoğrafında gördüğümü söylüyorum dişlerin sarı...
Hay dudağınıza bacağınıza götünüze başınıza
bir bitmediniz *23 Yorumlaaksine yüzüne göre büyük bile bence kim küçük diyorsa bir daha düşünsün :)
01 Yorumla
+1 yılDudaklarin gayet leziz gorunuyor
Sorun islevini yerine getirmede sanirim
Adamin beklentilerini karsilamiyorsa demekki00 Yorumla
+1 yılYa sırf erkeklerden iltifat almak icin yapmissin:) sonrada erkekler neden abaza diyosunuz gülüyorum bu acınası durumlariniza!!:)))
51 Yorumla
+1 yılOoo o kadar küçük dudak mı olur ya. Çok küçük harbiden.
00 Yorumla
+1 yılDudaklarının boyutu hiçte küçük değil. Fakat sorun dişlerinde rengi sararmış , diş bakımına özen göster
01 Yorumlao iğrenç şey dudağında sürülü olmasaydı doğal olarak resim koyaydın yorum yapardım rengide kendide iğrenç bir makyaj malzemesi...
02 YorumlaYooo ne küçüğü hatta büyük bile denilebilir, kocaman dudakların var tatlım
00 Yorumla''bekleyin normal dudağımı koyucam '' ifadesinden almalıydık.
10 Yorumla
+1 yılZaten o ruju kullanarak küçükse de baya büyültmüşsün, sıkıntı yok şu an
00 YorumlaBu resmi gördükten sonra bir daha ruj surmıcem. Yaş kaç 14-15 falan mı?
15 Yorumla
+1 yılO kırmızı ruj olmasa görücem ben sizi.. burun bokları :D
14 Yorumla- +1 yıl
gülüşken :D
- +1 yıl
yok bişi dudakların çok seksi ok :P
Dudaklarin küçük değil yalnız sekli ve dişlerin fiyasko :D
11 YorumlaEsin manyak olmali ya o dudaklar begenilmez mi helesw kirmizi ruj ile dehset. ben o dudaklarla opusebilmek icin neler vermezdim adam bir de begenmiyomus ne diyenilirim ki
02 Yorumla- Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHimm taaam yumulmalik, ve seksi olmussun kirmizi rujlu falanda :))
00 Yorumla rujun çok adi kızma bana kuzum yoksa dudaklarının suçu yok :/
03 Yorumla
+1 yılBence gayet ideal. Yani o dudaklari begenmeyenin erkekliginden şüphe ederim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında dudaklarının ruja ihtiyacı yok. Biraz ıslat ve sahip olduğun dudakların değerini bil :)
Hayır küçük değil hatta büyük bile. Ama iyi iş çıkarır bence. Kocan mutlu olmalı.
02 YorumlaKızların yorumuna bakılarak baya kıskandıkları belli. d
02 Yorumla
+1 yılaa ayni benim dudak tipim ama benimki biraz daha kucuk. Ama ayni sayilir :)
02 Yorumla- +1 yıl
benim sevgilim cok begeniyor dudaklarimi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldudakların değil ama onları bu hallere sokan beynin küçük olabilir.
34 Yorumla- +1 yıl
:D :D ay çok iyiydi :D
Cevap sahibi+1 yılatar yapma ergenus sakin. çıkacak olsan girmezdim gizliye. 9 köyden kovma beni.
o ne biçim dudak ya kafayı yenmiş abartı rujlu dudakla öpüşülmez ki
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bence kuccuk degil ama eşi nin fikri daha onemli
00 Yorumla
+1 yıliyi güzel kucuk degil ideal ama ruj dan nefret ediyorum :=)
00 YorumlaYalnızca alt dudağın benimkilerin iki katı :D hem dudağa takıntılı olur mu insan ya
00 Yorumla
+1 yılsineğe atın şeysi konmuş gibi :))) küçük olsaydı atın şeysine sinek konmus gıbı diyecektım :))
00 Yorumlaruju taşırmışsın bu yüzden dolgun gözüküyor o rujla nası yorum yapayım rujsuz gel sen :d
10 Yorumla- Sağlık konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılYanlis anlama ama bu dudaklarin gercek olduguna inanmiyorum yani netten kopyalanmiss bence
02 Yorumla- +1 yıl
Keske resim paylasimini ogrenmeden once insanlarla dialog kurmayi ogrenseydin sectigin kelimelere dikkat
+1 yılHepside ayri güzel olmuş bir tanesine bayildim opesim geldi ya ;-D
06 Yorumla- +1 yıl
;-D
- +1 yıl
Gözkirpan uuğur böcekleri ne güzel sans getirsin bari bana saol ;-D
- +1 yıl
Tesekkur ederim nedemek öyle güzel dudaklara bu yorum az bile bence ;-)
+1 yılOldukça seksi bir dudağın var bence olsada öpsek XOXOX <3 :)
02 Yorumla- +1 yıl
Noldu :) sen fazla mı küçümsedin dudaklarını kafanda :D
Bence eşin felan beğendiği yok tipik ergensin :D Ruju taşırmandan belli :D
02 YorumlaSağlık konusunda 444 cevap paylaştı. Ohaa o nasil dudak l*n oyle :) ... Allah sahibine bagislaasin
02 YorumlaDudaklarının dolgun olduğunu bile bile laf olsun torba dolsun diye sormuşsun soruyu. Dudakların harika tatmin oldun mu
00 YorumlaCokmu büyük diye soracakatin heralde kırmızı yine şase etti beni ya la 😃 güzel güzel
02 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat